分享 Episcia silver skies

作者: doko 發表于 2016-4-18 12:36:51
1536 19

分享物品名稱: Episcia silver skies 走莖 (唔肯定, 走哂樣 ) 10份

交收方式:郵寄(請付回郵),
注意事項 : 隨機送出,有大有細, 有些會有水漬,或葉子有少許不完整

郵寄 - 使用回郵
           花友須自備貼上足夠郵費的回郵信封. 硬膠盒仔

郵寄注意事項:
* 請pm我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名,不合格者取消分享資格。
* 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
* 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。
* 收到分享後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
* 接受分享物品後,不可轉售和謀利,違反此原則者,將再不得在此接受分享。
* 如不能接受上述事項者請勿下標
* 如遇任何爭議,由本人作最後決定

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

補番相

補番相

評分

查看全部評分

powergun 發表於 2016-4-18 13:08:18 |顯示全部樓層
1. powergun (有十份咁多, 我唔客氣了 thx)

哈哈  發表於 2016-4-29 13:32
回復

takwai24 發表於 2016-4-18 14:01:38 |顯示全部樓層

1. powergun (有十份咁多, 我唔客氣了 thx)
2. takwai24 我都想要一份,謝謝
回復

WaiWai 發表於 2016-4-18 14:09:55 |顯示全部樓層
3. Wai Wai (Thanks)
回復

wongcc 發表於 2016-4-18 19:01:23 來自手機 |顯示全部樓層

支持分享
回復

ChanKwingYin 發表於 2016-4-18 19:55:57 |顯示全部樓層

4.ChanKwingYin(tks!)
回復

mimilka 發表於 2016-4-18 21:24:29 來自手機 |顯示全部樓層
1. powergun (有十份咁多, 我唔客氣了 thx) 2. takwai24 我都想要一份,謝謝 3. Wai Wai (Thanks) 4.ChanKwingYin(tks!) 5.mimilka (thanks!)
回復

powergun 發表於 2016-4-18 21:47:04 |顯示全部樓層
5.mimilka (thanks!)
回復

powergun 發表於 2016-4-21 12:59:26 |顯示全部樓層
已交收, 謝樓主分享
回復

anthony_wg 發表於 2016-4-21 13:16:41 |顯示全部樓層
5.mimilka (thanks!)
6. anthony_wg (thank you very much)!
回復

wendy1225 發表於 2016-4-21 16:00:03 |顯示全部樓層
想要一份, Thank You!
回復

doko 發表於 2016-4-28 09:40:43 |顯示全部樓層

收到呢封嘢, 唔知係邊位花友, 唔好意思, 要返工, 冇時間去郵局
回復

WaiWai 發表於 2016-4-28 09:42:44 |顯示全部樓層
收到了,謝謝!
回復

B17 發表於 2016-4-28 11:03:39 |顯示全部樓層
doko 發表於 2016-4-28 09:40
收到呢封嘢, 唔好意思, 要返工, 冇時間去郵局

怪怪地!通常罰double,咁即係欠6毫子,同郵票面額唔啱數?

我估郵差叔好人冇罰錢,貼咗1.7,5mm-2cm要2.9,欠1.2

畀我唔會去攞
回復

小君 發表於 2016-4-29 10:32:55 |顯示全部樓層
請問還有分享嗎?(謝謝)
回復

powergun 發表於 2016-4-29 12:17:41 |顯示全部樓層
doko 發表於 2016-4-28 09:40
收到呢封嘢, 唔知係邊位花友, 唔好意思, 要返工, 冇時間去郵局

要我幫手嗎?
回復

doko 發表於 2016-4-29 14:13:02 |顯示全部樓層
好奇心之下, 搵咗人幫手, 攞咗返來, 貼3.4郵票喎, 咁都有問題 !!!
用磅過幾次, 27g咋
回復

HLAM 發表於 2016-4-29 15:01:00 |顯示全部樓層
可能盒子厚身.
小型信件 30g 5mm $1.70
大型信件 50g 20mm $2.90
它屬於郵包, 厚度超過20mm $4.00 即是欠$0.60 x 2
回復

小君 發表於 2016-4-29 20:11:19 |顯示全部樓層
這是怎麼一回事啊。我的頭像被人改了。誰人啊
回復

mimilka 發表於 2016-5-4 00:28:01 來自手機 |顯示全部樓層
上星期收到了,多謝
回復