三色小美女[毛毛]

作者: JenniferC 發表于 2008-10-1 22:19:29
6187 46
avery 發表於 2008-10-13 11:45:13 |顯示全部樓層
啊 ~ 你都係用 fotop.net upload 相架 ~ 我都係噃 ~

Jennifer 你同咩機影架 ??

毛毛真係好得人鍾意 ~~
回復

JenniferC 發表於 2008-10-13 11:49:06 |顯示全部樓層
毛毛坐到人身上還會肚仔向天反肚睡覺的,睡得更冇儀態,所以這樣冇儀態的就沒拍照了,我妹稱這些冇儀態的照片為[豔照]
回復

JenniferC 發表於 2008-10-13 12:03:03 |顯示全部樓層
原帖由 avery 於 2008-10-13 11:45 發表
啊 ~ 你都係用 fotop.net upload 相架 ~ 我都係噃 ~

Jennifer 你同咩機影架 ??

毛毛真係好得人鍾意 ~~

有時用相機,有時用手提電話
相機:Canon PowerShot A640
電話:Nokia 6500 Slide

毛毛好難影到靚相,她玩時動得太快,好多時我都拍不到見得人的照片,現在的辦法是拍片用Software cap連環圖後選見得人的圖用。
回復

avery 發表於 2008-10-13 12:07:18 |顯示全部樓層
原帖由 JenniferC 於 2008-10-13 12:03 發表

有時用相機,有時用手提電話
相機:Canon PowerShot A640
電話:Nokia 6500 Slide

毛毛好難影到靚相,她玩時動得太快,好多時我都拍不到見得人的照片,現在的辦法是拍片用Software cap連環圖後選見得人的圖用。 ...

都好靚吖 ~ 影多D影多D ~

不過會唔會話養耐左有感情, 唔捨得俾人呢 ?? 尤其係 毛毛 呢D又可愛又乖既貓貓 ~~
回復

JenniferC 發表於 2008-10-13 13:31:54 |顯示全部樓層
感情是有的,每隻暫托貓我都當係仔女的了,不過無辦法,父母唔比養,之前3B都只能暫留幾日過度期性質的,知已有人接手先比入屋過夜,毛毛…我接手幾耐就哄幾耐了,父母連見都唔想見…

唯有全力幫毛毛找個好家了。
回復

jellyfishy 發表於 2008-10-13 17:50:27 |顯示全部樓層
原帖由 JenniferC 於 2008-10-13 13:31 發表
感情是有的,每隻暫托貓我都當係仔女的了,不過無辦法,父母唔比養,之前3B都只能暫留幾日過度期性質的,知已有人接手先比入屋過夜,毛毛…我接手幾耐就哄幾耐了,父母連見都唔想見…

唯有全力幫毛毛找個好家了。 ...

心酸酸的剖白. 找頭好人家很重要啊~
回復

JenniferC 發表於 2008-10-19 20:59:38 |顯示全部樓層
之前幫毛毛拍了片片~~~

http://www.fotop.net/JenniferCSY/MoMoVideo/20081008V_01

http://www.fotop.net/JenniferCSY/MoMoVideo/20081008V_02

http://www.fotop.net/JenniferCSY/MoMoVideo/20081008V_03

http://www.fotop.net/JenniferCSY/MoMoVideo/20081008V_04

星期六有人來探毛毛,毛毛玩得好開心,小朋友玩到唔願"目訓",最後抱到上手就覺覺豬了。

我在等待家人啊~

回復

vivi 發表於 2008-10-19 21:21:03 |顯示全部樓層
毛毛找到新屋企嗱
回復

JenniferC 發表於 2008-10-19 22:43:25 |顯示全部樓層
原帖由 vivi 於 2008-10-19 21:21 發表
毛毛找到新屋企嗱http://a2233.myweb.hinet.net/msn/sflsfl/sflsfl%20(12).gif

未啊~,尚等待回覆
回復

JenniferC 發表於 2008-10-23 22:27:24 |顯示全部樓層
POST張殺死人的相,呵呵~
毛毛:「你睇我幾可愛~」
回復

vivi 發表於 2008-10-23 22:47:02 |顯示全部樓層
原帖由 JenniferC 於 2008-10-23 22:27 發表
POST張殺死人的相,呵呵~
毛毛:「你睇我幾可愛~」

反肚好攪笑呀
回復

JenniferC 發表於 2008-10-24 11:32:35 |顯示全部樓層
其中一個合我意的申請領養者有回覆了 ,毛毛可以成為她家的一份子了,主要是陪伴她家中沒有工作的媽媽,我想毛毛這個小朋友會比到全個心去愛這個媽媽的。
(當然一日未接毛毛到新家,一日未完全落實的。)
不過因為她家未完成安裝窗網,我仍會繼續照顧毛毛一段時間。

希望一切順利
回復

oneonewe 發表於 2008-10-24 12:18:56 |顯示全部樓層
原帖由 JenniferC 於 2008-10-24 11:32 發表
其中一個合我意的申請領養者有回覆了 ,毛毛可以成為她家的一份子了,主要是陪伴她家中沒有工作的媽媽,我想毛毛這個小朋友會比到全個心去愛這個媽媽的。
不過因為她家未 ...

嘩太好了
有D人一聽到話要裝防跳樓紗窗就即刻縮沙
回復

vivi 發表於 2008-10-24 12:19:30 |顯示全部樓層
原帖由 JenniferC 於 2008-10-24 11:32 發表
不過因為她家未 ...

太好啦
不過會好唔捨得毛毛喔
唔知領養者會會黎哩樹玩呢
咁我地就可以見到毛毛喇
回復

JenniferC 發表於 2008-10-24 12:33:49 |顯示全部樓層
最緊要毛毛有人"錫",又不用困籠,成為人家真正的"愛女"。
雖然我能理毛毛的2~3小時都會放佢通房跑,但運動量仍然唔夠,再唔係就真係變肥豬女了,但毛毛始終還是少女來的,唔可以變得太肥的。
回復

JenniferC 發表於 2008-11-1 10:36:38 |顯示全部樓層
…同毛毛還只有1日相處時間…
明日11月2號去新家了。

回復

vivi 發表於 2008-11-1 11:18:42 |顯示全部樓層
毛毛 毛毛 你要幸福呀
回復

sophie 發表於 2008-11-1 15:42:05 |顯示全部樓層
毛毛將有一個新主人, 一個溫暖的家, 消息令人欣喜呀
回復

jo_jo 發表於 2008-11-1 18:37:54 |顯示全部樓層
希望新主人會好好愛錫毛毛!
回復

JenniferC 發表於 2008-11-2 21:40:24 |顯示全部樓層
走了走了
回家了回家了
回復