(拍賣)Sinn. Evening Star種子

作者: heiheimama 發表于 2008-8-5 09:56:27
3848 50
ayclui 發表於 2008-8-5 22:11:35 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-8-5 18:43 發表
呼籲各位大戶,如果有特別品種想交換,可pm我.謝謝.~

先至聲明, 我唔係大戶:

希媽你都好多皇牌啦, 仲有野(人) 引到你咩? add4icon
回復

heiheimama 發表於 2008-8-5 22:17:13 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-8-5 22:11 發表

先至聲明, 我唔係大戶:

希媽你都好多皇牌啦, 仲有野(人) 引到你咩? add4icon

唉,我呢d最多係中戶,但真正大戶係好難打動到的,我post交換版好幾次,都冇人理我,所以我轉左策略,賣花,價高者得,然後用d錢再去買心儀的新花.

今日去買左支新t5,$75,所以呢個拍賣已經賺左.~
回復

ayclui 發表於 2008-8-5 22:32:40 |顯示全部樓層
T5, 乜咚咚啊~
回復

sel 發表於 2008-8-5 22:38:45 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-8-5 22:32 發表
T5, 乜咚咚啊~
光管呀
回復

peeseela 發表於 2008-8-5 22:40:17 |顯示全部樓層
我沽係花架的光管.係個新花場用.
回復

ayclui 發表於 2008-8-5 22:44:16 |顯示全部樓層
唔...原來係光管...我都諗緊加光管...見大家D花咁正...
回復

sel 發表於 2008-8-5 22:48:45 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-8-5 22:17 發表

唉,我呢d最多係中戶,但真正大戶係好難打動到的,我post交換版好幾次,都冇人理我,所以我轉左策略,賣花,價高者得,然後用d錢再去買心儀的新花.

今日去買左支新t5,$75,所以呢個拍賣已經賺左.~ ...

Heima 冇 可能唔係大戶啦!!   不過上次Star eyes 交換唔似你 - 應該好難有大户冇 呢隻呢
回復

heiheimama 發表於 2008-8-5 23:13:11 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-8-5 22:48 發表

Heima 冇 可能唔係大戶啦!!   不過上次Star eyes 交換唔似你 - 應該好難有大户冇 呢隻呢

我真係冇Snowflakes, Concinna, Ramatazz呢.不過知道本地有得買,我就專登唔買,留來交換,好玩d嘛.我估都有好多花友有既(中戶細戶咩戶都有).咁咪諗住有人想同我換星之瞳羅.點知冇~

回復

sel 發表於 2008-8-5 23:20:02 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-8-5 23:13 發表

我真係冇Snowflakes, Concinna, Ramatazz呢.不過知道本地有得買,我就專登唔買,留來交換,好玩d嘛.我估都有好多花友有既(中戶細戶咩戶都有).咁咪諗住有人想同我換星之瞳羅.點知冇~ ...

應該好少人有Snowflakes, Concinna, Ramatazz 而冇 星之瞳羅
回復

maywong918 發表於 2008-8-5 23:21:25 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-8-5 23:13 發表

我真係冇Snowflakes, Concinna, Ramatazz呢.不過知道本地有得買,我就專登唔買,留來交換,好玩d嘛.我估都有好多花友有既(中戶細戶咩戶都有).咁咪諗住有人想同我換星之瞳羅.點知冇~ ...

希媽~我咩都無呀~ 甘我係咩戶呀?
回復

maywong918 發表於 2008-8-5 23:22:15 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-8-5 23:20 發表

應該好少人有Snowflakes, Concinna, Ramatazz 而冇 星之瞳

我每隻都無呀~
回復

sel 發表於 2008-8-5 23:23:07 |顯示全部樓層
我都有 Stareyes 但呢三隻諗都唔敢諗啦!!
回復

heiheimama 發表於 2008-8-5 23:24:07 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-5 23:22 發表

我每隻都無呀~

leo度間中有貨架,你打去問下,再唔係ebay成日都有架.唔難買到,唔駛喊.~
回復

lolo 發表於 2008-8-5 23:24:30 |顯示全部樓層

希媽你講呢三隻我都冇     原來好難求o架

邊位個体戶可以交換俾我呢 d 蚊型戶呀
回復

heiheimama 發表於 2008-8-5 23:24:57 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-8-5 23:20 發表

應該好少人有Snowflakes, Concinna, Ramatazz 而冇 星之瞳羅

咁又係,所以我就羅左來玩抽獎羅,另一d送左俾人lu.~
回復

chris 發表於 2008-8-5 23:25:19 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-8-5 22:17 發表

今日去買左支新t5,$75,所以呢個拍賣已經賺左.~ ...

T5 要 $75 , 飛記光管 ?
回復

maywong918 發表於 2008-8-5 23:28:54 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-8-5 23:24 發表

leo度間中有貨架,你打去問下,再唔係ebay成日都有架.唔難買到,唔駛喊.~

希媽,你知我好難出去既喇~ leo度甘遠~ 所以咪諗住睇下你或其他大戶有無得賣D俾我囉~
回復

sel 發表於 2008-8-5 23:29:29 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-5 23:22 發表

我每隻都無呀~
May, 我可以俾隻Star Eyes 小苖你, 但要等約一個月!
回復

heiheimama 發表於 2008-8-5 23:32:06 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-5 23:28 發表

希媽,你知我好難出去既喇~ leo度甘遠~ 所以咪諗住睇下你或其他大戶有無得賣D俾我囉~

我之前都送過d花花給你,不如你交下功課先啦(開棵花睇下).你知我只送花俾識種花的朋友.我係好鬼yim尖的~
回復

maywong918 發表於 2008-8-5 23:33:57 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-8-5 23:29 發表
May, 我可以俾隻Star Eyes 小苖你, 但要等約一個月!

多謝你先~
回復