AV 分享: Rob's Mad Cat / Rob's Hallucination / S780 (完)

作者: iku109 發表于 2017-1-19 10:55:43
2029 20

Rob's Mad Cat x 2份
Rob's Hallucination x 1份
S780 x 1份 (花色可參考本人頭像)

每份2-3片葉

1/20 星期五 6:00PM公佈結果
請中籤花友48小時內PM取郵寄地址
面交花友PM聯絡資料

1. Mia_H 謝謝分享 已交收
2. panada0815 (觀塘面交,謝謝) 已交收

1.  panada0815 (觀塘面交,謝謝) 已交收

S780 x 1份
1. adith x 1 ( 能否25/1 , 7點p.m 觀塘面交 ?  謝謝) 已交收
2. cupcake (郵寄, 有無都先謝謝分享!) 已寄出
3. Sofie11 (觀塘面交 謝謝分享) 未聯絡 取消分享
4. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘) 改郵寄 已寄出
5. 芝士寶寶,郵謝謝!已寄出
6. ritayeung, 謝謝分享!(觀塘面交)已交收

交收方法1:  (郵寄)
請備回郵信封1個 及 貼上足夠郵費
請在信封上註明網名

請準備 硬盒一個
SIZE 不少於: 7x3CM

交收方法2:  (面交)
1/24 TUE @ 觀塘APM MTR (6:30PM)

注意事項:
.  非先到先得,分享與否,本人有最終決定權
.  本人不能保證成功率及花色對辦
.  郵遞之失誤或損壞,本人恕不負責

評分

查看全部評分

Mia_H 發表於 2017-1-19 11:03:33 |顯示全部樓層
1. Mia_H 謝謝分享
2.
回復

panada0815 發表於 2017-1-19 11:39:22 |顯示全部樓層
2.  panada0815 (觀塘面交,謝謝)

1.  panada0815 (觀塘面交,謝謝)

S780 x 1份
1.
回復

行政人員 發表於 2017-1-19 14:26:33 |顯示全部樓層
2.  panada0815 (觀塘面交,謝謝)
3. 行政人員 (24/1 觀塘MTR, thanks)

S780 x 1份
1.
回復

Adith 發表於 2017-1-19 14:29:43 |顯示全部樓層
S780 x 1份
1. adith x 1 ( 能否25/1 , 7點p.m 觀塘面交 ?  謝謝)
回復

cupcake 發表於 2017-1-19 14:35:46 |顯示全部樓層
2. panada0815 (觀塘面交,謝謝)
4. cupcake (郵寄, 有無都先謝謝分享!)

2.  cupcake (郵寄, 有無都先謝謝分享!)

S780 x 1份
1. adith x 1 ( 能否25/1 , 7點p.m 觀塘面交 ?  謝謝)
2. cupcake (郵寄, 有無都先謝謝分享!)
回復

Sofie11 發表於 2017-1-19 15:19:34 來自手機 |顯示全部樓層

S780 x 1份
3. Sofie11 (觀塘面交 謝謝分享)
回復

PhoenixQQ 發表於 2017-1-19 19:11:27 |顯示全部樓層
5. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘)

S780 x 1份
4. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘)
回復

芝士寶寶 發表於 2017-1-19 22:39:10 來自手機 |顯示全部樓層

Rob's Md Cat x 2份
5. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘)
4. 芝士寶寶,郵寄,謝謝!

3. 芝士寶寶,郵寄,謝謝!

S780 x 1份
4. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘)
5. 芝士寶寶,郵寄,謝謝!
回復

ritayeung 發表於 2017-1-19 23:40:30 來自手機 |顯示全部樓層
Rob's Md Cat x 2份
5. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘)
4. 芝士寶寶,郵寄,謝謝!
7. ritayeung, 謝謝分享!(觀塘面交)

3. 芝士寶寶,郵寄,謝謝!

S780 x 1份
4. phoenixqq 謝謝分享  (面交 @ 觀塘)
5. 芝士寶寶,郵謝謝!
6. ritayeung, 謝謝分享!(觀塘面交)
回復

iku109 發表於 2017-1-20 17:21:02 |顯示全部樓層
多謝花友支持!
截隊~
回復

Mia_H 發表於 2017-1-21 10:51:54 |顯示全部樓層
謝謝分享! 觀塘面交, 已pm
回復

cupcake 發表於 2017-1-21 22:33:49 |顯示全部樓層
謝謝分享! 選擇郵寄的, 已pm.
回復

ritayeung 發表於 2017-1-24 18:41:56 來自手機 |顯示全部樓層
已交收,謝謝分享!
回復

Mia_H 發表於 2017-1-24 22:24:17 來自手機 |顯示全部樓層
樓主包得好細心,讚

thank you^^  發表於 2017-1-25 10:10
回復

Adith 發表於 2017-1-25 13:38:08 |顯示全部樓層
多謝樓主好細心... 包得好好, 因本人工作正在旺季..忙得要命..改左2次好配合... 十分之感動..,抵讚 !!
返到屋企第一時間浸水.. 希望春天來時改有發芽
回復

iku109 發表於 2017-1-25 14:58:58 |顯示全部樓層
Adith 發表於 2017-1-25 13:38
多謝樓主好細心... 包得好好, 因本人工作正在旺季..忙得要命..改左2次好配合... 十分之感動..,抵讚 !! {:e ...

多謝!
S780好易種, 加油!
回復

Sofie11 發表於 2017-1-25 19:19:19 來自手機 |顯示全部樓層
我以為得一份 又冇睇到msg 所以以為自己冇份
回復

cupcake 發表於 2017-2-6 12:59:03 |顯示全部樓層
今天收到了, 謝謝你的分享! 我會努力種大佢!

加油呀~  發表於 2017-2-6 13:48
回復

芝士寶寶 發表於 2017-2-6 15:48:35 來自手機 |顯示全部樓層
已經收到,謝謝分享!
回復

12下一頁