keikigrow plus 植物荷爾蒙分享試用(交收完)

作者: PakLeung0301 發表于 2014-5-27 15:31:15
772 15

keikigrow plus分享,名额5個, 先到先得,
每人分享大約1ml左右。
面交:金鍾地铁站
時間:19:45-20:00左右
日期:最好今個星期六
           本人有最終决定權

請排:1 嘉莉堡主(已交收)
                     2 yeahyeah(已交收)
                     3 keroppihung;(已交收)
                     4 Josie(yeahyeah代交收)
                     5 sammy(yeahyeah代交收)

以上花友請PM我交收時間。

全部交收完

評分

查看全部評分

嘉莉堡主 發表於 2014-5-27 15:48:17 |顯示全部樓層
請排:1嘉莉堡主 (平日金鐘MTR 可以嗎?) 謝謝
回復

PakLeung0301 發表於 2014-5-27 15:54:22 來自手機 |顯示全部樓層
嘉莉堡主 發表於 2014-5-27 15:48

可以,但時間要我收工後,所以時間唔能够改。
回復

BenLau 發表於 2014-5-27 16:00:36 |顯示全部樓層
支持分享!
回復

yeahyeah 發表於 2014-5-27 16:13:31 |顯示全部樓層
      2 yeahyeah (早點可以嗎)
回復

josie 發表於 2014-5-27 16:18:32 |顯示全部樓層
                     2. josie 今晚金鐘不出閘可以嗎?
回復

keroppihung 發表於 2014-5-27 16:18:50 |顯示全部樓層

3keroppihung(THX)
回復

josie 發表於 2014-5-27 16:23:53 |顯示全部樓層

整理一下:

請排: 1  嘉莉堡主 (平日金鐘MTR 可以嗎?) 謝謝
           3 keroppihung(THX)
           4 josie 今晚金鐘不出閘可以嗎?
           5.

回復

PakLeung0301 發表於 2014-5-27 16:32:07 來自手機 |顯示全部樓層
josie 發表於 2014-5-27 16:23
整理一下:

今晚唔得,最快都要明晚。
回復

sammy 發表於 2014-5-27 16:48:27 |顯示全部樓層
            3 keroppihung(THX)
            4 josie 今晚金鐘不出閘可以嗎?
            5.sammy (多謝)
回復

嘉莉堡主 發表於 2014-5-28 09:44:01 |顯示全部樓層
成功交收,謝謝PAKLEUNG 分享
回復

yeahyeah 發表於 2014-5-30 20:33:49 |顯示全部樓層
順利交收,樓主真好人,多謝樓主相就交收地點,并已代sammy, josie花友一并提取
回復

josie 發表於 2014-5-31 00:47:45 |顯示全部樓層
Thank you for sharing....並有勞代交收!
回復

keroppihung 發表於 2014-5-31 02:16:26 來自手機 |顯示全部樓層
我都收到喇,仲考慮緊搵邊棵做實驗先XD
回復

雨之情 發表於 2014-6-2 21:29:43 |顯示全部樓層
樓主在邊到買?香港買不到啊。
回復

PakLeung0301 發表於 2014-6-2 22:54:19 來自手機 |顯示全部樓層
我呢的系係加拿大定的。
回復