飛輪海, 棒棒堂...黑x會MM

作者: gtrnismo 發表于 2008-11-14 10:49:41
1016 6
其實我想問有幾多人中意台灣呢D偶像派樂隊

個個頭差吾多, 係認得出, 但係首首歌又差唔多

好悶

我靜係認得丫頭同唔煎
maggielawkm 發表於 2008-11-14 12:03:17 |顯示全部樓層
我只係聽過下~~都唔知邊個打邊個~~ 
唔係睇過下有線都唔知佢地係咩水

回復

cross 發表於 2008-11-14 14:00:49 |顯示全部樓層
丫頭最突出係佢把聲= =
回復

藍天使 發表於 2008-11-14 15:01:07 |顯示全部樓層
飛輪海還可以, 棒棒堂 & 黑x會MM 人太多, 真係唔知邊個打邊個, 老實講我係唔聽佢地d 歌, 只係睇下台劇咋.
回復

carolc 發表於 2008-11-15 12:08:15 |顯示全部樓層
飛輪海, 棒棒堂 係我............................ 兒甥仔既偶像, 但邊個打邊個??? 唔好問我
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-11-17 14:10:02 |顯示全部樓層
飛輪海、棒棒堂聽過囉,你比相我我一定唔知邊個係邊隊,邊個打邊過!至於黑x會MM ,咩黎架?我睇電視見到呢 d band or 組合、靚仔、靚妹,我係會轉台,所以更加唔知佢地係咩人!
回復

gtrnismo 發表於 2008-11-17 16:57:16 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-11-17 14:10 發表
飛輪海、棒棒堂聽過囉,你比相我我一定唔知邊個係邊隊,邊個打邊過!至於黑x會MM ,咩黎架?我睇電視見到呢 d band or 組合、靚仔、靚妹,我係會轉台,所以更加唔知佢地係咩人! ...

其實我係支持新人, 佢地亦都吾算太新luu

不過台灣好似真係多左少少呢d組合

只有我女朋友至分倒邊個打邊個
回復