點解要從頭黎過既 ?

關閉 [複製鏈接]
作者: carlo 發表于 2007-6-21 13:25:34
3995 37
各位 ,
我係以前個 carlo 丫 , 不過今日 login 唔到 , 唯有開多個 account ,   
咁之前同小餘傾計果 d 係咪無晒啦 !?    佢同春春果 d 好 架 !

carlo
cross 發表於 2007-6-21 21:05:06 |顯示全部樓層
原帖由 carlo 於 2007-6-21 13:25 發表
各位 ,
我係以前個 carlo 丫 , 不過今日 login 唔到 , 唯有開多個 account ,   
咁之前同小餘傾計果 d 係咪無晒啦 !?    佢同春春果 d 好 架 !

carlo ...

佢地兩個都唔知去左邊樹lu..
回復

小餘 發表於 2007-6-21 21:35:07 |顯示全部樓層
哈哈,我係245號嘅佳麗小餘,大家好
我返嚟喇 呵呵
回復

chankali 發表於 2007-6-21 22:09:00 |顯示全部樓層
好掛住你ar
     <<<小餘好好人>>>
回復

小餘 發表於 2007-6-21 22:51:45 |顯示全部樓層
原帖由 chankali 於 2007-6-21 22:09 發表
好掛住你ar

俾你咁講,小餘覺得好唔好意思添
回復

cross 發表於 2007-6-21 22:52:43 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-6-21 21:35 發表
哈哈,我係245號嘅佳麗小餘,大家好
我返嚟喇 呵呵

哎唷....d人咁厚面皮..佳麗......哈哈
(講笑姐)
回復

小餘 發表於 2007-6-21 23:02:59 |顯示全部樓層
原帖由 過兒 於 2007-6-21 22:52 發表

哎唷....d人咁厚面皮..佳麗......哈哈
(講笑姐)

過兒兄,我點厚面皮得過你呀!叫自己做朕
回復

cklife 發表於 2007-6-22 08:35:29 |顯示全部樓層
我今日不停咁LOGIN.....傻婆咁.....

後來先睇到,點解好似少左D POST既.....跟住搵番之前小餘D  POST,搵唔到先知道要重新登記....

你地好,我都仲係新人....

小餘多謝你D洋甘菊種子呀....但唔知點解.....到依家都仲係得兩塊葉,都唔曉大既.....(兩片子葉,兩片本葉)

用左一半種子,等一株生存,剩番一半種子,留番秋天再試....
回復

cross 發表於 2007-6-22 09:27:31 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-6-21 23:02 發表

過兒兄,我點厚面皮得過你呀!叫自己做朕

怕醜
回復

小餘 發表於 2007-6-24 13:42:34 |顯示全部樓層
原帖由 cklife 於 2007-6-22 08:35 發表
我今日不停咁LOGIN.....傻婆咁.....

後來先睇到,點解好似少左D POST既.....跟住搵番之前小餘D  POST,搵唔到先知道要重新登記....

你地好,我都仲係新人....

小餘多謝你D洋甘菊種子呀....但唔知點解.....到依家都仲 ...

唔駛客氣^^上次我喺一月種嘅,唔知係咪涼啲啱佢哋多啲呢?^^
可以喺秋天再試吓種,睇睇會唔會生長得好過而家吖^^
回復

春春 發表於 2007-6-26 14:50:00 |顯示全部樓層
哈哈哈........吹水吹到令人乍舌嘅春春回歸la !!!!!!!!!!!

哈哈哈........333號呀.........靚no.   
回復

jellyfishy 發表於 2007-6-26 15:17:51 |顯示全部樓層
你地呢個post 似放係吹水版多d喎~
回復

jellyfishy 發表於 2007-6-26 15:30:25 |顯示全部樓層
我有個傻傻地既問題, 你地係點知自己係幾多 no. 架?
carlo, 認得你個名喎~  
春sir你回歸喇~~YEAH~~~~~~~~~
回復

春春 發表於 2007-6-26 15:56:58 |顯示全部樓層
原帖由 kimmy 於 2007-6-26 15:30 發表
我有個傻傻地既問題, 你地係點知自己係幾多 no. 架?
carlo, 認得你個名喎~  
春sir你回歸喇~~YEAH~~~~~~~~~

傻豬金.....上面有會員ka....click入去就知啦!!!!

回復

小餘 發表於 2007-6-26 17:10:36 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-6-26 14:50 發表
哈哈哈........吹水吹到令人乍舌嘅春春回歸la !!!!!!!!!!!

哈哈哈........333號呀.........靚no.   

春春,你返嚟喇
你唔係專登等個靚號碼先登記呀嘛?好鬼老土呀
回復

春春 發表於 2007-6-26 17:15:54 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-6-26 17:10 發表

春春,你返嚟喇
你唔係專登等個靚號碼先登記呀嘛?好鬼老土呀

真ka.....妳唔好下下踢爆我得唔得啫!!!!

妳唔知春春咩都鍾意奇貨可居嘅咩.......嘻嘻!!!
回復

小餘 發表於 2007-6-26 17:24:12 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-6-26 17:15 發表

真ka.....妳唔好下下踢爆我得唔得啫!!!!

妳唔知春春咩都鍾意奇貨可居嘅咩.......嘻嘻!!!

好彩你唔係等888咋,如果唔係咪有排見你唔到
回復

春春 發表於 2007-6-26 17:34:34 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-6-26 17:24 發表

好彩你唔係等888咋,如果唔係咪有排見你唔到

吹水癮好難忍......唔等la!!!!嘻嘻!!!!333幾好呀.....

遲d整返個 CHUN CHUN 嘅車牌先....嘻嘻!!!!
回復

小餘 發表於 2007-6-26 17:38:11 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-6-26 17:34 發表

吹水癮好難忍......唔等la!!!!嘻嘻!!!!333幾好呀.....

遲d整返個 CHUN CHUN 嘅車牌先....嘻嘻!!!!

吓............用"蠢蠢"做車牌咁蠢蠢
回復

jellyfishy 發表於 2007-6-26 17:54:07 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-6-26 17:34 發表

333 好過 36~  原來我係36...  好彩唔係個年紀來~  

話時話, 係咪minmin move post 呀?
回復

12下一頁