台中簡巡 - 2015年9月 (台中市, 埔里, 清境)

作者: Melb 發表于 2015-9-9 14:44:52
869 19

台中簡巡 - 2015年9月 (1)
(台中市, 埔里, 清境)

20150905_095427.jpg 20150905_095431.jpg 20150905_095436.jpg 20150905_095657.jpg 20150905_102814.jpg 20150905_102818.jpg 20150905_102823.jpg 20150905_103051.jpg 20150905_103105.jpg 20150905_103129.jpg
Melb 發表於 2015-9-9 14:45:11 |顯示全部樓層

台中簡巡 - 2015年9月 (2)

20150905_103206.jpg 20150905_103210.jpg 20150905_134401.jpg 20150905_134454.jpg 20150905_134502.jpg 20150905_134958.jpg 20150905_135350.jpg 20150905_135355.jpg 20150905_135401.jpg 20150905_135652.jpg
回復

Melb 發表於 2015-9-9 14:45:16 |顯示全部樓層

台中簡巡 - 2015年9月 (3)

20150905_135717.jpg 20150905_135722.jpg 20150905_135726.jpg 20150905_135730.jpg 20150905_135734.jpg 20150905_135739.jpg 20150905_135742.jpg 20150905_135748.jpg 20150905_135753.jpg 20150905_135757.jpg
回復

Melb 發表於 2015-9-9 14:45:21 |顯示全部樓層

台中簡巡 - 2015年9月 (4)

20150905_135802.jpg 20150905_135806.jpg 20150905_135812.jpg 20150905_135816.jpg 20150905_135820.jpg 20150905_135828.jpg 20150905_162336.jpg 20150905_162341.jpg 20150905_162406.jpg 20150905_162412.jpg
回復

Melb 發表於 2015-9-9 14:45:26 |顯示全部樓層

台中簡巡 - 2015年9月 (5)

20150905_172613.jpg 20150905_205421.jpg 20150905_205426.jpg 20150906_174307.jpg 20150906_174311.jpg 20150906_174316.jpg
回復

pekklewin 發表於 2015-9-9 15:07:48 |顯示全部樓層
台中賞肉肉

之前8月都去左, 好熱呀 !
回復

Melb 發表於 2015-9-9 15:11:18 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2015-9-9 15:07
台中賞肉肉

之前8月都去左, 好熱呀 !

反而我去時好清涼呀

晚上仲有點凍

完全感覺好舒服...成個環境都好好
回復

sherimavis 發表於 2015-9-9 15:28:25 |顯示全部樓層
大大又出巡喇 , 勁~!!!

我上次都想去清境......可惜時間唔夠去唔到
回復

pekklewin 發表於 2015-9-9 15:32:57 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-9 15:11
反而我去時好清涼呀

晚上仲有點凍

寫錯, 我是六月去, 聽當地說今年是反常地熱, 可能9月去才是合適天氣
回復

Melb 發表於 2015-9-9 15:39:07 |顯示全部樓層
sherimavis 發表於 2015-9-9 15:28
大大又出巡喇 , 勁~!!!

我上次都想去清境......可惜時間唔夠去唔到   ...

要去旅行散心, 同洗滌心情.....

清境真係好靚....好涼好舒服....空氣好清新

有機會一定要去下了

佢住的地方感覺都不同

最好就夏天去試下個水蜜桃, 同餵下小綿羊
回復

Melb 發表於 2015-9-9 15:42:48 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2015-9-9 15:32
寫錯, 我是六月去, 聽當地說今年是反常地熱, 可能9月去才是合適天氣   ...

9 月去

清境晚上得19.5度

我睇電視見香港33度
回復

sherimavis 發表於 2015-9-9 15:50:03 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-9 15:39

我都知清境好靚......羊咩咩又可愛..........

上次去唔到依家都好唔開心嫁..............

你有冇住一晚啊~!
回復

Melb 發表於 2015-9-9 15:55:41 |顯示全部樓層
sherimavis 發表於 2015-9-9 15:50
我都知清境好靚......羊咩咩又可愛..........

上次去唔到依家都好唔開心嫁.............. ...

有呀

地方大過城市區的
回復

sherimavis 發表於 2015-9-9 16:00:16 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-9 15:55
有呀

地方大過城市區的

都唔知幾時先可以完成心願.......

有冇睇日出呀~
回復

Melb 發表於 2015-9-9 16:06:59 |顯示全部樓層
sherimavis 發表於 2015-9-9 16:00
都唔知幾時先可以完成心願.......

有冇睇日出呀~

睇唔到呀

太多雲

你有時間就去行下
回復

sherimavis 發表於 2015-9-9 16:08:28 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-9 16:06
睇唔到呀

太多雲

都唔知幾時可以.................
回復

Melb 發表於 2015-9-9 16:13:33 |顯示全部樓層
sherimavis 發表於 2015-9-9 16:08
都唔知幾時可以.................

咁睇住花市, 美食,風景, 旅遊點, 植物介紹的照片先啦
回復

紅豆包 發表於 2015-9-9 16:14:47 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-9 15:39

又巡台灣啦,久不久去吓旅行,可以放鬆心情…今次有無收鑊?
回復

sherimavis 發表於 2015-9-9 16:22:20 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-9 16:13
咁睇住花市, 美食,風景, 旅遊點, 植物介紹的照片先啦

等緊睇風景篇啊~!!!

多謝支持 ^^  發表於 2015-9-9 17:09
回復

Melb 發表於 2015-9-9 17:09:17 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2015-9-9 16:14
又巡台灣啦,久不久去吓旅行,可以放鬆心情…今次有無收鑊?

都係D用品, 同少少食品咁啦

主要享受...同歎下
回復