有些花睇

作者: 比得大帝 發表于 2008-11-9 22:24:13
6069 63
Dalki's 發表於 2008-12-21 16:05:22 |顯示全部樓層
你似嚟放毒多D喎!!
IMPG 1111好得意喎, 咩名呀?  另外IMPG 1084都好靚, 顏色好分明
回復

比得大帝 發表於 2008-12-28 17:56:56 |顯示全部樓層
今天又加幾張近相
Kenny's Fantasy Queen 081227A (Small).JPG
Kenny's Fantascy Queen 081227B (Small).JPG
Silver Glade Meadow 081227A (Small).JPG
Silver Glade Meadow 081227AB (Small).JPG
Yashiyo Sport 081227 (Small).JPG
回復

貓后 發表於 2008-12-28 18:14:50 |顯示全部樓層
首領d花好靚丫,我哋今日玩得好開心丫
回復

比得大帝 發表於 2008-12-28 18:33:22 |顯示全部樓層
首領d花好靚丫http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(65).gif,我哋今日玩得好開心丫http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(70).gif
貓后 發表於 2008-12-28 18:14

係噃, 你地今日去探發叔噃
有冇買嘢呀?

今天我們不開心,
今天有點"天意",  坐MTR去教堂途中去到荔景站時, 架車好耐都唔開, 這時收到電話, 話太太個表哥情況好critical, 他就 荔景站 的 QM, 馬上下車.............
回復

貓后 發表於 2008-12-28 18:36:54 |顯示全部樓層
有冇買嘢呀?

今天我們不開心,
今天有點"天意",  坐MTR去教堂途中去到荔景站時, 架車好耐都唔開, 這時收到電話, 話太太個表哥情況好critical, 他就 荔景站 的 QM, 馬上下車............. ...
Peter 發表於 2008-12-28 18:33

,咁而家佢點丫,希望佢無事,我買咗1盆十字4盆普通的,所以睇下之前個d囉嚟送比姑姐才肯
回復

connie925 發表於 2008-12-28 18:50:34 |顯示全部樓層
有冇買嘢呀?

今天我們不開心,
今天有點"天意",  坐MTR去教堂途中去到荔景站時, 架車好耐都唔開, 這時收到電話, 話太太個表哥情況好critical, 他就 荔景站 的 QM, 馬上下車............. ...
Peter 發表於 2008-12-28 18:33

希望佢吉人天相..
回復

比得大帝 發表於 2008-12-28 19:05:30 |顯示全部樓層
唔會啦
佢本身係醫生, 同cancer 鬥咗幾年, 已經知道鬥輸咗
今次係見佢最後一面
回復

gilbert 發表於 2008-12-28 21:17:08 |顯示全部樓層
好靚呀
回復

Tony 發表於 2008-12-28 22:49:16 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(66).gif,咁而家佢點丫,希望佢無事,我買咗1盆十字4盆普通的,所以睇下之前個d囉嚟送比姑姐才肯
貓后 發表於 2008-12-28 18:36

係喎,你冇買比你姑姐喎~~
回復

avery 發表於 2008-12-29 05:24:24 |顯示全部樓層
希望佢吉人天相..
connie925 發表於 2008-12-28 18:50

茘景果間叫 PMH, QM 係瑪麗 ~

唉 ~ 既然 Peter 你都講成咁, 希望佢安安樂樂去啦 .......
回復

貓后 發表於 2008-12-29 08:22:15 |顯示全部樓層
係喎,你冇買比你姑姐喎~~
Tony 發表於 2008-12-28 22:49

送之前買落嗰D咪得囉,反正佢哋都唔知丫
回復

比得大帝 發表於 2008-12-29 11:08:00 |顯示全部樓層
茘景果間叫 PMH, QM 係瑪麗 ~

唉 ~ 既然 Peter 你都講成咁, 希望佢安安樂樂去啦 .......
avery 發表於 2008-12-29 05:24

對, 係 瑪加列

佢係一個唔想搵錢的醫生, 一直留在公立醫院決心幫窮人, 星期日就教道理班
有時好心人係會行得快d
回復

比得大帝 發表於 2009-1-10 15:51:02 |顯示全部樓層

Yasuyo Sport  真係開得好靚, 係唔係?
Yashiyo Sport 090110A (Small).JPG
Yashiyo Sport 090110B (Small).JPG
Yashiyo Sport 090110C (Small).JPG
回復

s20051179 發表於 2009-1-10 16:35:25 |顯示全部樓層
噴點好靚!!
回復

keung 發表於 2009-1-10 16:56:38 |顯示全部樓層
十字軍殺到埋身
回復

faith555 發表於 2009-1-11 22:12:33 |顯示全部樓層
好靚呀
回復

比得大帝 發表於 2009-1-25 16:26:01 |顯示全部樓層
明又去德國了, 去旅行前放幾張相上來
Sweet Tea 080125A (Small).JPG
Angel\'s Petticoat 090125A (Small).JPG
IMGP1213 (Small).JPG
IMGP1217 (Small).JPG
Rob\'s Swizzle Stick 090125 (Small).JPG
回復

connie925 發表於 2009-1-25 19:19:01 |顯示全部樓層
杯'甜荼'無得彈呀!
回復

貓后 發表於 2009-1-25 19:21:47 |顯示全部樓層
首領你d花好毒丫,德國玩得開心d
回復

maggielawkm 發表於 2009-1-25 20:52:55 |顯示全部樓層
首領~ 恭喜發財
食多D 腸~ 飲多D 啤酒呀~~
仲要影相返黎
回復