返回列表 發新帖

AV難敵炎熱的天氣

作者: WingWing 發表于 2014-6-9 14:29:39
2639 30
WingWing 發表於 2014-6-11 10:18:56 |顯示全部樓層
今天發現公司嘆冷氣的 D4, D5小苗和中苗 都唔得喇!
可能是星期日公司無冷氣的原故.
回復

WingWing 發表於 2014-6-11 10:19:48 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2014-6-9 14:40
唔會哇,你用咩泥?點會有嘢飛出來?

無冷氣,夏天AV就幾難伺候。 儘量放喺通風地方吧。

你的AV就好啦! ^^
回復

sfish 發表於 2014-6-11 11:52:52 |顯示全部樓層
我公司星期六日都無冷氣, 但OK 喎, 係焗小小
回復

楊楊 發表於 2014-6-11 11:53:24 |顯示全部樓層
WingWing 發表於 2014-6-11 10:18
今天發現公司嘆冷氣的 D4, D5小苗和中苗 都唔得喇!
可能是星期日公司無冷氣的原故. ...

有無放窗邊?  如果星期日無冷氣, 試下放回較陰的地方, 相信一日應該無問題.  我公司有時會星期日關冷氣, D 花花都頂到
回復

WingWing 發表於 2014-6-11 13:12:54 |顯示全部樓層
楊楊 發表於 2014-6-11 11:53
有無放窗邊?  如果星期日無冷氣, 試下放回較陰的地方, 相信一日應該無問題.  我公司有時會星期日關冷氣,  ...

我公司無得開窗, 我放AV的位置無陽光 @@

因為有一位同事唔多接受我的AV,
所以我已經慢慢把AV遷移番屋企,
而家打算在家安裝一部小風扇比佢地嘆下!
回復

sleepystar 發表於 2014-6-11 13:24:09 |顯示全部樓層
我個位都冇窗, 又冇自然光....只有冷氣, 近日太熱C 了些修葉, 未C的修葉帶回公司,已開始冇咩位了。 其他在家的AV, 每日放工都望下...留意下有冇熱親D 小姐們....
回復

jasminecatcat 發表於 2014-6-12 12:59:12 |顯示全部樓層
WingWing 發表於 2014-6-11 13:12
我公司無得開窗, 我放AV的位置無陽光 @@

因為有一位同事唔多接受我的AV,

如冇冷氣嘆, 放假千萬唔好放窗邊呀, 我今朝遲返, AV放窗邊焗左一晩, 今朝又曬下, 有兩盆黑晒就C咁

真傷心..  發表於 2014-6-12 13:02
回復

WingWing 發表於 2014-6-12 23:22:50 |顯示全部樓層
尋晚將所有AV遷移入自己房,開足一晚冷氣。
反而係我唔掂,成晚打刻痴!
回復

WingWing 發表於 2014-6-12 23:27:15 |顯示全部樓層
cheungsam88 發表於 2014-6-10 22:06
我都係今年年頭開始種AV,都係第一次面對渡夏問題,
我家上午到下午4:30都冇人,都係用把USB風扇頂住,我用左約 ...

想問下插USB風扇的電腦長開OK嗎?

我今朝返工時,都插咗USB風扇,有開電腦,但放工番到屋企把風扇熄咗,唔知係咪電腦轉咗SLEEP MODE呢?
回復

Cyhui 發表於 2014-6-13 09:11:07 |顯示全部樓層
WingWing 發表於 2014-6-12 23:27
想問下插USB風扇的電腦長開OK嗎?

我今朝返工時,都插咗USB風扇,有開電腦,但放工番到屋企把風扇熄咗, ...

用風扇喇!買個時間製一個鐘開一個鐘關都幾安全架!
回復

WingWing 發表於 2014-6-13 09:26:42 |顯示全部樓層
Cyhui 發表於 2014-6-13 09:11
用風扇喇!買個時間製一個鐘開一個鐘關都幾安全架!

有時間制的風扇? 定係獨立買一個時間制再安裝呢?

獨立買一個時間制!  發表於 2014-6-13 09:34
回復