作者: chongchi 發表于 2009-1-16 04:57:46
1740 8
結霜的清晨,最想影到紅絨球的花絲結滿霜,但只有地面霜.
IMG_1557 (Small).JPG
IMG_1521 (Small).JPG
IMG_1530 (Small).JPG
IMG_1531 (Small).JPG
IMG_1532 (Small).JPG
IMG_1535 (Small).JPG
IMG_1540 (Small).JPG
IMG_1544 (Small).JPG
IMG_1551 (Small).JPG
IMG_1786 (Small).JPG
IMG_1773 (Small).JPG
IMG_1776 (Small).JPG
IMG_1782 (Small).JPG
vivi 發表於 2009-1-16 09:13:51 |顯示全部樓層
嘩, 你可以咁早出去影相, 好叻呀
我鍾意最後果張
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-1-16 09:37:17 |顯示全部樓層
  Chongchi 是香港花友嗎?第四、五張相是什麼地方呢?
回復

vivi 發表於 2009-1-16 11:48:22 |顯示全部樓層
  Chongchi 是香港花友嗎?第四、五張相是什麼地方呢?
虛宿寶瓶 發表於 2009-1-16 09:37

唔知係咪哥爾夫球場呢, hehe
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-1-16 11:51:14 |顯示全部樓層
chongchi 應該係香港友啦!個度都似 golf course,唔通佢去打 golf 所以咁早?
回復

claudiatang 發表於 2009-1-16 14:23:10 |顯示全部樓層
我鍾意第五張﹗
回復

走得慢 發表於 2009-1-16 22:07:08 |顯示全部樓層
哇!你勤力呀!
回復

chongchi 發表於 2009-1-18 00:05:46 |顯示全部樓層
嘩!好多謝你們賞圖,vivi和寶瓶果然眼利,粉嶺哥爾夫球場和馬會鄉村俱樂部,我家就在附近,清早望見草地一片白色,拿相機便行過去影,最難受是雙腳凍僵.
回復

carlo 發表於 2009-1-19 02:22:28 |顯示全部樓層
結霜的清晨,最想影到紅絨球的花絲結滿霜,但只有地面霜.
chongchi 發表於 2009-1-16 04:57

好凍呀 !   點先影得咁好架 !
回復