不知名AV葉幾塊,C12葉(完結)

作者: 傻朱朱 發表于 2008-8-21 20:44:36
2379 20
以下各位請寄入得落郵筒的盒及回郵給我, thx!

A葉(mother from Mon)
1. Rabi (thanks!)
2. mimo (換 Nacy Leigh 比你, ok?)
3. WENDYCKL (Thanks)
4. oneonewe
B葉
1.s20051179(thx)
2. mimo (換 Fantasy Gold 比你, ok?)
C12小葉(大個塊有D摺痕)
1. mimo (呢個無葉換喇... 送o的"新.多花"肥比你好唔好?)
2. jobe (Thanks)

A葉

A葉

B葉

B葉

C12

C12
rabi 發表於 2008-8-21 20:49:19 |顯示全部樓層
2.
3.
4.
B葉
1.
2.
1.
2.
回復

s20051179 發表於 2008-8-21 20:52:09 |顯示全部樓層
2.
3.
4.
B葉
2.
1.
2.
回復

mimo 發表於 2008-8-21 21:46:03 |顯示全部樓層
2. mimo (換 Nacy Leigh 比你, ok?)
3.
4.
B葉
2. mimo (換 Fantasy Gold 比你, ok?)
1. mimo (呢個無葉換喇... 送o的"新.多花"肥比你好唔好?)
2.
回復

WENDYCKL 發表於 2008-8-21 22:04:24 |顯示全部樓層
4.
B葉
2.
回復

JOBE 發表於 2008-8-21 22:52:42 |顯示全部樓層
4.
B葉
2. jobe (Thanks)
UID2543 帖子73 精華0 積分4 閱讀權限10 在線時間174 小時 註冊時間2008-6-9 最後登錄2008-8-21 查看詳細資料
引用 使用道具 報告 回復 TOP
回復

oneonewe 發表於 2008-8-21 23:17:50 |顯示全部樓層
4. oneonewe (thx!)
回復

傻朱朱 發表於 2008-8-27 21:47:48 |顯示全部樓層
wendyckl, oneonewe, jobe 昨天收到,今天已寄出
回復

傻朱朱 發表於 2008-8-27 21:53:08 |顯示全部樓層
mimo今天收到了,葉的condition不是太好,細葉死了,另外的有一部份變啡不知可否存活呢 可能是天氣太熱焗熱親,不過你不用再寄給我了.我明天早上寄
回復

傻朱朱 發表於 2008-8-27 21:53:58 |顯示全部樓層
另外的還未收到
回復

WENDYCKL 發表於 2008-8-28 12:09:02 |顯示全部樓層
今天已收到葉子,很新鮮,多謝你的分享。
回復

oneonewe 發表於 2008-8-28 21:32:24 |顯示全部樓層
我都收到了
保存得好好呀
不過我想知我個盒係咪大得滯入唔到落你信箱?
回復

傻朱朱 發表於 2008-8-28 23:32:33 |顯示全部樓層
原帖由 WENDYCKL 於 2008-8-28 12:09 發表
今天已收到葉子,很新鮮,多謝你的分享。

u're welcome
回復

傻朱朱 發表於 2008-8-28 23:33:07 |顯示全部樓層
原帖由 oneonewe 於 2008-8-28 21:32 發表
我都收到了
保存得好好呀
不過我想知我個盒係咪大得滯入唔到落你信箱?

點解咁問既
回復

oneonewe 發表於 2008-8-28 23:38:27 |顯示全部樓層
原帖由 傻朱朱 於 2008-8-28 23:33 發表

點解咁問既

因為放唔到落我信箱
由看更叔叔俾我o架
回復

JOBE 發表於 2008-8-29 14:40:02 |顯示全部樓層
昨天收到了, 好健康, 多謝曬
回復

傻朱朱 發表於 2008-9-1 19:13:24 |顯示全部樓層
I've just received Rabi's box, will post tomorrow.
s20051179...when will u send the box to me ah
回復

rabi 發表於 2008-9-1 21:06:22 |顯示全部樓層
唔該晒~ 我個盒既size會唔會太細?
回復

傻朱朱 發表於 2008-9-2 06:27:49 |顯示全部樓層
原帖由 oneonewe 於 2008-8-28 23:38 發表

因為放唔到落我信箱
由看更叔叔俾我o架

我唔知呀.我返到屋企已經放左枱面啦
回復

傻朱朱 發表於 2008-9-2 06:28:40 |顯示全部樓層
原帖由 rabi 於 2008-9-1 21:06 發表
唔該晒~ 我個盒既size會唔會太細?

所以我揀左最細個塊比你
回復

12下一頁