返回列表 發新帖

新年前解毒

作者: BBB 發表于 2009-1-19 17:33:37
3985 26
小小 發表於 2009-1-21 17:16:22 |顯示全部樓層
54k小巴去到東閣圍落車,之後call發叔~最簡單
Tony 發表於 2009-1-19 20:59

請問可否比發叔的詳細地址我呢,同埋點樣去,因為我要過大海才可以到的,人生路不熟,我怕找不到,謝謝!
回復

小小 發表於 2009-1-21 17:46:00 |顯示全部樓層
22# Tony

Tony,謝謝你的資料。
回復

BBB 發表於 2009-1-22 10:39:38 |顯示全部樓層
嗚嗚~ 頭先打左去問啦, 發叔話星期六休息了
要初九之後先開丫>"
nwss54510 發表於 2009-1-21 16:02

唔緊要啦 啲花花會等你帶佢返屋企  次次去啲花花都叫我地帶佢走丫add10icon 我地又真係好聽話播 .....hee.......hee.......不過你就要在新年飲多啲橙汁喇, 頂住毒癮先
回復

nwss54510 發表於 2009-1-22 11:22:06 |顯示全部樓層
                  唔緊要啦 啲花花會等你帶佢返屋企  次次去啲花花都叫我地帶佢走丫add10icon 我地又真係好聽話播 .....hee.......hee.......不過你就要在新年飲多啲橙汁喇, 頂住毒癮先 ...
BBB 發表於 2009-1-22 10:39

我昨天忍唔住去左太子綠景藝到睇過下啦~ 差d買埋tim, 但見到有幾片葉爛爛地,
重要賣80元先冇買到@@"
回復

BBB 發表於 2009-1-22 23:19:47 |顯示全部樓層
我昨天忍唔住去左太子綠景藝到睇過下啦~ 差d買埋tim, 但見到有幾片葉爛爛地,
重要賣80元先冇買到@@"
nwss54510 發表於 2009-1-22 11:22

$80不如我賣比你丫 啲葉無問題架
回復

nwss54510 發表於 2009-1-23 11:03:32 |顯示全部樓層
   $80不如我賣比你丫 啲葉無問題架
BBB 發表於 2009-1-22 23:19

嗚>"<~ 越搞就越想買tim
我真係向你買的話, 我怕你到時唔捨得啦
回復