香港園藝館»園藝館 閒時娛樂 園藝茶座 綜合園藝交流 Avery 花集

Avery 花集

作者: avery 發表于 2008-9-15 14:58:43
188877 3451
maggielawkm 發表於 2008-11-12 12:11:53 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-11-12 12:04 發表
Peter o係隔離街又解釋得幾清楚喎!要 hack 談何容易!

如果發生係我身上~ 唔通我仲會係吹水網問人點攪~點算~點解咩
比我第一時間打去/send email 問 BE (不過咁耐都未收到的話~果邊已經比我炳左好耐、掃毒~ update 相關既software (即係antivirus/ security 等等)

回復

vivi 發表於 2008-11-12 12:12:59 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-11-12 12:09 發表
Miss chan chan, 你叫佢 send 佢 d 花花相比你啦!你幫佢係度繼續 post 相咪得囉!人出唔到聲啫,花集可以繼續 post 相掛!

我好樂意咁做啦
good boy ok 我 ok
阿x睇到post 可call 我啦
回復

比得大帝 發表於 2008-11-12 12:16:28 |顯示全部樓層
原帖由 vivi 於 2008-11-12 12:12 發表

我好樂意咁做啦
good boy ok 我 ok
阿x睇到post 可call 我啦

最好AVGB話埋俾你知, 佢幾時有心情被我地團刼佢
回復

oneonewe 發表於 2008-11-12 12:17:37 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-12 12:16 發表

最好AVGB話埋俾你知, 佢幾時有心情被我地團刼佢

睇o黎都冇望了
回復

mcyan 發表於 2008-11-12 12:53:09 |顯示全部樓層
我真係唔明點解要取消團購,佢都無辦法上黎發言啦,定係怕佢會hack到呢果fourm,怕咩人攪事呀。

仲有都唔明avgb點解要去理佢地咁多,佢要攪團購攪足一世都好啦,你又唔係同佢地好friend,人地只會臭蟲前臭蟲後咁叫你,算啦。
回復

貓后 發表於 2008-11-12 12:59:46 |顯示全部樓層
又比人禁發言了
回復

vivi 發表於 2008-11-12 13:22:51 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-11-12 12:53 發表
我真係唔明點解要取消團購,佢都無辦法上黎發言啦,定係怕佢會hack到呢果fourm,怕咩人攪事呀。

仲有都唔明avgb點解要去理佢地咁多,佢要攪團購攪足一世都好啦,你又唔係同佢地好friend,人地只會臭蟲前臭蟲後咁叫你,算啦。 ...

AVGB諗住幫人囉
好心 變成 咁囉
唉, 我都唔知講咩好, AVGB唔係第一次啦, 學精D至得O架
好人好難做, 人地嘅事, 唔好埋 咪OK囉
傻瓜AVGB
回復

oneonewe 發表於 2008-11-12 13:26:54 |顯示全部樓層
原帖由 vivi 於 2008-11-12 13:22 發表

AVGB諗住幫人囉
好心 變成 咁囉
唉, 我都唔知講咩好, AVGB唔係第一次啦, 學精D至得O架
傻瓜AVGBhttp://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(76).gif ...

幫o左人
人地都唔會多謝佢
反而話佢搞破壞
唉...為乜呢
回復

mcyan 發表於 2008-11-12 13:30:52 |顯示全部樓層
原帖由 vivi 於 2008-11-12 13:22 發表

AVGB諗住幫人囉
好心 變成 咁囉
傻瓜AVGBhttp://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(76).gif ...

原帖由 oneonewe 於 2008-11-12 13:26 發表

幫o左人
人地都唔會多謝佢
反而話佢搞破壞
唉...為乜呢

唔好講話幫唔幫啦,最重要係人地唔欣賞你做嘅一切,做咁多做咩丫。

而家團購攪唔成,全個食蟲版只會埋怨你一個。

回復

Exodus 發表於 2008-11-12 13:54:16 |顯示全部樓層
原帖由 vivi 於 2008-11-12 12:07 發表

唉, avgb個人咪就係有時直過頭囉, 傻傻地咁
俾著我都唔講啦, 你話avgb係咪傻傻地, 唔記得左食藥吖佢,
信佢嘅人自然會信, 其他野唔洗講大家都明啦!!
呢個世界邊樹有"公義"??傻嘅http://lanshinetweb.myweb.hinet.ne ...

我係佢就真係乜都唔講睇住人地死
都唔知講出黎做乜......忽左咩?
係呢度又唔會有任何人多謝你......搞到人地無得買野只會令自己變得更乞人憎=_=

不過呢
有人真係此地無銀囉
仲有50步「恥」笑100步, 拎唔到實質證據就ban人, _ 陸咩
avgb連整個網頁, 用下Photoshop執相都要我教佢
我唔信佢會識走去hack人部機
憑咁多專業知識加上識咁多人~要獲得人地信任真係談何容易~~

回復

vivi 發表於 2008-11-12 14:02:46 |顯示全部樓層
原帖由 Exodus 於 2008-11-12 13:54 發表

係呢度又唔會有任何人多謝你......搞到人地無得買野只會令自己變得更乞人憎=_=

不過呢
有人真係此地無銀囉
仲有50步「恥」笑100步, 拎唔到實質證據 ...

咪係囉
佢淨係最叻咩呀, 種野囉
佢已前部Printer死左都唔識攪返掂
佢連自己個網頁都費事整就知啦, hack 人部機
你話good boy係咪好傻吖, 重成日話我傻
回復

比得大帝 發表於 2008-11-12 14:05:35 |顯示全部樓層

AVGB諗住幫人囉
好心 變成 咁囉

學得精果個就唔係AVAG啦
回復

Exodus 發表於 2008-11-12 14:07:52 |顯示全部樓層
是但, 好無聊, 一方面為佢既白癡行為覺得好難受
揭人瘡疤唔係咁揭..........另一方面又為某人亂禁人言覺得無恥
_ _ 扁翻版咁,東窗事發左先出聲
真令人O咀, 算喇, 先撩者賤你俾人ban下先喇
回復

Exodus 發表於 2008-11-12 14:08:30 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-12 14:05 發表

學得精果個就唔係AVAG啦

識左佢4, 5年都無變過
我自己就變左唔少
回復

比得大帝 發表於 2008-11-12 14:08:38 |顯示全部樓層
為了為阿行留一點後, 我地講嘢要有分寸, 唔好累到佢哩個POST都冇埋

我講到佢好似死咗咁, 大吉利是
回復

mcyan 發表於 2008-11-12 14:11:14 |顯示全部樓層
原帖由 Exodus 於 2008-11-12 13:54 發表

不過呢
有人真係此地無銀囉
仲有50步「恥」笑100步, 拎唔到實質證據 ...

我都係咁話,攪唔攪得掂都唔會出聲
回復

vivi 發表於 2008-11-12 14:15:18 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-12 14:08 發表
為了為阿行留一點後, 我地講嘢要有分寸, 唔好累到佢哩個POST都冇埋

首領話事啦
回復

mcyan 發表於 2008-11-12 14:15:56 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-12 14:08 發表

唔會嘅,我地都無人身攻擊,我地係度攻擊緊AVGB蠢姐~~
回復

Exodus 發表於 2008-11-12 14:21:32 |顯示全部樓層

我個腦剩係得4個字: 繼後香燈...
回復

oneonewe 發表於 2008-11-12 14:25:29 |顯示全部樓層
原帖由 Exodus 於 2008-11-12 14:21 發表

我個腦剩係得4個字: 繼後香燈...

同我諗法一樣
會唔會加個"路"字或者"著"字會好D呢
回復