返回列表 發新帖

鮮採百日草種子 (結束)

作者: iluvuboyz 發表于 2009-2-17 14:09:06
2044 28
WAH 發表於 2009-2-26 17:13:52 |顯示全部樓層
收到la,多謝
回復

macyt 發表於 2009-2-27 11:18:00 |顯示全部樓層
已收到種子
種下了
會多久才會發芽呢?
thanks iluvuboyz
回復

iluvuboyz 發表於 2009-2-27 17:47:09 |顯示全部樓層
已收到種子
種下了
會多久才會發芽呢?
thanks iluvuboyz
macyt 發表於 2009-2-27 11:18

我之前種就一星期內會發芽架喇!!~
請耐心等候丫~~
回復

macyt 發表於 2009-3-2 11:34:38 |顯示全部樓層
我之前種就一星期內會發芽架喇!!~
請耐心等候丫~~
iluvuboyz 發表於 2009-2-27 17:47

thanks... 遲D在論壇上分享
回復

For 發表於 2009-3-3 00:49:29 |顯示全部樓層
收到種子啦~!

謝謝iluvuboyz !!!
回復

吉祥 發表於 2009-3-19 11:42:21 |顯示全部樓層
種子收到啦...
謝謝分享
回復

cherrylwy 發表於 2009-3-19 12:00:32 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. dm0914 (thanks) 17/2已pm 19/2寄出
2. corina 17/2已pm 19/2寄出
3. mplc (謝謝) 17/2已pm 19/2寄出
4. tommy123123
5. heidipik, thx 17/2已pm 21/2寄出
6. macyt (thanks) 17/2已pm 25/2寄出
7. 惜花君 ( 已 pm thx ) 21/2已pm 28/2寄出
8. cookiekan (Thanks!) 21/2已pm 25/2寄出
9. For(Thx alot!^^) 22/2已pm 28/2寄出
10. lowb_kayee (Thanks~~) 23/2已pm 6/3寄出

後補
11. 吉祥 18/3寄出
12. cherrylwy 係咪咁
回復

yuki_123 發表於 2009-3-22 19:25:33 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. dm0914 (thanks) 17/2已pm 19/2寄出
2. corina 17/2已pm 19/2寄出
3. mplc (謝謝) 17/2已pm 19/2寄出
4. tommy123123
5. heidipik, thx 17/2已pm 21/2寄出
6. macyt (thanks) 17/2已pm 25/2寄出
7. 惜花君 ( 已 pm thx ) 21/2已pm 28/2寄出
8. cookiekan (Thanks!) 21/2已pm 25/2寄出
9. For(Thx alot!^^) 22/2已pm 28/2寄出
10. lowb_kayee (Thanks~~) 23/2已pm 6/3寄出

後補
11. 吉祥 18/3寄出
12. cherrylwy 係咪咁
13.Yuki_123仲有冇
回復

iluvuboyz 發表於 2009-3-25 10:53:34 |顯示全部樓層
花友cherrylwy & Yuki_123...
不好意思...此分享已完結了!!~
希望遲d有機會再同大家分享過啦!!~
回復