Cobie 的寶貝

作者: cobie 發表于 2009-2-20 13:54:18
37660 904
cobie 發表於 2009-2-21 11:07:01 |顯示全部樓層
160# maymay靚
maymay靚,一陣見
回復

maymay靚 發表於 2009-2-21 11:16:14 |顯示全部樓層
我要做野啦, 唔係要晏放工,見你地既時間就少左啦.
回復

cobie 發表於 2009-2-21 11:17:32 |顯示全部樓層
162# maymay靚

好,see you later.take your time.
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-21 11:28:03 |顯示全部樓層
littlecuitegirl,,,係咪最可愛果個..add6icon
maymay靚 發表於 2009-2-21 10:57

應該就唔係喇,
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-21 11:29:04 |顯示全部樓層
[quote] 155# maymay靚

一定係啦,有name比我哋. 妹妹仔.,過嚟...叫聲auntie ,今曰乖唔乖先
cobie 發表於 2009-2-21 11:02 [/quote
網名黎嫁咋,唔好信呀,
回復

cobie 發表於 2009-2-22 07:55:39 |顯示全部樓層
165# littlecuitegirl
早晨靚靚妹妹.我一認就認到你喇,果然人如其名,好cute,好靚女呀.
回復

cobie 發表於 2009-2-22 08:13:35 |顯示全部樓層
尋日聚會好開心,26人有共同興趣概人聚埋一齊真係好難得.你哋真係好nice.有D住到好遠(vincentma),下班趕嚟,聚會完趕番工,全場唯一男士(alex,好nice,好難得,希望次次聚會都見到你).還有麻煩灑積媽找地方,公主嘅arrangement .其待下一次的聚會.
回復

BanbieChan 發表於 2009-2-22 08:50:47 |顯示全部樓層
尋日聚會好開心,26人有共同興趣概人聚埋一齊真係好難得.你哋真係好nice.有D住到好遠(vincentma),下班趕嚟,聚會完趕番工,全場唯一男士(alex,好nice,好難得,希望次次聚會都見到你).還有麻煩灑積媽找地方,公主嘅arrangement .其待下一次的聚會.
cobie 發表於 2009-2-22 08:13

cobie

多謝你及大家嘅支持同參予呀~

下次唔知仲嚟唔嚟呢

仲有下次聚會要揾埋你幫手至得
回復

vincentma 發表於 2009-2-22 08:55:26 |顯示全部樓層
Cobie,你好西利呀!新鋪一開就有 9 頁,雖然我唔種瓜菜,都要多 D 黎探下班先!好高興認識你呀!
回復

BanbieChan 發表於 2009-2-22 09:03:06 |顯示全部樓層
Cobie,你好西利呀!新鋪一開就有 9 頁,雖然我唔種瓜菜,都要多 D 黎探下班先!好高興認識你呀!
vincentma 發表於 2009-2-22 08:55

vincentma

你哋今日玩得開心D呀~
回復

cobie 發表於 2009-2-22 09:08:00 |顯示全部樓層
168# BanbieChan
公主早早,咁早既.你救景識唔識tired?都話你唔係'人',係一個揸住magic wand 溉小仙女啦.  係呀狗狗好'近呀.
回復

cobie 發表於 2009-2-22 09:10:48 |顯示全部樓層
169# vincentma
vincentma,多謝你嚟探我呀.我就靜雞雞探佐你好耐,偷咗你師你都唔知呀
回復

cobie 發表於 2009-2-22 09:18:52 |顯示全部樓層
170# BanbieChan
我一D都唔'西利'傢,笑死人.我要亞女(mao)幫手.係佢負責放相.'我靜係識回post.佢影左乜同埋嚟近放乜我唔知,見步行步,所以特別好玩
回復

cobie 發表於 2009-2-22 09:23:59 |顯示全部樓層
170# BanbieChan

公主,你送嘅'蘭蘭'入左新居喇.尋日在車上alex and fanny教左我点服事佢嘞,thank you,好鐘意.希望早日開花
回復

BanbieChan 發表於 2009-2-22 09:27:50 |顯示全部樓層
168# BanbieChan
公主早早,咁早既.你救景識唔識tired?都話你唔係'人',係一個揸住magic wand 溉小仙女啦.  係呀狗狗好'近呀.
cobie 發表於 2009-2-22 09:08

cobie

我今朝唔知醒呀 ~偷懶唔去做崇拜

不過主會寬恕我嘅

其實我係揸住個水壺嘅農夫咋

又去淋水嚕~
回復

may.sun 發表於 2009-2-22 09:53:12 |顯示全部樓層

http://a5556.myweb.hinet.net/msn/e_word/ew%20(202).gif早晨呀http://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/l_word/lw%20(122).gif

我今朝唔知 ...
BanbieChan 發表於 2009-2-22 09:27

你有乜補償比主先,罰你跳舞

-----------摩o ar cobie -----------------
回復

cobie 發表於 2009-2-22 10:32:13 |顯示全部樓層
一早叫我'摩','摩'乜先得?講清楚D啦,我好矇ga
回復

may.sun 發表於 2009-2-22 10:45:51 |顯示全部樓層
一早叫我'摩','摩'乜先得?講清楚D啦,我好矇ga
cobie 發表於 2009-2-22 10:32

oooooooooooooo 呀 moring
回復

alilovebyj 發表於 2009-2-22 10:53:53 |顯示全部樓層
又去淋水嚕~

呵呵…星期天最好就係一早做下農務!我都hae咗2個鐘啊!

cobie,尋晚狗仔唔乖,你忘記咗佢算啦!!

我以前都養過曲架,好活潑…好頑皮,明白你0既心情!
回復

cobie 發表於 2009-2-22 10:55:05 |顯示全部樓層
178# may.sun

收到, 摩番你
回復