花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年11月4日

作者: Melb 發表于 2015-11-4 15:24:53
2202 43

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年11月4日 (1)

20151104_110958.jpg 20151104_111709.jpg 20151104_111747.jpg 20151104_111753.jpg 20151104_111817.jpg 20151104_111939.jpg 20151104_112242.jpg 20151104_112327.jpg 20151104_113600.jpg
Melb 發表於 2015-11-4 15:25:06 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年11月4日 (2)

20151104_113754.jpg 20151104_114046.jpg 20151104_114101.jpg 20151104_114110.jpg 20151104_114120.jpg 20151104_114135.jpg 20151104_114148.jpg 20151104_114153.jpg 20151104_114201.jpg 20151104_114257.jpg
回復

Melb 發表於 2015-11-4 15:25:10 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年11月4日 (3)

20151104_120322.jpg 20151104_120332.jpg 20151104_120341.jpg 20151104_120435.jpg 20151104_120441.jpg 20151104_120456.jpg 20151104_120517.jpg 20151104_120522.jpg 20151104_120526.jpg 20151104_120531.jpg

這家是新開的花x嗎?  發表於 2015-11-4 16:27
回復

Melb 發表於 2015-11-4 15:25:16 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年11月4日 (4)

20151104_114450.jpg 20151104_114456.jpg 20151104_114512.jpg 20151104_114516.jpg 20151104_114521.jpg 20151104_114535.jpg 20151104_114616.jpg 20151104_114621.jpg 20151104_114640.jpg 20151104_114915.jpg
回復

Melb 發表於 2015-11-4 15:25:25 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年11月4日 (5)

20151104_114302.jpg 20151104_114307.jpg 20151104_114312.jpg 20151104_114323.jpg 20151104_114338.jpg 20151104_114345.jpg 20151104_114400.jpg 20151104_114415.jpg 20151104_114421.jpg 20151104_114438.jpg
回復

Melb 發表於 2015-11-4 16:38:49 |顯示全部樓層
mc170202
這家是新開的花x嗎?  發表於 11 分鐘前

對呀... 加多張

花墟一巡(多肉植物篇)-2015年11月4日 (6)   

回復

sherimavis 發表於 2015-11-4 16:45:56 |顯示全部樓層
路過支持一下~!!!!

多謝 ^^  發表於 2015-11-4 17:06
回復

pekklewin 發表於 2015-11-4 17:12:27 |顯示全部樓層
支持一巡 !!!
回復

mc170202 發表於 2015-11-4 17:14:08 |顯示全部樓層

噢噢噢~ 支持一巡! 你有無記得花X那賣的AV多少錢啊?
回復

紅豆包 發表於 2015-11-4 17:17:48 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-11-4 17:14

我都剛行完花x, 見到啲十字花要$1x0,…可能入發叔嗰到會平啲
回復

紅豆包 發表於 2015-11-4 17:21:03 |顯示全部樓層
咁啱嘅,今日我都有出去行花墟…支持一巡
回復

Melb 發表於 2015-11-4 17:56:42 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2015-11-4 17:21
咁啱嘅,今日我都有出去行花墟…支持一巡

係?

我見唔到你既?
回復

Melb 發表於 2015-11-4 17:57:23 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-11-4 17:14

過百架.........

好貴,還是發叔那好~  發表於 2015-11-5 10:27
回復

tlyuen 發表於 2015-11-4 18:13:56 |顯示全部樓層
謝謝M大一巡!又多左$10貨了!
回復

Melb 發表於 2015-11-4 18:25:18 |顯示全部樓層
tlyuen 發表於 2015-11-4 18:13
謝謝M大一巡!又多左$10貨了!

多謝支持呀

係呀

秋天到了

就嚟冬天(>﹏<)  發表於 2015-11-4 19:19
回復

girl@macau 發表於 2015-11-4 18:28:34 |顯示全部樓層
我想講澳門只有$10的那種,重賣$30蚊一盆...一日耐賣哂~~~第二日想買都冇...
回復

Melb 發表於 2015-11-4 18:39:07 |顯示全部樓層
girl@macau 發表於 2015-11-4 18:28
我想講澳門只有$10的那種,重賣$30蚊一盆...一日耐賣哂~~~第二日想買都冇...

咁你下次來香港時記得買多D啦

仲有來買小苗呀

方便拿好多

如果大D的就要$15
回復

PACO 發表於 2015-11-4 19:14:43 |顯示全部樓層
支持!支持!
回復

紅豆包 發表於 2015-11-4 19:18:21 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-11-4 17:56
係?

我見唔到你既?

你幾點行?我3點左右行㗎!
回復

Melb 發表於 2015-11-4 19:21:02 |顯示全部樓層

多謝支持

ENJOY 賞相~  
回復

123下一頁