作者: Cora 發表于 2016-2-18 09:47:11
4129 53

圖中一大盤,分8份

仲有一份, 可pm我約
只限元朗市中心合益廣場或長沙灣港鐵站不出閘交收。

隨意分出,有大有細,介意勿排,有放過我飛機者亦請勿費神,多謝合作!

只限元朗市中心合益廣場或長沙灣港鐵站不出閘交收。

請排隊請排隊(copy全條隊)
1. 吉祥  (謝謝分享 元朗合益)
2. bbchin  (THX 長沙灣港鐵站不出閘交收)
3. powergun  (長沙灣港鐵站 thx)
4. Miyuki01  申請已被取消!
5. charles604498  (THX 長沙灣港鐵站交收)
6. homesweethome  (長沙灣取,謝謝你)
7. vivianwong  ( 謝謝分享~ : ) )
8. ees (長沙灣港鐵站交收, 先謝謝)
9. batigol申請已被取消!
10.

評分

查看全部評分

吉祥 發表於 2016-2-18 09:50:06 |顯示全部樓層

請排隊(copy全條隊)
1. 吉祥, 謝謝分享 (元朗合益)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

地點?  發表於 2016-2-18 10:04
回復

bbchin 發表於 2016-2-18 09:52:51 |顯示全部樓層

1. 吉祥, 謝謝分享
2. bbchin  THX 長沙灣港鐵站不出閘交收
3.
4.
5.
6.
7.
8.
回復

powergun 發表於 2016-2-18 09:59:08 |顯示全部樓層

1. 吉祥, 謝謝分享
3. powergun (長沙灣港鐵站 thx)
4.
5.
6.
7.
8.

地點?  發表於 2016-2-18 10:05
地點?  發表於 2016-2-18 10:05
回復

Miyuki01 發表於 2016-2-18 10:06:49 |顯示全部樓層
1. 吉祥, 謝謝分享
3. powergun (thx)
4. Miyuki01 (thx)
5.
6.
7.
8.

地點?  發表於 2016-2-18 11:01
地點  發表於 2016-2-18 11:01
回復

charles604498 發表於 2016-2-18 10:08:23 |顯示全部樓層

1. 吉祥, 謝謝分享
4.Miyuki01 (thx)
5.charles604498  THX 長沙灣港鐵站交收
6.
7.
8.
回復

homesweethome 發表於 2016-2-18 10:20:33 |顯示全部樓層
1. 吉祥, 謝謝分享
4.Miyuki01 (thx)
5.charles604498  THX 長沙灣港鐵站交收
6. homesweethome (長沙灣取,謝謝你)
7.
8.
回復

vivianwong 發表於 2016-2-18 10:28:26 |顯示全部樓層
4. Miyuki01  (thx)
5. charles604498  (THX 長沙灣港鐵站交收)
7. vivianwong  (長沙灣港鐵站交收, 謝謝分享~ : ) )
8.
回復

ees 發表於 2016-2-18 13:05:18 |顯示全部樓層
4. Miyuki01  (thx)
7. vivianwong  (長沙灣港鐵站交收, 謝謝分享~ : ) )
8. ees (長沙灣港鐵站交收, 先謝謝
回復

Miyuki01 發表於 2016-2-18 13:54:43 |顯示全部樓層
4. Miyuki01  (長沙灣港鐵站交收,thx)
7. vivianwong  ( 謝謝分享~ : ) )
8. ees (長沙灣港鐵站交收, 先謝謝)
回復

Cora 發表於 2016-2-18 14:17:55 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-2-18 09:59
1. 吉祥, 謝謝分享

周6,20號,1900 長沙灣港鐵A出閘邊等,請準時!
回復

Cora 發表於 2016-2-18 14:18:33 |顯示全部樓層
Miyuki01 發表於 2016-2-18 10:06
1. 吉祥, 謝謝分享

回復

Cora 發表於 2016-2-18 14:19:00 |顯示全部樓層
ees 發表於 2016-2-18 13:05

回復

Cora 發表於 2016-2-18 14:19:42 |顯示全部樓層
vivianwong 發表於 2016-2-18 10:28

無問題~ 到時見~  發表於 2016-2-18 18:26
回復

Cora 發表於 2016-2-18 14:20:29 |顯示全部樓層
charles604498 發表於 2016-2-18 10:08
1. 吉祥, 謝謝分享

回復

charles604498 發表於 2016-2-18 15:30:34 |顯示全部樓層
Cora 發表於 2016-2-18 14:20

ok 冇問題, thx.
回復

ees 發表於 2016-2-18 15:56:14 |顯示全部樓層

好的,多謝您
回復

ees 發表於 2016-2-18 15:58:36 |顯示全部樓層
Cora 發表於 2016-2-18 14:17

好的,多謝您
回復

homesweethome 發表於 2016-2-18 17:36:18 來自手機 |顯示全部樓層
知道,謝謝你!
回復

bbchin 發表於 2016-2-18 19:39:19 |顯示全部樓層
已收到......謝分享

開枝散葉呀!  發表於 2016-2-18 19:48
回復

123下一頁