以【酢醬草】換 【迷岩 or 花貓】

作者: 豔豔 發表于 2008-10-8 19:46:50
1455 17
我有以下酢醬草:

Oxalis Brasiliersis
Oxalis comosa cv. spring charm yellow
Oxalis comosa cv. spring charm pink
Oxalis comosa cv. spring charm orange
Oxalis obtusa peach

希望換到我沒有而喜歡的迷岩 or 花貓 (不要是極小的小小苗)

有興趣請回覆,謝謝
ringring1968 發表於 2008-10-8 19:56:55 |顯示全部樓層
豔豔 :
想要咩貓呀,,,,,,,,
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 19:59:25 |顯示全部樓層
原帖由 ringring1968 於 2008-10-8 19:56 發表
豔豔 :
想要咩貓呀,,,,,,,,

基本上任何冇o既貓貓都想要...
回復

ringring1968 發表於 2008-10-8 20:00:04 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-10-8 19:59 發表

基本上任何冇o既貓貓都想要...

冇咩貓???????
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 20:09:14 |顯示全部樓層
大路d而我冇o既...
- K. Rongo
- K. Flashdance
- K. Bach
- K. Conecticut Belle...........等等....................

好想講....... 我d K. An's Dice Dots bb死晒........
回復

ringring1968 發表於 2008-10-8 20:15:44 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-10-8 20:09 發表
大路d而我冇o既...
- K. Rongo
- K. Bach
- K. Conecticut Belle...........等等....................

好想講....... 我d K. An's Dice Dots bb死晒........

K. Rongo  呢隻ok
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 20:19:11 |顯示全部樓層
豆丁媽想要咩呀? 我欠你好多人情!
回復

ringring1968 發表於 2008-10-8 20:28:21 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-10-8 20:19 發表
豆丁媽想要咩呀? 我欠你好多人情!

你 pm 你的貓名比我,等我睇下你冇咩貓
回復

花貓貓 發表於 2008-10-8 20:42:01 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-10-8 20:09 發表
大路d而我冇o既...
- K. Rongo
- K. Bach

豔豔 上次我跟你交換不是給你K. Rongo嗎 ? 還是我記錯呀!
上次出來....你跟我說嘛....你以上的 我全都有......
K. An's Dice Dots....我有中苗喎!
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 20:48:00 |顯示全部樓層
原帖由 ringring1968 於 2008-10-8 20:28 發表

haha... 俾d時間我....要整理下... 好耐冇update

thanks !
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 20:49:42 |顯示全部樓層
原帖由 花貓貓 於 2008-10-8 20:42 發表

豔豔 上次我跟你交換不是給你K. Rongo嗎 ? 還是我記錯呀!
上次出來....你跟我說嘛....你以上的 我全都有......
K. An's Dice Dots....我有中苗喎!

花貓貓... 你冇記錯呀....
不過隻k. rongo o係我上次出國一個月時出左事...

你全部都有? hahaha... 我d oxalis有冇興趣呀?
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 21:15:05 |顯示全部樓層
原帖由 ringring1968 於 2008-10-8 20:28 發表

豆丁媽, 已pm你
回復

loklok 發表於 2008-10-8 23:10:16 |顯示全部樓層
我又換,先留這些各一可以嗎
Oxalis haworthioides
Oxalis comosa cv. spring charm pink
Oxalis comosa cv. spring charm yellow
回復

豔豔 發表於 2008-10-8 23:23:05 |顯示全部樓層
原帖由 loklok 於 2008-10-8 23:10 發表
我又換,先留這些各一可以嗎
Oxalis haworthioides

緊係得啦...
回復

豔豔 發表於 2008-10-11 13:54:00 |顯示全部樓層
原來 oxalis 不太受歡迎...

但都推推先...
回復

loklok 發表於 2008-10-11 22:07:57 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-10-11 13:54 發表
原來 oxalis 不太受歡迎...

但都推推先...

要在園藝茶座茶毒佢地先得
回復

豔豔 發表於 2008-10-11 22:18:23 |顯示全部樓層
原帖由 loklok 於 2008-10-11 22:07 發表

要在園藝茶座茶毒佢地先得

loklok... 快d落藥...............
回復

kate_ee 發表於 2009-4-13 22:20:38 |顯示全部樓層

豔豔 ))))))))))))))
我呀, 係好耐之前同你交換紫葉酢醬草, discuss 果個 ee 呀 !!!!
你就好啦有咁多種酢醬草.... 我到e + 只係得兩種咋~~~
好想試多 d 品種...

你俾我既怕醜草就生得好好..
觀音蓮就 c 左一棵, 另一棵响 office 生得好莊呀 ~~
回復