返回列表 發新帖

請問有冇人有呢本書呀? - 家庭野菜園

作者: 小寶 發表于 2008-11-21 12:49:56
5956 49
惡姨 發表於 2008-11-22 01:43:48 |顯示全部樓層
小寶, 唔洗搵喇, 咁近成皇廟, 都唔求住好纖....我最近買左呀........ , 係公司 color scan 後比print 你啦, 月尾先比得你喇
回復

小寶 發表於 2008-11-22 10:09:24 |顯示全部樓層
原帖由 MeKO 於 2008-11-22 01:31 發表

咁我 send 住d你睇住先啦

收到喇, 唔該哂! 我可以睇住先
不過既然惡e用公司資源, 咁我梗係接受啦~
回復

小寶 發表於 2008-11-22 10:33:41 |顯示全部樓層
各位, 惡e已經已極速將缺漏部份scan左俾我喇  thanks 咁多位

特別鳴謝:
MeKO
惡E
回復

MeKO 發表於 2008-11-22 13:25:43 |顯示全部樓層
原帖由 小寶 於 2008-11-22 10:09 發表

收到喇, 唔該哂! 我可以睇住先
不過既然惡e用公司資源, 咁我梗係接受啦~

唔使客氣啦~~我都幫唔到D咩~~
回復

MeKO 發表於 2008-11-22 13:26:26 |顯示全部樓層
原帖由 小寶 於 2008-11-22 10:33 發表
各位, 惡e已經已極速將缺漏部份scan左俾我喇  thanks 咁多位

特別鳴謝:
MeKO
惡E
U'R WELCOME!!!!!
回復

小寶 發表於 2008-12-17 21:30:05 |顯示全部樓層
各位好, 小寶已經換左本新書喇
回復

athernas 發表於 2008-12-17 21:45:50 |顯示全部樓層
原帖由 小寶 於 2008-12-17 21:30 發表
各位好, 小寶已經換左本新書喇

係唔係好有用啊,今日刚在图書館BOOK咗.借來睇.
回復

小寶 發表於 2008-12-17 21:47:47 |顯示全部樓層

回復 47# athernas 的帖子

ok la...因為之前買左本大陸出的, 所以對於我來說呢本無咩特別驚喜
回復

athernas 發表於 2008-12-17 23:23:42 |顯示全部樓層
就來有得睇啦,本書轉移中.
回復

Oldcake 發表於 2009-2-24 22:49:42 |顯示全部樓層
This book is available in the Public Library, I borrowed it in the Quarry Bay public library before.  Try to book one if it was already lent out.
回復