有沒有高層可幫忙

關閉 [複製鏈接]
作者: Beasy 發表于 2008-10-20 19:34:17
2385 9
請問有沒有再高級人士可以delete 這個貼. 為一眾女士們討回公道, Help, help
http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
版主大人, 真教人失望.
我一心來食蟲專欄學習, 看見這主題有趣入來, 可是非講豬而是一些不堪入目的挑引性言語,三級有味話,會型會聲, 立即有被人性騷擾好難受的感覺. 莫非版主開post就是想引d唔知頭唔知路的女士(所謂你稱她為"豬")給你和一班同胞騷擾一番, 一向專重食蟲版主對食蟲的權威,德高望重,可是今天唉說不出話來. 以後他的post都不會進入,唔想被人無辜辜非禮. 用說話姦淫躪論. 多麼難受.
peter1953 發表於 2008-10-20 19:58:06 |顯示全部樓層
原帖由 Beasy 於 2008-10-20 19:34 發表
請問有沒有再高級人士可以delete 這個貼. 為一眾女士們討回公道, Help, help
http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
版主大人, 真教人失望.
我一心來食蟲專欄學習, 看見這主題有趣入來, ...

園藝版唔講園藝又講到咁露骨?
我反而覺得唔應該delete,應該貼堂,好有好貼,唔好都應該貼。
回復

古老 發表於 2008-10-20 20:07:20 |顯示全部樓層
男人老狗   搞搞震(椅)
遠眺雙峰   唔駛瞓
本帖最近評分記錄

金句

回復

豬肉佬 發表於 2008-10-20 21:34:25 |顯示全部樓層
我養豬很少, 幾十隻不多, 一向以遊客到食蟲版學習,對Rex 大大無任何前科,身為男士實在不能patience誤導話對人性騷擾. 苦不堪言. 若可以請幫忙deletet 這個post.
平心而論, 他們衹圍繞Rex大大的一幅畫作開玩笑, 其中誠然有些許意識不良, 但若說成是搔擾卻又談不上, 實作看不出有何對女性不敬之意; 若然Beasy小姐有感被搔擾, 是否過於無病呻吟呢? 又或是Beasy小姐自己代入該畫作當中而自己幻想被搔擾呢?
回復

Beasy 發表於 2008-10-20 21:39:56 |顯示全部樓層
原帖由 豬肉佬 於 2008-10-20 21:34 發表
我養豬很少, 幾十隻不多, 一向以遊客到食蟲版學習,對Rex 大大無任何前科,身為男士實在不能patience誤導話對人性騷擾. 苦不堪言. 若可以請幫忙deletet 這個post.
平心而論, 他們衹圍繞Rex大大的一幅畫作開玩笑, 其中 ...

豬肉佬大大,不知你是男是女,若然不是女士請收聲,淫言非爛gag.到底是我對號入座,還是你也樂此不彼. 幻想 ~ 你以為人地係你.
回復

豬肉佬 發表於 2008-10-20 23:00:24 |顯示全部樓層
你真是白痴了, 本人名豬肉佬, 那性別自然是男了; 本人若是女子, 那本名應為豬肉婆了; 原以為你衹是小事化大, 無病呻吟之人, 現再加上白痴一項, 那閣下必然是捌婆一名, 不作他想也!
重申, 莫要將自己的性幻想硬加罪名到別人身上, 需即閣下身為捌婆, 理應無風起浪, 但亦請勿在此地破壞大家的和諧氣氛; 細想之下, 閣下如此搞事, 莫非想乘亂獲取著數? 但見你如此針對食蟲版之版主, 莫非閣意欲取而代之? 居心可測呀!
回復

sundewrex 發表於 2008-10-20 23:15:40 |顯示全部樓層
Beasy非常抱歉,那個貼原本是問吓D發緊豬瘟既同志們有幾鐘意豬,佢地訂咁多豬反來,應該對豬非常喜愛,若你所說豬是代表女性,照理論應該高興,莫非你意為是"肥"的意思?即使是"肥"也不代表不專敬,若你仔細的看那幅畫,你會見到一位晒着日光浴的胖女人~那是我的大人.
我們只是開玩笑,絕無對任何女性有不敬之行為.
回復

Beasy 發表於 2008-10-20 23:38:22 |顯示全部樓層
唔係你話百痴,人地就係百痴架.男人老狗講d一味去中傷人係話.唔知邊個"將自己的性幻想硬加罪名到別人身上". 再說下去閣下可能爆粗,簡直自暴其短,自視過高,無point就唔好再講,搞事 ~ 明屈我,你慳d.
讀多兩錢書,現代人增值吓啦. 幫手都要see邊個, 豈C bur明白. 似十足你個c人頭,No eye see.
再講我只為一眾女士們討回公道

版主閣下,"肥" or "豬"去描寫人係平機會都可告得入,而加"會意 " 是 意淫喎, 你唔係想再將我軍嗎,看來閣下對人對事好有一套.連家中大人都搬出來,我總有嘜好講.

回復

豬肉佬 發表於 2008-10-20 23:52:40 |顯示全部樓層
現在已經心清眼亮看到閣下意欲何為了.
假龍虛鳳妝偉大, 實情是滿口衛道搏溝女!
真替班女花友擔心!
網絡深似海, 色狼何其多!
回復

minmin 發表於 2008-10-20 23:53:08 |顯示全部樓層
呢個POST已經沒有討論下去的價值.
BEASY, 我己看了你的投訴.
回復