大澳飲飲食食

作者: carlo 發表于 2008-9-1 01:37:09
1771 8
大澳飲飲食食
今日同幾位好 blog  友去大澳飲飲食食 ~  我 2 個小朋友 ,  一去到東涌就玩水 ~ 跟住就坐 11 號既巴士 .....  

仲有詳情 , 請入黎我個 BLOG 睇下呀 !
[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!YcCImeeREQV_GMt9fshiMV8SzQ--/article?mid=24439]http://hk.myblog.yahoo.com/jw!YcCImeeREQV_GMt9fshiMV8SzQ--/article?mid=24439[/url
八王爺 發表於 2008-9-1 09:25:42 |顯示全部樓層
你d图好得意! 好仲意d狗狗。
回復

freddywongdy 發表於 2008-9-1 20:46:20 |顯示全部樓層
好有post卡感覺呢!
回復

草民 發表於 2008-9-1 21:29:30 |顯示全部樓層
去大澳居然冇影棚屋?個印章太大
回復

carlo 發表於 2008-9-2 07:50:57 |顯示全部樓層

回復 2# 八王爺 的帖子

多謝 ~ 多謝 ~  您有無去玩呢 ?
回復

ching 發表於 2008-9-2 07:51:57 |顯示全部樓層
最近都有去大澳,見到嘅就係黑水後遺嘅景像!!

第一次係香港見到咁勁嘅泥石流

第一次係香港見到咁勁嘅泥石流
回復

carlo 發表於 2008-9-2 07:52:45 |顯示全部樓層

回復 3# freddywongdy 的帖子

THANK YOU 您 ! 我諗住咁可以 POST 多 D 呀 MA ! 
回復

carlo 發表於 2008-9-2 08:01:26 |顯示全部樓層

回復 4# 草民 的帖子

有影呀 ! 

SORRY SORRY ! 
回復

carlo 發表於 2008-9-2 08:03:21 |顯示全部樓層

回復 6# ching 的帖子

OH !   您果然別具慧眼呀 ! 
回復