花墟一巡(花草樹木篇) - 2014年7月19-20日

作者: Melb 發表于 2014-7-20 13:26:52
1295 35

花墟一巡(花草樹木篇) - 2014年7月19日(1)

另有:

花墟一巡(熱帶雨林植物篇) - 2014年7月19日
http://hkplants.com/forum.php?mo ... 9&fromuid=83822
(出處: 香港園藝館)
Melb 發表於 2014-7-20 13:28:35 |顯示全部樓層
花墟一巡(花草樹木篇) - 2014年7月19日(2)
回復

Melb 發表於 2014-7-20 13:29:54 |顯示全部樓層
花墟一巡(花草樹木篇) - 2014年7月19日(3)
回復

ET0404 發表於 2014-7-20 14:13:05 來自手機 |顯示全部樓層
謝謝一巡!
回復

Melb 發表於 2014-7-20 15:04:42 |顯示全部樓層

多謝支持及賞相
回復

mayl12 發表於 2014-7-20 20:06:41 |顯示全部樓層
謝謝一巡分享!

THANKS  發表於 2014-7-20 22:42
回復

B17 發表於 2014-7-20 22:19:48 |顯示全部樓層
有藍晶花,得一盆實比人買左
回復

ET0404 發表於 2014-7-20 22:37:38 |顯示全部樓層
B17 發表於 2014-7-20 22:19

你又想買?
回復

B17 發表於 2014-7-20 22:39:05 |顯示全部樓層

想架,不過買左都冇地方種,所以...
回復

Melb 發表於 2014-7-20 22:42:09 |顯示全部樓層
mayl12 發表於 2014-7-20 20:06
謝謝一巡分享!

多謝支持

密切留意第二版
回復

Melb 發表於 2014-7-20 22:42:36 |顯示全部樓層
B17 發表於 2014-7-20 22:19

BINGO~!

真聰明
回復

Melb 發表於 2014-7-20 22:43:10 |顯示全部樓層

係呀

所以你要加油...唔好執輸
回復

Melb 發表於 2014-7-20 22:43:38 |顯示全部樓層
B17 發表於 2014-7-20 22:39

支持你呀~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!買啦.....好細盆的
回復

ET0404 發表於 2014-7-20 22:49:03 |顯示全部樓層
B17 發表於 2014-7-20 22:39

買咗就有地方架啦!
回復

B17 發表於 2014-7-20 22:50:01 |顯示全部樓層
ET0404 發表於 2014-7-20 22:49
買咗就有地方架啦!

靠害咩
回復

B17 發表於 2014-7-20 22:52:58 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2014-7-20 22:43
支持你呀~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!買啦.....好細盆的

唔係大細問題,屋外又熱又多蟲又多菌,唔掂架,屋裏面又冇窗台,買左都唔知擺去邊好
回復

ET0404 發表於 2014-7-20 22:54:24 |顯示全部樓層

唔係靠害,係拖埋你落水啫
回復

Melb 發表於 2014-7-20 22:56:04 |顯示全部樓層
ET0404 發表於 2014-7-20 22:49
買咗就有地方架啦!

花墟再閃巡(花草樹木篇) - 2014年7月20日 (1)
回復

B17 發表於 2014-7-20 22:56:47 |顯示全部樓層
ET0404 發表於 2014-7-20 22:54
唔係靠害,係拖埋你落水啫

藍晶黨放過我拉,唔好踢我入會
回復

Melb 發表於 2014-7-20 22:57:44 |顯示全部樓層
B17 發表於 2014-7-20 22:52
唔係大細問題,屋外又熱又多蟲又多菌,唔掂架,屋裏面又冇窗台,買左都唔知擺去邊好  ...

花墟再閃巡(花草樹木篇) - 2014年7月20日 (2)
回復

12下一頁