作者: WAH 發表于 2008-12-12 08:07:47
1729 15
1) onqq2001(多謝晒)已收PM----已寄出,收到請在板面通知。
2)plktr12 (thanks)已收PM
3)  貝貝(thanks)已收PM
4) sifenamok ( thanks )已收PM___已寄出,收到請在板面通知。
5) linlai (thanks)已收PM---已寄出,收到請在板面通知。
6) sukisweets (thx)已收PM
7)suxing**********************未收PM
8)phyllis-sam (謝謝 !!!) 已收PM
9)heidi, thx已收PM
10) kelvinkou 最後一份! +v+ 多謝您!!!已收PM

phyllis-sam 發表於 2008-12-14 01:30:40 |顯示全部樓層
我先係 phylis-sam 係唔係有人用我的資料寄個回郵信封比攞種子啊 ?

因為哩幾日公司多點野做到唔記得咗記個回郵信封比你啊 !!!

對唔住啊 !!!

咁 e 家我啲種子咪寄咗比人另一個用咗我個名 phyllis-sam 的人 :'( :'( :'( :'(
回復

貝貝 發表於 2008-12-14 11:43:19 |顯示全部樓層
回郵信封已在前2天寄出, 謝
回復

WAH 發表於 2008-12-14 19:45:04 |顯示全部樓層
原帖由 phyllis-sam 於 2008-12-14 01:30 發表
我先係 phylis-sam 係唔係有人用我的資料寄個回郵信封比攞種子啊 ?

因為哩幾日公司多點野做到唔記得咗記個回郵信封比你啊 !!!

對唔住啊 !!!

咁 e 家我啲種子咪寄咗比人另一個用咗我個名 phyllis-sam 的人 ...

多謝你提醒,原來我睇錯左,應該係  5) linlai 的回郵,   無人用了你的名,
Sorry 要你擔心

1) onqq2001(多謝晒)已收PM----已寄出,收到請在板面通知。
2)plktr12 (thanks)已收PM
3)  貝貝(thanks)已收PM
4) sifenamok ( thanks )已收PM___已寄出,收到請在板面通知。
5) linlai (thanks)已收PM___今天收到回郵,亦已寄回,留意信箱,收到在此板回覆
7)suxing**********************未收PM
8)phyllis-sam (謝謝 !!!)
9)heidi, thx已收PM
10) kelvinkou 最後一份! +v+ 多謝您!!!已收PM
回復

亞實 發表於 2008-12-14 20:00:24 |顯示全部樓層
已收到了, THANK YOU

我會好好保存,  是不是1月可下種?
回復

WAH 發表於 2008-12-15 21:55:56 |顯示全部樓層
注意,請各位接受分享者於18號前寄出回郵,可讓我21號前寄回給你們,較後時間不在港,之後收到的,看還有種子否。沒有就待明年—快

2)plktr12 (thanks)已收PM---收到回郵, 已寄出,收到請在板面通知。
3)  貝貝(thanks)已收PM_____收到回郵, 已寄出,收到請在板面通知。
4) sifenamok ( thanks )已收PM___已寄出,收到請在板面通知。----也收到你的種子,謝謝
5) linlai (thanks)已收PM---已寄出,收到請在板面通知。
7)suxing  已收PM---收到回郵
8)phyllis-sam (謝謝 !!!) 已收PM收到回郵, 已寄出,收到請在板面通知。
---
9)heidi, thx已收PM___收到回郵,已寄出,收到請在板面通知。
10) kelvinkou 最後一份! +v+ 多謝您!!!已收PM收到回郵,已寄出,收到請在板面通知。

回復

WAH 發表於 2008-12-15 22:08:53 |顯示全部樓層

回復 5# sifenamok 的帖子

2 ,3, 4,月呀!
回復

linlai 發表於 2008-12-15 23:04:21 |顯示全部樓層
今天已收到, 謝謝分享
回復

heidipik 發表於 2008-12-17 21:45:40 |顯示全部樓層
HI WAH, 收到種子喇,THX AR
回復

貝貝 發表於 2008-12-19 14:23:56 |顯示全部樓層
已收到你的洛神花種子了,謝謝
回復

plktr12 發表於 2008-12-19 23:06:51 |顯示全部樓層
已收到種子了~ 謝謝唷!
回復

phyllis-sam 發表於 2008-12-20 01:21:02 |顯示全部樓層
收到啦 !!! 收到啦 !!! 多謝多謝 !!! 100,000,000......... 個多謝 !!! 我會好好播種 , 把它們養大 , 幫它傳宗接代 !!!!!
回復

WAH 發表於 2008-12-23 23:59:17 |顯示全部樓層
所有接受分享者的回郵已經全部寄出,請留意信箱,記得係2,3,4月下種呀,祝早日收成。
回復

kelvinkou 發表於 2008-12-24 01:49:36 |顯示全部樓層
死啦, 仲未收到.... 希望明天會收到啦....
回復

kelvinkou 發表於 2008-12-27 13:49:50 |顯示全部樓層
WAH! 收到種子了~ 謝謝您!!
回復

sukisweets 發表於 2008-12-29 17:55:55 |顯示全部樓層
終於收到.. 不過我諗應該封得唔好, d種子一直行一直趺..
由電梯大堂返上樓已經無咗一半..
回復