贈送喜蔭(側芽)Episcia Thad's Yellow Birds

作者: Purple17 發表于 2016-1-12 18:22:42
2095 26

****非先到先得,明日夜晚9點前公佈結果****

交收方法:只限郵寄,郵遞風險,恕不負責

請注意:
1.申請成功者將於本帖公布,我會PM對方給予地址,請寄一個「回郵信封」給我,裡面包括紙盒,而紙盒需要硬身不被壓扁,同時可塞入郵箱,謝謝!

2.寄出請通知我,如果遲遲收不到信封,申請將會被取消

3.收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受

請COPY排隊:
1.
2.
3.
4.
5.

評分

查看全部評分

柏斯 發表於 2016-1-12 18:32:38 來自手機 |顯示全部樓層
請copy 排隊
回復

柏斯 發表於 2016-1-12 18:33:03 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊: 1.柏斯         2. 3. 4. 5.
回復

avrillavigne 發表於 2016-1-12 18:41:20 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
1.柏斯
2. avrillavigne (thanks)
3.
4.
5.
回復

Yee 發表於 2016-1-12 20:30:46 來自手機 |顯示全部樓層
1.柏斯 2. avrillavigne (thanks) 3. yee(thx)
回復

亞米米 發表於 2016-1-12 21:07:08 來自手機 |顯示全部樓層
1.柏斯 2. avrillavigne (thanks) 3. yee(thx) 4.亞米米(有冇都多謝樓主~)
回復

tomatozone 發表於 2016-1-12 21:18:27 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
1.柏斯
3. yee(thx)
4.亞米米(有冇都多謝樓主~)
5. tomatozone (多謝分享)
回復

wongcc 發表於 2016-1-12 21:36:51 來自手機 |顯示全部樓層
請COPY排隊: 1.柏斯  2. avrillavigne (thanks)  3. yee(thx)  4.亞米米(有冇都多謝樓主~) 5. tomatozone (多謝分享) 6.wongcc(謝謝分享)
回復

Scar 發表於 2016-1-12 22:07:07 |顯示全部樓層
支持分享~~幫手排隊~~

請COPY排隊:
1. 柏斯  
3. yee(thx)  
4. 亞米米(有冇都多謝樓主~)
6. wongcc(謝謝分享)
回復

WaiWai 發表於 2016-1-13 14:26:37 |顯示全部樓層
請COPY排隊:
1. 柏斯  
3. yee(thx)  
4. 亞米米(有冇都多謝樓主~)
6. wongcc(謝謝分享)
7. Wai Wai (Thanks)
回復

Purple17 發表於 2016-1-13 20:06:45 來自手機 |顯示全部樓層
成功申請者:亞米米,已經PM左你啦。其他人下次有機會,我D側芽大左會再出post分享~^_^
回復

亞米米 發表於 2016-1-14 08:33:22 |顯示全部樓層
Purple17 發表於 2016-1-13 20:06
成功申請者:亞米米,已經PM左你啦。其他人下次有機會,我D側芽大左會再出post分享~^_^ ...

..
..謝謝樓主呀~~
..我寄之前PM你啦~
..Thank you~~
回復

wongcc 發表於 2016-1-15 23:56:58 來自手機 |顯示全部樓層
很喜愛黃色的花,我已有lemon tree(謝謝花c9的分享), yellowbirds也很喜歡,可惜每次有大大分享yellow birds 我都錯過機會,因為每次看到帖子都是分享完成的時段,今次比較好彩,可以有份排隊,下次樓主再有分享時希望能及時看到帖子,有份排隊。
回復

Purple17 發表於 2016-1-17 09:16:48 來自手機 |顯示全部樓層
wongcc 發表於 2016-1-15 23:56
很喜愛黃色的花,我已有lemon tree(謝謝花c9的分享), yellowbirds也很喜歡,可惜每次有大大分享yellow bi ...

下次如有機會~~我會記得你!
回復

wongcc 發表於 2016-1-17 15:14:04 來自手機 |顯示全部樓層
樓主謝謝你,希望下次及時看到帖子,有份排隊。
回復

亞米米 發表於 2016-1-18 08:26:38 |顯示全部樓層
Purple17 發表於 2016-1-17 09:16
下次如有機會~~我會記得你!

如果樓主你未寄比我嘅話..請轉讓比wongcc啦~(因為佢比我更喜歡呢隻花~)
回復

Purple17 發表於 2016-1-18 20:18:01 來自手機 |顯示全部樓層
亞米米 發表於 2016-1-18 08:26
如果樓主你未寄比我嘅話..請轉讓比wongcc啦~(因為佢比我更喜歡呢隻花~)

可惜寄出了,希望你好好對距呀^_^

好~~我會努力栽種~希望佢快D大到可以分比其他愛花嘅人~~  發表於 2016-1-19 08:25
回復

wongcc 發表於 2016-1-18 21:52:04 來自手機 |顯示全部樓層
唔使㗎,謝謝亞米米及樓主,我雖然好鍾意,君子不奪人所好,我會慢慢等慢慢排,終有一天可能排到,我咁耐都無呢個品種,事緣我白天工作太忙,不可能看手機,等到我放工後,上到園藝館分享區時,多數曲終人散,所以經過無數次的yellow birds的分享帖子,都只看到(分享活動完結) 這幾個字,每次只能望帖輕嘆,連排隊的機會都沒有呀!所以有感而發,今次有份排隊,都已經好開心,有進步了,分享到或分享不到也無所謂的,我實在喜歡香港園藝館的分享氣氛,無私親切熱心,所以,亞米米和樓主無需為此費心,公平分享值得支持,再次謝謝及欣賞你們的君子風度。

哈哈~~我完~全~明~白~你嘅感受~~ 我和你相反..我係因為太早瞓所以好多時晚上嘅分享帖已經排完~  發表於 2016-1-19 08:27
回復

亞米米 發表於 2016-1-20 15:55:21 來自手機 |顯示全部樓層
收到了,謝謝樓主。
回復

Purple17 發表於 2016-1-20 22:46:07 來自手機 |顯示全部樓層
亞米米 發表於 2016-1-20 15:55
收到了,謝謝樓主。

睇落好健康wor
好快就生根啦,加油呀!^_^

我會每日叫佢加油㗎喇~哈哈~~  發表於 2016-1-21 08:15
回復

12下一頁