要擴張上天台咯<雨後天台>

作者: littlecuitegirl 發表于 2009-1-15 03:17:05
42092 1031
littlecuitegirl 發表於 2009-2-22 18:52:47 |顯示全部樓層
尋日玩得好開心呢,最衰病左,如果唔係就可以同尋日小寶分享既士多啤梨換新居啦,(多謝小寶),
公主既拖鞋蘭已經種左響積媽媽送既新居入面喇,(多謝公主&積媽媽),希望唔好比我種死啦,因為真係唔識種呢,要好好學習吓~~~
要多謝花菲花既通菜種子啦.已經播種了~~~
仲有好多好多花友既分享,因為傅黎傅去,有d都唔知係邊個同邊個咯,sorry~~~請見諒
尋日真係好開心呀,識到咁多位,下次一定要再聚呀~~~
回復

亞實 發表於 2009-2-22 21:53:33 |顯示全部樓層

你地話第一眼望佢似唔似一隻熊?我開頭一望以為佢個身果兩點係佢對眼,嚇左我一跳
littlecuitegirl 發表於 2009-2-18 21:03

HELLO,
呢隻蟲真係好得人驚WOO
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-22 23:17:58 |顯示全部樓層
我都種咗通菜同長豆角呀~http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(101).gif
BanbieChan 發表於 2009-2-22 18:45

我地諗既野都幾似噃,咁祝公主D通菜&長豆角快高長大
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-22 23:19:04 |顯示全部樓層
HELLO,
呢隻蟲真係好得人驚WOO
sifenamok 發表於 2009-2-22 21:53

HIHI 阿實,哩隻蟲真係好得人驚嫁,不過好彩佢黎過一晚之後就冇再黎姐
回復

cobie 發表於 2009-2-23 00:20:33 |顯示全部樓層
81# littlecuitegirl
靚靚妹妹,肚仔好番D末呀?人哋話肚仔痛唔好飲凍嘢,聽話喇.通菜seeds係我溉,亞fff好人幫好分ga.上星期係×三兄度買,老實人介紹,好野嚟既,不過我都未落種
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 00:25:05 |顯示全部樓層
81# littlecuitegirl
靚靚妹妹,肚仔好番D末呀?人哋話肚仔痛唔好飲凍嘢,聽話喇.通菜seeds係我溉,亞fff好人幫好分ga.上星期係×三兄度買,老實人介紹,好野嚟既,不過我都未落種 ...
cobie 發表於 2009-2-23 00:20

哎呀,原來係你分享嫁?sorry呀,失禮哂添,不過要多謝你呀,十萬個多謝呢,仲有要多謝你話幫我車防蟲網呢,
第日一定會好好報告通菜既生長情況比你聽既,
肚仔比尋日好左好多喇,不過都仲係有D唔舒服,希望可以快D好,多謝關心呀
回復

nuage 發表於 2009-2-23 01:37:35 |顯示全部樓層
我都種咗通菜同長豆角呀~http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(101).gif
BanbieChan 發表於 2009-2-22 18:45

add6icon 我都有種呢2種﹗仲有油麥菜、荷蘭豆、菜芯、生菜﹗
回復

nuage 發表於 2009-2-23 01:39:23 |顯示全部樓層
哎呀,原來係你分享嫁?sorry呀,失禮哂添,不過要多謝你呀,十萬個多謝呢,仲有要多謝你話幫我車防蟲網呢,
肚仔比尋日好左好多喇,不過都仲係有D唔舒服,希望可以快D ...
littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 00:25

個肚仔好d咁就好啦﹗
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 01:47:31 |顯示全部樓層
add6icon 我都有種呢2種﹗仲有油麥菜、荷蘭豆、菜芯、生菜﹗
nuage 發表於 2009-2-23 01:37

咁第日有問題又可以請教你喇~~~
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 01:48:38 |顯示全部樓層
個肚仔好d咁就好啦﹗
nuage 發表於 2009-2-23 01:39

係呀,希望可以快D好番,去士多啤梨園反呀~~~
回復

cobie 發表於 2009-2-23 03:02:33 |顯示全部樓層
86# littlecuitegirl
仲有泥呢,唔記得?
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 04:22:03 |顯示全部樓層
86# littlecuitegirl
仲有泥呢,唔記得?
cobie 發表於 2009-2-23 03:02

係呀,不過如果果日我得閒既,我都可能同你地一齊去掃貨呀,所以我早一日話你知,ok?十萬個thank you 呢~~~
回復

llaus 發表於 2009-2-23 04:57:03 |顯示全部樓層
腸胃炎最好飲d電解水啵
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 05:08:58 |顯示全部樓層
THANK YOU AR~~蛙哥,我聽日去買黎飲
回復

llaus 發表於 2009-2-23 05:17:23 |顯示全部樓層
妳是咁早起身還是未呀??!!
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 05:36:47 |顯示全部樓層
頭先8點左右食左藥訓左,之後起左身,到而家都未訓,不過岩岩食左藥,應該好快有睡意,轉頭會再訓喇,大島而家好似係日頭呢,right?
回復

llaus 發表於 2009-2-23 06:21:44 |顯示全部樓層
快香島三個鐘
回復

alextang 發表於 2009-2-23 08:56:19 |顯示全部樓層
感霧嗎?add3icon
祝你快D好返。
回復

亞實 發表於 2009-2-23 09:25:05 |顯示全部樓層
肚仔比尋日好左好多喇,不過都仲係有D唔舒服,希望可以快D ...
littlecuitegirl 發表於 2009-2-23 00:25

我都有肚痛, 唔通....
回復

alextang 發表於 2009-2-23 09:35:22 |顯示全部樓層
原來是肚痛,亞實add1icon你沒事嘛?
回復