sinn. lisa芽(完)

作者: B17 發表于 2017-7-8 16:17:53
1929 14

****非先到先得,明日中午或之前公佈結果****
****延續sclee分享****

交收方法:只限郵寄,郵遞風險,恕不負責

重要事項:
.申請成功者需於24小時內,PM郵寄地址,否則申請會被取消
.收到戶口號碼後48小時內,將HK$5(郵費及包裝費)存入本人銀行戶口(HSBC),否則申請會被取消
.入數後請發帖或PM通知入數時間,請勿貼出收據
.收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受

開花照(未成功開花, 借用sclee靚相)

實物(左邊嗰棵)
Snn. Lisa-2017-011.jpg

結果:
4. Pogonahk

評分

查看全部評分

YonnieKwan 發表於 2017-7-8 16:36:05 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
1. yonnie kwan,謝謝分享。
2.
3.
4.
5.
回復

花の守護 發表於 2017-7-8 16:58:28 |顯示全部樓層
好想申請,不過前排要左yulia,都係留比有需要嘅花友啦~
下次先啦
支持分享,推~
回復

tarepanda817 發表於 2017-7-8 17:31:03 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
2. tarepands817, thx
回復

bootan2046 發表於 2017-7-8 17:59:45 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
3. bootan2046,再接再厲 thx
回復

Pogonahk 發表於 2017-7-8 18:04:18 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
4. Pogonahk, Thanks
回復

柏斯娜 發表於 2017-7-8 18:27:55 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
5. 柏斯娜, 靚。thanks
回復

小雷子 發表於 2017-7-8 19:11:38 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
6.小雷子 Thanks (冇抽獎運,睇下邊個咁運)
回復

DingVincy 發表於 2017-7-8 20:07:23 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
6.小雷子 Thanks (冇抽獎運,睇下邊個咁運)
7. Ding (排多謝)
回復

Charmane 發表於 2017-7-8 20:36:51 來自手機 |顯示全部樓層
路過表示支持
回復

B17 發表於 2017-7-8 22:33:58 |顯示全部樓層

開:
4. Pogonahk,
回復

Pogonahk 發表於 2017-7-8 23:51:04 來自手機 |顯示全部樓層
多謝分享
回復

B17 發表於 2017-7-11 14:45:43 |顯示全部樓層

已寄出!不過個芽黃咗,可能種唔到
唔緊要,寄埋個球畀你。另外taurus已經有小小根,可以落泥種,住幾日溫室,應該成功
回復

Pogonahk 發表於 2017-7-11 18:03:26 來自手機 |顯示全部樓層
好的,入温室,多謝寄埋個球比我,我會努力的。。。。
回復

Pogonahk 發表於 2017-7-13 12:16:58 來自手機 |顯示全部樓層
你好,今早已收到了,Thanks.
回復