新花苗!遲點再詳細例明名稱,大家可以估下!

作者: Colorpurple 發表于 2007-10-18 12:37:09
1824 6
7.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg [localimg=640,480]6[/localimg] 5.jpg 6.jpg [localimg=256,192]9[/localimg][localimg=640,480]10[/localimg]
noel 發表於 2007-10-18 13:00:15 |顯示全部樓層
個盆大咗少少.... 試吓換細一號丫~
回復

kong 發表於 2007-10-18 16:40:45 |顯示全部樓層
苗仔好難估喎! 比D 貼士,比如話全部十字花,又或者估中送比我咁啦.
回復

八王爺 發表於 2007-10-18 16:52:33 |顯示全部樓層
kong 姐 我地分啦!
回復

Colorpurple 發表於 2007-10-20 21:47:04 |顯示全部樓層
之前個盆細得可憐!換盆果陣發現盆內石多過泥,難怪唔吸水!換左呢個盆佢地係敢長大,所以它們暫時不會搬家了!
上排右二果盆已經有小花正在上來啦!遲點有花照再給大家看!多謝各位既留言^_^
回復

Colorpurple 發表於 2007-11-3 00:09:38 |顯示全部樓層
原帖由 Colorpurple 於 2007-10-18 12:37 發表
9667966296639664[localimg=640,480]6[/localimg]96659666[localimg=256,192]9[/localimg][localimg=640,480]10[/localimg]

迷你小花,今日開左啦!
回復

kong 發表於 2007-11-3 00:15:16 |顯示全部樓層
little axel? 可愛!
回復