16/5花墟小巡

作者: cyamy 發表于 2014-5-18 14:25:52
1487 14
小小一巡
IMG_20140516_182107 (800x600).jpg
IMG_20140516_182301 (800x600).jpg
IMG_20140516_182422 (600x800).jpg
IMG_20140516_182507 (600x800).jpg
IMG_20140516_182524 (600x800).jpg
IMG_20140516_182530 (800x600).jpg
IMG_20140516_182540 (800x600).jpg
IMG_20140516_182704 (800x600).jpg
IMG_20140516_182725 (600x800).jpg
IMG_20140516_182939 (800x600).jpg
IMG_20140516_183149 (800x600).jpg
IMG_20140516_183447 (800x600).jpg
IMG_20140516_183515 (800x600).jpg
cyamy 發表於 2014-5-18 14:30:41 |顯示全部樓層
小小一巡
IMG_20140516_184822 (586x800).jpg
IMG_20140516_184828 (600x800).jpg
IMG_20140516_184831 (564x800).jpg
IMG_20140516_185850 (800x600).jpg
IMG_20140516_191954 (800x600).jpg
回復

corina 發表於 2014-5-18 17:27:08 |顯示全部樓層
點解嗰兩隻肥犀牛角型咁多既,係咪同其他唔同品種?係咪大種嚟咖?
回復

cyamy 發表於 2014-5-18 18:18:19 |顯示全部樓層
corina 發表於 2014-5-18 17:27
點解嗰兩隻肥犀牛角型咁多既,係咪同其他唔同品種?係咪大種嚟咖?

係啊!真係好奇怪,呢2隻特别肥美,同其他一樣價錢呢
回復

corina 發表於 2014-5-18 21:07:18 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2014-5-18 18:18
係啊!真係好奇怪,呢2隻特别肥美,同其他一樣價錢呢

如果我唔係有隻實出去買咗佢~
回復

corina 發表於 2014-5-18 21:09:04 |顯示全部樓層
請問這棵毬蘭幾錢?
回復

cyamy 發表於 2014-5-19 00:37:57 |顯示全部樓層
corina 發表於 2014-5-18 21:09
請問這棵毬蘭幾錢?

無留意到呢, 不過咖啡店賣的都好貴呢
回復

tonylhk 發表於 2014-5-19 09:55:52 |顯示全部樓層
多謝分享~
回復

Melb 發表於 2014-5-19 10:13:27 |顯示全部樓層
多謝分享~!!!!!!!!!!
回復

cyamy 發表於 2014-5-19 10:17:04 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2014-5-19 10:13
多謝分享~!!!!!!!!!!

我無你巡得咁好啊!因我都唔係好知邊D係雨林植物
回復

Melb 發表於 2014-5-19 10:18:15 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2014-5-19 10:17
我無你巡得咁好啊!因我都唔係好知邊D係雨林植物

我都唔知

斷估....

咁如果有錯, 八王爺應該會糾正既
回復

fool'sgrape 發表於 2014-5-19 11:14:09 |顯示全部樓層
謝謝分享!
回復

Melb 發表於 2014-5-20 17:52:02 |顯示全部樓層
紫掌在柔和的黃色燈光下真係好靚
回復

ylee 發表於 2014-5-20 18:29:46 |顯示全部樓層
corina 發表於 2014-5-18 21:09
請問這棵毬蘭幾錢?

好似$260-280
回復

corina 發表於 2014-5-20 19:00:34 |顯示全部樓層

真係太貴了~
回復