花墟閃巡(多肉植物篇)-2014年6月26日

作者: Melb 發表于 2014-6-26 21:55:53
1922 64
Melb 發表於 2014-6-27 13:58:19 |顯示全部樓層
哈里波波 發表於 2014-6-27 13:57
Thanks for the photos. Seems not many new stuff, consider not to go tomorrow

但一般星期五晚, 星期六早上返新貨的
回復

almond17 發表於 2014-6-27 14:06:02 |顯示全部樓層
多謝Melb在炎熱下一巡,辛苦了!

多謝支持  發表於 2014-6-27 14:07
回復

tonylhk 發表於 2014-6-27 14:16:08 |顯示全部樓層
下次約埋一齊行花墟吖~
回復

zurg 發表於 2014-6-27 14:52:29 |顯示全部樓層
又可以嘆住冷氣遊花墟, 唔該晒~

THANKS FOR Your Support ^^  發表於 2014-6-27 15:05
回復

harpsicat 發表於 2014-6-27 15:07:14 |顯示全部樓層
花鋪一般會每星期灑農藥嗎,看不到蟲蟲
回復

vvboy 發表於 2014-6-27 16:07:55 |顯示全部樓層
thanku so much ar Melb

多謝支持及賞相  發表於 2014-6-27 16:08
回復

orik 發表於 2014-6-27 17:32:33 |顯示全部樓層
harpsicat 發表於 2014-6-27 15:07

如果睇唔到,只能話你好彩,或者冇細心睇——冇一間花店冇蟲的。
回復

powergun 發表於 2014-6-27 17:37:22 |顯示全部樓層
harpsicat 發表於 2014-6-27 15:07

花友成日都話買完花即隔離換泥喎, 就係因為有蟲蟲
回復

coconut 發表於 2014-6-27 17:47:40 |顯示全部樓層
多謝M大一巡,未知有見有沙玫嗎?

昨日無留意ar  發表於 2014-6-27 17:54
回復

eddie88 發表於 2014-6-27 22:47:57 來自手機 |顯示全部樓層
thx for sharing, 又可以出少次花墟

多謝支持及賞相~!!  發表於 2014-6-28 06:41
回復

ai_amoeba 發表於 2014-6-27 23:07:13 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2014-6-27 13:58
但一般星期五晚, 星期六早上返新貨的

hehe, 我又post d 相係度先~

評分

查看全部評分

回復

Melb 發表於 2014-6-28 06:43:11 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2014-6-27 23:07
hehe, 我又post d 相係度先~

多謝分享下...即刻生色不少
回復

munglo 發表於 2014-6-28 08:22:22 來自手機 |顯示全部樓層
彩虹好靚啊,上網睇話係紫珍珠錦,唔知會唔會養養下變返普通紫珍珠呢…
回復

Melb 發表於 2014-6-28 08:25:19 |顯示全部樓層
munglo 發表於 2014-6-28 08:22
彩虹好靚啊,上網睇話係紫珍珠錦,唔知會唔會養養下變返普通紫珍珠呢…

有D彩虹,爛爛地...又平D既..

價錢好似分$138, $88, $68, $48
回復

Audrey 發表於 2014-6-28 09:39:21 |顯示全部樓層
munglo 發表於 2014-6-28 08:22

好難講。
斑錦嘢係有返早機會。
回復

ai_amoeba 發表於 2014-6-28 11:48:38 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2014-6-28 08:25
有D彩虹,爛爛地...又平D既..

價錢好似分$138, $88, $68, $48

wa, 分咁多個價ge~
回復

ai_amoeba 發表於 2014-6-28 11:49:10 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2014-6-28 06:43
多謝分享下...即刻生色不少

謝謝m大大賞分~~
不過我見果d多數係殘肉...
回復

timtimhappy 發表於 2014-6-28 12:46:04 |顯示全部樓層
溫完書啦, 去實地考察先 thanks Melb
回復

Melb 發表於 2014-6-28 18:11:43 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2014-6-28 11:49
謝謝m大大賞分~~
不過我見果d多數係殘肉...

直頭係爛肉
回復

Melb 發表於 2014-6-28 18:12:15 |顯示全部樓層
timtimhappy 發表於 2014-6-28 12:46
溫完書啦, 去實地考察先 thanks Melb

今日有冇收穫?
回復