作者: tata 發表于 2008-8-15 11:51:17
9777 136
noel 發表於 2008-8-20 16:39:22 |顯示全部樓層
原帖由 tata 於 2008-8-20 16:35 發表

唔係化???二十幾款, 我暈喇................

唔好暈! 你仲要比心機 where 銀去日本
回復

tata 發表於 2008-8-20 16:42:19 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2008-8-20 16:39 發表

唔好暈! 你仲要比心機 where 銀去日本

要where埋金先夠買喎add5icon add5icon add5icon
回復

貓后 發表於 2008-8-20 17:03:46 |顯示全部樓層
睇到你哋去日本買咗咁嘢,我都想去丫 ,但係唉 去一次都唔知要洗幾多錢才夠
回復

noel 發表於 2008-8-20 17:10:22 |顯示全部樓層
原帖由 貓后 於 2008-8-20 17:03 發表
睇到你哋去日本買咗咁嘢,我都想去丫 ,但係唉 去一次都唔知要洗幾多錢才夠

後生女大把機會啦~
回復

mcyan 發表於 2008-8-20 17:11:57 |顯示全部樓層
呢到已經有十幾款 ~~~真係要掘多幾舊金先夠 ,我都係鐘意拎住塊葉果個。

http://www.rakuten.co.jp/popcute/475508/475661/492096/492097/

http://messe-world.co.jp/cart/shohinpage/goods222_b.html
回復

八王爺 發表於 2008-8-20 17:51:44 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2008-8-20 09:33 發表

東京果頭係新開ga,好多失傳一排嘅 product 都慢慢出返!
聾貓系列嘅音樂盒有成 2X款。。。

但係 聽黎聽去都係  主題曲 ,  风之通道 同 Sanbo
回復

貓后 發表於 2008-8-20 22:13:43 |顯示全部樓層
我都想掘金金丫,如果唔係咁多精品看見都令人心動,之不過你哋買完之后會點安置咁多龍貓的東西丫add3icon
回復

Monse 發表於 2008-8-21 02:39:41 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-8-20 17:11 發表
呢到已經有十幾款 ~~~真係要掘多幾舊金先夠 ,我都係鐘意拎住塊葉果個。

http://www.rakuten.co.jp/popcute/475508/475661/492096/492097/

http://messe-world.co.jp/cart/shohinpage/goods222_b.html ...

add6icon 嘩!每款都好靚吖,點算............add1icon
回復

貓后 發表於 2008-8-21 08:41:54 |顯示全部樓層
為有儲多D錢 ,去日本掃貨
回復

vkzone2002 發表於 2008-8-21 09:38:07 |顯示全部樓層
原帖由 tata 於 2008-8-15 16:47 發表

就係好平囉, 一半都唔駛呀,幾想帶幾個大花盆返嚟呀, 但實在太重同大件, 無計add2icon

咁係咪係東京宮xx紀念館買呀? 我都去呀!
回復

tata 發表於 2008-8-21 09:41:53 |顯示全部樓層
原帖由 Monse 於 2008-8-21 02:39 發表

add6icon 嘩!每款都好靚吖,點算............add1icon

Monse, 你都啱呀, 原來咁多人鐘意佢
回復

tata 發表於 2008-8-21 09:50:41 |顯示全部樓層
原帖由 vkzone2002 於 2008-8-21 09:38 發表

咁係咪係東京宮xx紀念館買呀? 我都去呀!

唔係呀, 喺原宿嗰間五層高嘅KIDDYLAND呀~有一個龍貓區, 饅頭區, SANRIO區, DISNEY區, 多啦A夢區, 鬆弛熊區, 仲有一層成層都係SNOOPY添呀, 問你死未add5icon add5icon add5icon
回復

八王爺 發表於 2008-8-21 09:57:51 |顯示全部樓層
原帖由 tata 於 2008-8-21 02:50 發表

唔係呀, 喺原宿嗰間五層高嘅KIDDYLAND呀~有一個龍貓區, 饅頭區, SANRIO區, DISNEY區, 多啦A夢區, 鬆弛熊區, 仲有一層成層都係SNOOPY添呀, 問你死未add5icon add5icon add5icon ...

我都話 我一世都唔會去日本。
去親一定唔使返黎!
回復

tata 發表於 2008-8-21 10:01:07 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-8-21 09:57 發表

我都話 我一世都唔會去日本。
去親一定唔使返黎!

有得俾我去咗唔返嚟我都想呀, 嗰邊啲嘢實在太貴喇
回復

mcyan 發表於 2008-8-21 10:31:46 |顯示全部樓層
原帖由 貓后 於 2008-8-20 22:13 發表
我都想掘金金丫,如果唔係咁多精品看見都令人心動,之不過你哋買完之后會點安置咁多龍貓的東西丫add3icon

點安置呀?我要收得好好,唔可以比人發現㗎,所以好多時我只係買佢最細粒果D公仔番黎。
回復

RIO 發表於 2008-8-21 10:36:03 |顯示全部樓層
早前我fd去日本都幫我買咗個黑貓花盆呀~
http://www.benelic.com/donguri/goods/0711/goods38planter.html
但買咗返來又唔捨得用
回復

八王爺 發表於 2008-8-21 12:26:27 |顯示全部樓層
原帖由 RIO 於 2008-8-21 03:36 發表
早前我fd去日本都幫我買咗個黑貓花盆呀~
http://www.benelic.com/donguri/goods/0711/goods38planter.html
但買咗返來又唔捨得用

唔捨得用,擺吓都好CUTE .......
回復

RIO 發表於 2008-8-21 14:30:17 |顯示全部樓層
唔敢擺出來啊,
我已經比我個仔打爛咗2隻Hello Kitty杯,
一隻係日本買, 一隻係台灣買,
心痛死~
回復

貓后 發表於 2008-8-21 16:47:59 |顯示全部樓層
我自己都有很多貓貓的嘢,都唔捨得用,而最頭痛的事係,我屋企無多餘地方可以比我擺出嚟SHOW嘢,因為唔比放貓貓東西係廰
回復

RIO 發表於 2008-8-21 17:04:50 |顯示全部樓層
點解呀? 係咪風水問題?
回復