一切從天台出發

關閉 [複製鏈接]
作者: 雲雲 發表于 2008-12-27 20:45:54
4891 90
Alfphy 發表於 2008-12-30 03:23:17 |顯示全部樓層
雲雲,期待你在雲南另創一片新天地,新花園,和我地分享更多美麗的花草!
回復

JicJicmom 發表於 2008-12-30 10:50:36 |顯示全部樓層
對對對 ~~~ 阿飛說得對 ~~雲雲你是升級版 !!! 成就不止於一個小天台呀 ~~ :p
回復

yuwaiman 發表於 2008-12-30 11:11:43 |顯示全部樓層
雲雲, 你去度 settle 之後記得快d搞上網噃, 咁我地就可以keep住睇你d新花花了
回復

雲雲 發表於 2008-12-30 11:26:28 |顯示全部樓層
好呀各位! 謝謝您們~
我好鍾意阿飛既肥Pat Pat
回復

may.sun 發表於 2008-12-30 22:24:33 |顯示全部樓層
雲雲你2月就走la...記得一安定下來就上黎坐,post多d相等我地睇0下麗江的好景色其實網絡背后真係冇分區域嫁不過聚會就欠奉lu
回復

雲雲 發表於 2008-12-31 15:59:39 |顯示全部樓層
上花網一定無問題啦,唔係我唔去架啦!
有聚會可能一年一次,記得通知我呀
回復

農夫 發表於 2008-12-31 16:14:15 |顯示全部樓層
雲雲,一路順風呀
去到麗江試下種白色珍珠
有d唔捨得添,唯有望下家裡面既虎耳草
見草如見人
回復

雲雲 發表於 2008-12-31 16:32:56 |顯示全部樓層
唔好"wu wu"啦,到時看看有沒有白色珍珠
給你看。
回復

雲雲 發表於 2008-12-31 17:12:55 |顯示全部樓層
多謝各位濃情厚意,在08年最後一天,送大家在我家最盛況的花花,祝各位有燦爛及豐盛的一年

回復

花草之家 發表於 2008-12-31 18:49:50 |顯示全部樓層
雲雲,一路順風呀!依家有電腦真係好方便,搬去邊度住都冇问题,安定好之後就上d新屋照片比我地睇呀!
回復

may.sun 發表於 2009-1-1 22:11:36 |顯示全部樓層
多謝各位濃情厚意,在08年最後一天,送大家在我家最盛況的花花,祝各位有燦爛及豐盛的一年

http://i4.photobucket.com/albums/y104/t_hing/1-2.j ...
雲雲 發表於 2008-12-31 17:12

d蟹爪又真係好靚wor~~好像報答你一樣 有聚會要預早幾多通知你呀
回復

yuwaiman 發表於 2009-1-2 00:05:21 |顯示全部樓層
雲雲, 你飛之前記得留返日等我地同你 farewell 啊
回復

Agnes 發表於 2009-1-2 00:51:21 |顯示全部樓層
雲雲,我都想同你 farewell 啊!
好多謝你個天羅地網呀!忽然好想打風測試佢嘅實力 tim.
想起「網」就唔駛傷感啦!我哋都係網中人嘛!
回復

BanbieChan 發表於 2009-1-2 00:55:15 |顯示全部樓層
雲雲,我都想同你 farewell 啊!
好多謝你個天羅地網呀!忽然好想打風測試佢嘅實力 tim.
想起「網」就唔駛傷感啦!我哋都係網中人嘛!
Agnes 發表於 2009-1-2 00:51

我都要去呀
回復

hk88688 發表於 2009-1-2 01:08:30 |顯示全部樓層
雲雲, 咁我就再花如見人 ^^ , 不過你都要多啲返嚟探我哋呀!!!
記得臨走前要farewell 先准走呀 ^o^
回復

yuwaiman 發表於 2009-1-2 08:30:52 |顯示全部樓層
雲雲, 咁快已經有咁多人報名要同你 farewell 了, 你記得留返日俾我地啊
回復

花草之家 發表於 2009-1-3 15:21:28 |顯示全部樓層
如果係日間farewell,預埋我呀!
回復

雲雲 發表於 2009-1-3 23:48:05 |顯示全部樓層
雲雲,一路順風呀!依家有電腦真係好方便,搬去邊度住都冇问题,安定好之後就上d新屋照片比我地睇呀!
花草之家 發表於 2008-12-31 18:49

對呀! 有網就算在地球另一面都無問題,請放心一定post d寒舍照片給大家看看~

d蟹爪又真係好靚wor~~好像報答你一樣 有聚會要預早幾多通知你呀
may.sun 發表於 2009-1-1 22:11

不需要太刻意預早幾多通知的。天時,地利,人和就會相見o架啦!

再次多謝你們的心意,請等我做完螞蟻搬屋後,再與大家相約見面,談談天,說說花。
回復

Agnes 發表於 2009-1-3 23:52:09 |顯示全部樓層
38# 雲雲
一言為定要預我啦!
回復

Alfphy 發表於 2009-1-3 23:54:43 |顯示全部樓層
大家都是網中人,真係天涯若比鄰啊!
回復