返回列表 發新帖

送贈粉紅色大風雨蘭球根 (Round 2~~) (已經結束)

作者: bonboncat 發表于 2008-12-15 12:42:07
2456 28
vanus 發表於 2008-12-20 14:02:37 |顯示全部樓層
已經收到.  多謝分享!
回復

ioksw 發表於 2008-12-20 23:21:23 |顯示全部樓層
可否再給我地址呢?因為pm裏的短信已被刪除
回復

亞實 發表於 2008-12-21 19:49:35 |顯示全部樓層
SORRY, 我沒有改地址, 因我公司唔方便用,
我先生的公司, 又怕佢唔得閑收信,
加上我用環保信封ONLY,
不過我已寫左叫POSTMAN直接放信箱LA,
希望今日可以平安, THX
回復

貝貝 發表於 2008-12-22 15:24:02 |顯示全部樓層
Hi bonboncat,
己收到你寄來的粉紅色大風雨蘭球根,我今晚會把根球落泥了!
還有,因為我是新手, 所以沒有準備定適當的盒仔給你,要你代我出個盒仔,唔該晒! 請問你要我寄返個盒仔給你嗎?

貝貝

家中嘅風雨蘭生長超旺盛, 分盆後至發現有成百個球根, 上次同大家分享後, 依家仲有50個多咗出黎, 希望得花友好心收養佢地啦! 如上次收養之花友想要多幾個球根, 無任歡迎.

分享物品名稱: 粉紅色大風雨蘭球根

份數: 5 ...
bonboncat 發表於 2008-12-15 12:42
回復

kwanyeehui 發表於 2008-12-24 10:22:44 |顯示全部樓層
bonboncat,
您寄給我的4個粉紅色風雨蘭球已經安全到達, 套著包裝得很好, 抵讚!
好的開始是成功的一半, 謝謝啦!
(我寄去阿妹舖頭轉交給我, 所以幾大都唔駛怕.)
回復

bonboncat 發表於 2008-12-24 23:27:04 |顯示全部樓層
bonboncat,
您寄給我的4個粉紅色風雨蘭球已經安全到達, 套著包裝得很好, 抵讚!
好的開始是成功的一半, 謝謝啦! http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(28).gif
(我寄去阿妹舖頭轉交給我, 所以 ...
kwanyeehui 發表於 2008-12-24 10:22

太好喇! 希望球球快高長大啦!
回復

tom 發表於 2008-12-30 21:29:29 |顯示全部樓層
Hello, Bonboncat
昨天已經收到你寄來的粉紅色大風雨蘭球根.  多謝分享
回復

cherrylwy 發表於 2009-1-5 23:44:34 |顯示全部樓層
bonboncat, 球根收到了﹗謝謝﹗
回復

亞實 發表於 2009-1-17 23:31:57 |顯示全部樓層
我想問下,
我仲未收到,
唔知係唔係寄失左呢?
回復