花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年7月4日

作者: Melb 發表于 2015-7-4 15:13:07
5501 147

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年7月4日 (1)   
(今次D相影得麻麻...可能太熱...希望大家多多包容及見諒)

20150704_091718.jpg 20150704_091723.jpg 20150704_093942.jpg 20150704_093947.jpg 20150704_094035.jpg 20150704_094042.jpg 20150704_094109.jpg 20150704_094114.jpg 20150704_094129.jpg 20150704_094252.jpg

評分

查看全部評分

Melb 發表於 2015-7-4 15:13:21 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年7月4日 (2)   
(今次D相影得麻麻...可能太熱...希望大家多多包容及見諒)

20150704_094302.jpg 20150704_094307.jpg 20150704_094312.jpg 20150704_094416.jpg 20150704_094422.jpg 20150704_094428.jpg 20150704_094443.jpg 20150704_094451.jpg 20150704_094456.jpg 20150704_094256.jpg
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:13:26 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年7月4日 (3)   

20150704_094518.jpg 20150704_094601.jpg 20150704_094616.jpg 20150704_094639.jpg 20150704_094659.jpg 20150704_094718.jpg 20150704_094724.jpg 20150704_094958.jpg 20150704_095157.jpg 20150704_100405.jpg
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:13:32 |顯示全部樓層

花墟一巡(非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物篇)-2015年7月4日 (4)   

20150704_100454.jpg 20150704_100635.jpg 20150704_101618.jpg 20150704_103915.jpg 20150704_103921.jpg 20150704_104025.jpg 20150704_104029.jpg 20150704_104417.jpg
回復

花の守護 發表於 2015-7-4 15:17:34 |顯示全部樓層
支持一巡
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:20:10 |顯示全部樓層

多謝支持

剛剛上完相了
回復

tlyuen 發表於 2015-7-4 15:26:22 |顯示全部樓層
咁熱M大都一巡,使我地安座家中,如同親到現場一樣,非常感激,辛苦晒!
回復

花の守護 發表於 2015-7-4 15:27:30 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-7-4 15:20
多謝支持

剛剛上完相了

夏天d AV都生的一般,估唔到會有“斷崖女王”買哦 稀貨哦
回復

tlyuen 發表於 2015-7-4 15:30:23 |顯示全部樓層
Bun記少左AV賣,可能天氣熱難賣出。
回復

powergun 發表於 2015-7-4 15:32:10 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2015-7-4 15:27

但138蚊喎, 捨得嗎?
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:32:28 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2015-7-4 15:27

係呀...我見到依棵都幾大呀...

AV真係全部都生得麻麻地
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:32:50 |顯示全部樓層
tlyuen 發表於 2015-7-4 15:26
咁熱M大都一巡,使我地安座家中,如同親到現場一樣,非常感激,辛苦晒!

多謝支持

今日真係好鬼熱
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:33:11 |顯示全部樓層
tlyuen 發表於 2015-7-4 15:30

真係少左貨....
回復

powergun 發表於 2015-7-4 15:34:03 |顯示全部樓層
tlyuen 發表於 2015-7-4 15:30

可能係賺錢的季節, d 人買左無幾耐又會再幫襯過
回復

pekklewin 發表於 2015-7-4 15:34:08 |顯示全部樓層
支持一巡

昨天去轉了一下, AV苗好少, 很多只有相, 沒有苗的
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:35:05 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2015-7-4 15:34
支持一巡

昨天去轉了一下, AV苗好少, 很多只有相, 沒有苗的  ...

今日我見有苗

但品種唔多.....

我見BUN BUN今日有迷你銀邊鐵賣
回復

花の守護 發表於 2015-7-4 15:37:01 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2015-7-4 15:32
但138蚊喎, 捨得嗎?

我唔買嚕
屋企d花夠玩嚕,
而且見淘b都有賣,個價錢都冇甘貴。
加上斷崖女王唔系我杯茶 哈哈
回復

pekklewin 發表於 2015-7-4 15:38:08 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-7-4 15:35
今日我見有苗

但品種唔多.....

迷你銀邊鐵係咩樣子 會種到好大棵嗎?
回復

花の守護 發表於 2015-7-4 15:38:58 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2015-7-4 15:32
係呀...我見到依棵都幾大呀...

AV真係全部都生得麻麻地

可能發叔過d會好靚
我見花噓有一間系賣發叔d花咖
回復

Melb 發表於 2015-7-4 15:40:34 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2015-7-4 15:38
迷你銀邊鐵係咩樣子  會種到好大棵嗎?

唔會呀

我種好耐都仲好細棵

無咩大過

一陣係花草樹木版見到架啦
回復