花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年9月2日

作者: Melb 發表于 2015-9-2 12:59:14
2678 44

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年9月2日 (1)

20150902_091142.jpg 20150902_093527.jpg 20150902_093532.jpg 20150902_093536.jpg 20150902_093541.jpg 20150902_093549.jpg 20150902_093602.jpg 20150902_093608.jpg 20150902_093618.jpg 20150902_093622.jpg
Melb 發表於 2015-9-2 12:59:26 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年9月2日 (2)

20150902_094431.jpg 20150902_094451.jpg 20150902_094555.jpg 20150902_094635.jpg 20150902_094643.jpg 20150902_094651.jpg 20150902_094656.jpg 20150902_094843.jpg 20150902_094902.jpg 20150902_094913.jpg 20150902_095517.jpg 20150902_101016.jpg
回復

Melb 發表於 2015-9-2 12:59:30 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年9月2日 (3)

20150902_093627.jpg 20150902_093631.jpg 20150902_093636.jpg 20150902_093828.jpg 20150902_093831.jpg 20150902_093840.jpg 20150902_093851.jpg 20150902_093856.jpg 20150902_094043.jpg 20150902_094047.jpg
回復

Melb 發表於 2015-9-2 12:59:37 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年9月2日 (4)

20150902_094153.jpg 20150902_094159.jpg 20150902_094220.jpg 20150902_094234.jpg 20150902_094326.jpg 20150902_094332.jpg 20150902_094338.jpg 20150902_094350.jpg 20150902_094410.jpg 20150902_094423.jpg
回復

mc170202 發表於 2015-9-2 14:04:54 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-2 12:59
花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年9月2日 (4)

M大~你還在bun bun 附近嗎?!
回復

powergun 發表於 2015-9-2 14:07:53 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:04

睇中左乜呀, 相信佢返左屋企的, 我諗你明日自己去買啦
回復

Melb 發表於 2015-9-2 14:11:24 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:04

不在

離開左好耐了
回復

mc170202 發表於 2015-9-2 14:11:26 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2015-9-2 14:07
睇中左乜呀, 相信佢返左屋企的, 我諗你明日自己去買啦

哈哈,我諗我今日放工去買穩陣D
回復

Melb 發表於 2015-9-2 14:11:48 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:11

睇中左邊棵呀?
回復

mc170202 發表於 2015-9-2 14:12:56 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-9-2 14:11
睇中左邊棵呀?

最後果張相的purple wind chame
話說,M大下雨也出巡,辛苦你啦~
回復

powergun 發表於 2015-9-2 14:14:17 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:11

唔使咁急嘛
回復

mc170202 發表於 2015-9-2 14:16:07 |顯示全部樓層

我想試下即日的下班時間是不是能看M大看到同樣的花啊.
不過又落雨....
回復

powergun 發表於 2015-9-2 14:19:45 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:16
我想試下即日的下班時間是不是能看M大看到同樣的花啊.
不過又落雨.... ...

可能要慢慢搵的, 你放工時佢地差不多收工了
回復

mc170202 發表於 2015-9-2 14:21:35 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2015-9-2 14:19
可能要慢慢搵的, 你放工時佢地差不多收工了

咁又係....

放假去買啦!到時可能重多几款顏色添!  發表於 2015-9-2 14:26
回復

powergun 發表於 2015-9-2 14:23:09 |顯示全部樓層

so that ......
回復

Yenleelwy 發表於 2015-9-2 14:24:48 |顯示全部樓層
辛苦melb你的一巡!剛早好大雨!今天有冇貨返呀!bun bun
回復

mc170202 發表於 2015-9-2 14:28:05 |顯示全部樓層

- - 算啦....明天看看下不下雨吧.
最近入左几盆新苗,還在隔離. 要是現在惹上bun bun的贈品,我哭都來不及...
回復

powergun 發表於 2015-9-2 14:31:00 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:28
- - 算啦....明天看看下不下雨吧.
最近入左几盆新苗,還在隔離. 要是現在惹上bun bun的贈品,我哭都來不及. ...

明智之舉, 如果好天就早d 出啦

花墟的舖頭都几點開門的啊?  發表於 2015-9-2 14:32
回復

Melb 發表於 2015-9-2 14:34:51 |顯示全部樓層
mc170202 發表於 2015-9-2 14:12
最後果張相的purple wind chame
話說,M大下雨也出巡,辛苦你啦~

多謝支持

個款該仲有貨

在近收銀個邊那行....櫃頂位置
回復

powergun 發表於 2015-9-2 14:35:29 |顯示全部樓層
mc170202
花墟的舖頭都几點開門的啊?

呢個要問M版大了, 我好少去花墟的, 去都唔識路
回復

123下一頁