峨嵋山 & 金頂

作者: 小白 發表于 2009-2-25 01:02:32
2183 10
於金頂所拍的樹掛
IMG_1917 (Small).JPG
IMG_1939 (Small).JPG
IMG_1918 (Small).JPG
IMG_1919 (Small).JPG
IMG_1920 (Small).JPG
IMG_1921 (Small).JPG
IMG_1922 (Small).JPG
IMG_1923 (Small).JPG
IMG_1924 (Small).JPG
IMG_1925 (Small).JPG
IMG_1926 (Small).JPG
IMG_1927 (Small).JPG
IMG_1928 (Small).JPG
IMG_1929 (Small).JPG
IMG_1934 (Small).JPG
IMG_1935 (Small).JPG
IMG_1936 (Small).JPG
IMG_1937 (Small).JPG
IMG_1938 (Small).JPG
IMG_1915 (Small).JPG
IMG_1916 (Small).JPG
小白 發表於 2009-2-26 01:04:35 |顯示全部樓層

普賢金佛像
IMG_1948 (Small).JPG
回復

小白 發表於 2009-2-26 01:09:32 |顯示全部樓層
周圍走的走地雞
IMG_1979 (Small).JPG
IMG_1971 (Small).JPG
回復

四少 發表於 2009-2-26 01:49:10 |顯示全部樓層
周圍走的走地雞
小白 發表於 2009-2-26 01:09

上次家姐烹活雞我食, 我先記起原來活雞係冰雞唔可以取締的 .... 太美味 ....
回復

比得大帝 發表於 2009-2-26 09:33:06 |顯示全部樓層
要食走地雞, 看來要去大陸了, 香港真係冇得食
回復

hellokitty_971 發表於 2009-2-26 11:06:31 |顯示全部樓層
冰樹"正"
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-2-26 12:49:57 |顯示全部樓層
我都有晒到死既金頂呀,等我搵下先
回復

四少 發表於 2009-2-26 19:29:19 |顯示全部樓層
要食走地雞, 看來要去大陸了, 香港真係冇得食
Peter 發表於 2009-2-26 09:33

台灣都有, 最開心係泡完溫泉吃返餐野菜走地雞啤啤佢 ...
清遠 係咪有 清遠 雞吃

都係我家姐唔好, 本來我已食冰雞食到忘了活雞有雞味 ...
回復

小白 發表於 2009-2-27 00:26:03 |顯示全部樓層
我去影走地雞, 被人話我傻, 香港拍不到啦
回復

小白 發表於 2009-2-27 00:29:44 |顯示全部樓層
7# prodorothyhkg

我全程的金頂都陽光普照, d 雲係山腰, 我的朋友只看見 3 分鐘清楚的, 其餘時間都是白濛濛.  你同我都好好彩
回復

小白 發表於 2009-2-27 00:30:44 |顯示全部樓層
台灣都有, 最開心係泡完溫泉吃返餐野菜走地雞啤啤佢 ...
清遠 係咪有 清遠 雞吃

都係我家姐唔好, 本來我已食冰雞食到忘了活雞有雞味 ... ...
四少 發表於 2009-2-26 19:29

係呢, 冇得吃 lu
回復