月巴月巴的紫羅蘭

作者: ai_amoeba 發表于 2015-3-29 18:33:20
43029 1158
iluvuboyz 發表於 2016-2-4 12:12:55 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-4 11:26
我d小苗都係曬溫室ar, 係幫大b滋下水炸~

因為我種得太多, 所以要淋甘多盆, 會好需時的~~~
溫室絕對系好幫手!!!~
就黎放新年假, 又系時候開始幫AV淋水了!!~要頂到6日!!
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-4 12:13:58 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-4 11:26
hehe, 我屋企無printer ar, 所以手寫方便d~

我種系公司架, 所以系公司printer整埋label渣~~善用資源丫麻!!
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-4 16:27:47 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-4 12:12
因為我種得太多, 所以要淋甘多盆, 會好需時的~~~
溫室絕對系好幫手!!!~
就黎放新年假, 又 ...

我係公司無種野哦
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-4 16:28:40 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-4 12:13
我種系公司架, 所以系公司printer整埋label渣~~善用資源丫麻!!

公司部printer離我好遠哦, 而且多人共用, 所以好易比人知我print咩
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-4 16:36:06 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-4 16:27
我係公司無種野哦

反而我系屋企冇點種AV, 除左涼涼地既天氣~~~
夏天就清晒D植物甘濟, 酢酢休眠, AV就帶回公司, 肉肉都勉強渡夏渣~~~
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-4 16:37:33 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-4 16:28
公司部printer離我好遠哦, 而且多人共用, 所以好易比人知我print咩   ...

我細公司, 有自己printer丫~~所以方便d~~
有時d同事都會print下仔囡功課~~~
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-5 10:19:09 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-4 16:36
反而我系屋企冇點種AV, 除左涼涼地既天氣~~~
夏天就清晒D植物甘濟, 酢酢休眠, AV就帶回公司, 肉肉都勉強 ...

我就放曬d植物係屋企, 因為屋企人唔會搞我d野~
公司的話, d野會好易比人搞ga, 都係唔好lu
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-5 10:20:38 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-4 16:37
我細公司, 有自己printer丫~~所以方便d~~
有時d同事都會print下仔囡功課~~~  ...

我都係細公司哦, 所以得2部公家機...
我以前果間公司, 有自己printer, 我成日係公司print學校d note同功課ga
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-5 12:07:53 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-5 10:19
我就放曬d植物係屋企, 因為屋企人唔會搞我d野~
公司的話, d野會好易比人搞ga, 都係唔好lu   ...

我就兩邊都無人敢搞我d野, 不過屋企種晒酢酢, 無位種AV了啦~~
放公司最好就系冬天無甘凍, 夏天又有冷氣!!!~
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-5 12:09:24 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-5 10:20
我都係細公司哦, 所以得2部公家機...
我以前果間公司, 有自己printer, 我成日係公司print學校d note同功 ...

公家機吾系甘方便丫~~
自己printer就print咩都得, 不過噴墨機質素麻麻地~~
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-5 15:08:02 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-5 12:07
我就兩邊都無人敢搞我d野, 不過屋企種晒酢酢, 無位種AV了啦~~
放公司最好就系冬天無甘凍, 夏天又有冷氣!! ...

公司個冷氣時凍時唔凍, 因為我個同事會較到去27度, 然後我見熱又會較番凍佢...
haha, 遲早比我地玩壞
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-5 15:10:48 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-5 12:09
公家機吾系甘方便丫~~
自己printer就print咩都得, 不過噴墨機質素麻麻地~~

有得用好過無ma~
我公司果部印label紙的話, 有時會甩色ga...
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-5 16:30:48 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-5 15:08
公司個冷氣時凍時唔凍, 因為我個同事會較到去27度, 然後我見熱又會較番凍佢...
haha, 遲早比我地玩壞 :lo ...

好彩公司冷氣系我揸fit~~因為得我一個怕熱....我多數較到去20~22度...
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-5 16:48:00 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-5 15:10
有得用好過無ma~
我公司果部印label紙的話, 有時會甩色ga...

要laser printer先吾甩色架~~~噴墨的都會甩的~~
我成日都善用公司資源架啦~~~
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-5 17:45:15 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-5 16:30
好彩公司冷氣系我揸fit~~因為得我一個怕熱....我多數較到去20~22度...

其他人多數唔搞個冷氣, 係得佢先會較到27度... 然後我就同佢作對law
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-5 17:46:08 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-5 16:48
要laser printer先吾甩色架~~~噴墨的都會甩的~~
我成日都善用公司資源架啦~~~  ...

我腦細好孤寒, 有printer比我地用已經要偷笑了
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-6 22:44:46 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-5 17:45
其他人多數唔搞個冷氣, 係得佢先會較到27度... 然後我就同佢作對law   ...

27度..不如吾好開...開窗好過咯~~~
您同佢對抗, 會吾會影響同事關係系?!~
回復

iluvuboyz 發表於 2016-2-6 22:45:37 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-2-5 17:46
我腦細好孤寒, 有printer比我地用已經要偷笑了

個個boss都孤寒底架啦~~~
我o個個都吾系好得去邊架渣~~~
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-9 19:25:47 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-6 22:44
27度..不如吾好開...開窗好過咯~~~
您同佢對抗, 會吾會影響同事關係系?!~  ...

我公司d窗係對住天井水塔, 所以唔會開ga~
佢一路都以為係個冷氣自動調溫, 自己turn down炸
回復

ai_amoeba 發表於 2016-2-9 19:26:38 |顯示全部樓層
iluvuboyz 發表於 2016-2-6 22:45
個個boss都孤寒底架啦~~~
我o個個都吾系好得去邊架渣~~~

因為逢商必奸
回復