風雨蘭團購入數

作者: loklok 發表于 2009-1-7 15:54:48
4599 46

銀行名稱:匯豐銀行
戶口號碼:0941083214
姓名:Lok Pui Yan

如決定面交者可即時入數,盡可能貼上收據(網上銀行也可)。
決定郵寄者請先pm我估計郵資再入數,郵資一律多不退少不補。

我家沒有太多堅固的盒,故如須郵寄,須另加包裝費約五元。郵資介乎三至十六點四元,掛號再另收十三元,本人絕不負責任何郵寄失誤
所以,我極度建議使用面交,感謝

以下面交地區一般馬上可以:
葵芳港鐵站:星期一至五(15:45至17:15及22:25至22:50)
      星期日(15:45至22:20)
太子港鐵站:星期一至五(17:40至18:10及21:55至22:05)
上水港鐵站:星期六(13:00至13:30)

九廣東鐵線(只限星期六)各站及荃灣線(只限星期一至五)各站可另議。

--------------------------------------------------------------

已付  HK$1,206+本地郵費(須另加包裝費):seed
已付  HK$910+本地郵費(須另加包裝費):pauline
已付  HK$171+本地郵費(須另加包裝費):nuage
已付  HK$595+本地郵費(須另加包裝費):辰父
已付  HK$108+本地郵費(須另加包裝費):alexgod
已付  HK$206+本地郵費(須另加包裝費):Genius
已付  HK$286+本地郵費(須另加包裝費):Tingting
已付  HK$318+本地郵費(須另加包裝費):黃臉婆
已付  HK$366+本地郵費(須另加包裝費):Yiiu
已付  HK$499+本地郵費(須另加包裝費):tsoiyiu1009
已付  HK$311+本地郵費(須另加包裝費):冻茶
已付  HK$592+本地郵費(須另加包裝費):Yan
已付  HK$270+本地郵費(須另加包裝費):nis
已付  HK$315+本地郵費(須另加包裝費):磨菇
已付  HK$157+本地郵費(須另加包裝費):RIO
已付  HK$452+本地郵費(須另加包裝費):四少
已付  HK$296+本地郵費(須另加包裝費):natsuki
已付  HK$430+本地郵費(須另加包裝費):jicjicmom
已付  HK$316+本地郵費(須另加包裝費):prodorothyhkg
已付  HK$239+本地郵費(須另加包裝費):Oskar
已付  HK$107+本地郵費(須另加包裝費):budd0007
已付  HK$182+本地郵費(須另加包裝費):wong
已付  HK$238+本地郵費(須另加包裝費):豔豔
已付  HK$128+本地郵費(須另加包裝費):wilson
已付  HK$115+本地郵費(須另加包裝費):lammanfung
已付  HK$131+本地郵費(須另加包裝費):虛宿寶瓶
已付  HK$87+本地郵費(須另加包裝費):ringring1968
已付  HK$43+本地郵費(須另加包裝費):Alfred71
已付  HK$87+本地郵費(須另加包裝費):evita_kkk
黃臉婆 發表於 2009-1-7 17:07:41 |顯示全部樓層
唔該loklok:
面交~~葵芳港鐵站:星期一至五(15:45至17:15)
loklok (Small).JPG
回復

ringring1968 發表於 2009-1-7 21:49:13 |顯示全部樓層
loklok:
我入完錢後,,你比個地址我,,我再寄個盒同回郵比你得唔得呀,,因為我有盒多呀...
回復

pauline 發表於 2009-1-7 22:15:59 |顯示全部樓層
港鐵站係唔係即係地鐵站?
回復

seed 發表於 2009-1-7 22:35:58 |顯示全部樓層
lok lok,
我剛剛入了數,
請check check^^
另外我揀面交, (逢星期一, 太子港鐵, 任何時間都得)
唔該晒loklok^^
loklok-- rainlily (Small).jpg
回復

RIO 發表於 2009-1-7 22:46:03 |顯示全部樓層
入咗$157, 麻煩你check下,
Reference No.:  N10700178724
回復

nuage 發表於 2009-1-7 22:47:46 |顯示全部樓層
請問點解d 金額細咗嘅﹗
回復

豔豔 發表於 2009-1-7 23:09:09 |顯示全部樓層
交收: 面交 (葵芳)
已過數: HK$238

Thanks Lok!
loklok 7Jan09.JPG
回復

JicJicmom 發表於 2009-1-8 00:51:32 |顯示全部樓層
請問點解d 金額細咗嘅﹗
nuage 發表於 2009-1-7 22:47

上次 lok lok 個表0既價錢係未折實架 ~~  而家呢個應該係打左折0既價黎 ~
回復

lammanfung 發表於 2009-1-8 01:11:01 |顯示全部樓層
現在才看到這個帖,儘也入數給你‥‥
回復

pauline 發表於 2009-1-8 11:07:30 |顯示全部樓層

LOKLOK
今早已入數$910,
ref : 5237  08/01/09 time : 09:12
SNC10037 (Small).JPG
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-1-8 12:32:39 |顯示全部樓層
loklok,你上次個表漏左一個,有冇得加番上去呀?
回復

loklok 發表於 2009-1-8 12:37:30 |顯示全部樓層
12# prodorothyhkg

又忘了,一球請多入17元^^(299+17=316)
回復

natsuki 發表於 2009-1-8 14:57:09 |顯示全部樓層
面交~~葵芳港鐵站:星期日(15:45至22:20)

CIMG2878  a.JPG
回復

lammanfung 發表於 2009-1-8 15:45:23 |顯示全部樓層
我已於今天下午把有關款項存到你所指定的銀行戶口中。請查收。
回復

四少 發表於 2009-1-8 21:59:47 |顯示全部樓層
已入 HK$452.01
到時面交

請查收確認
回復

蘑菇 發表於 2009-1-8 23:24:46 |顯示全部樓層
我已經入咗數喇~唔該晒~

回復

nuage 發表於 2009-1-9 00:53:13 |顯示全部樓層
已入數﹗thanks﹗
img007 (Small) (Small).jpg
回復

JicJicmom 發表於 2009-1-9 09:26:31 |顯示全部樓層

LOKLOK ~~ 我入左數喇  ~~ 我會面交@太子港鐵站 ~
唔該哂 ~~~~ ^^
loklok receipt.jpg
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-1-9 10:47:37 |顯示全部樓層

loklok,星期六東鐵呀,我拎埋d #5珠石比你,3L夠唔夠呀,唔夠可以6L都得
DSC00150 (Small).JPG
回復

123下一頁