分享兩款~~無名AV葉片(結束)

作者: 紅豆包 發表于 2015-5-25 15:01:20
1024 10

分享:無名AV葉片,迷你品種:A款5份,每份兩片
                                                        B款2份,每份兩片
交收方法:郵寄(必需硬盒,Size大約,長9cm, 闊4cm, 厚度入到郵筒便可,因本人不便去郵局郵寄)盒仔不能細過,列出Size
請花友係信封註明網名
如郵寄遺失,本人不會負責
請花友pm本人取回郵地址,24小時無pm, 當自動放棄

請花友排隊:A款:1)
                                  2)
                                  3)
                                  4)
                                  5)

B款:1)
                                  2)

B款花相

B款花相

A款花相

A款花相

評分

查看全部評分

芝士寶寶 發表於 2015-5-25 15:52:17 |顯示全部樓層
請花友排隊:
A款:1)  芝士寶寶(謝謝)
           2)
           3)
           4)
           5)

B款:1)芝士寶寶(謝謝)
            2)
回復

commenz 發表於 2015-5-25 17:38:40 |顯示全部樓層
請花友排隊:
           2) commenz (thank you!)
           3)
           4)
           5)

B款:1)芝士寶寶(謝謝)
回復

commenz 發表於 2015-5-28 22:33:16 來自手機 |顯示全部樓層
commenz 發表於 2015-5-25 17:38
請花友排隊:

今日寄出了回郵信封喇,謝謝喔。

葉片已寄出,請留意信箱。  發表於 2015-6-3 14:21
回復

芝士寶寶 發表於 2015-5-30 15:02:54 |顯示全部樓層
已經收到,再次感謝!
回復

紅豆包 發表於 2015-5-30 15:26:40 |顯示全部樓層
芝士寶寶 發表於 2015-5-30 15:02
已經收到,再次感謝!

收到就好啦,祝種植愉快
回復

紅豆包 發表於 2015-5-30 15:55:23 |顯示全部樓層
commenz 發表於 2015-5-28 22:33
今日寄出了回郵信封喇,謝謝喔。

回郵已收到,盒仔不是硬盒,不保證會否壓爛,請問你會否再寄過回郵?或我照舊寄比你?同時因為盒仔太厚,入唔到郵筒,我區內無郵局的,所以郵件,要我有時間出去,先可以郵寄!!
回復

commenz 發表於 2015-6-6 16:19:56 來自手機 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2015-5-30 15:55
回郵已收到,盒仔不是硬盒,不保證會否壓爛,請問你會否再寄過回郵?或我照舊寄比你?同時因為盒仔太厚, ...

唔好意思啊,而家先睇到呢個msg,真係唔好意思因為我個盒仔問題。Btw我收到你既分享了,真係好多謝你啊!
回復

紅豆包 發表於 2015-6-6 18:26:42 |顯示全部樓層
commenz 發表於 2015-6-6 16:19
唔好意思啊,而家先睇到呢個msg,真係唔好意思因為我個盒仔問題。Btw我收到你既分享了,真係好多謝你啊! ...

唔好咁講,太客氣了,因怕葉片郵寄時毀掉,收到時失望…葉片平安到步就好啦
回復

上官霙霖 發表於 2015-6-7 20:33:46 來自手機 |顯示全部樓層
我想要A款呀
回復

紅豆包 發表於 2015-6-7 21:00:00 |顯示全部樓層

呢嗰分享帖,已經完結咗啦
回復