農業植物種子

作者: EddieOR 發表于 2008-7-28 23:14:29
7982 61
athernas 發表於 2008-7-31 16:29:01 |顯示全部樓層
4. 西蘭花 ( 還餘下 7份 )
5. 椰菜花 ( 還餘下 5份 )
6. 西芹 ( 還餘下 8份 )
7. BB紅蘿蔔 ( 還餘下 3份 )
8. 櫻桃蘿蔔 ( 還餘下 4份 )
9. 法國紅白白蘿蔔 ( 還餘下 15份 )
17. 青瓜 ( 還餘下 8份 )
18. 蜜瓜 ( 還餘下 10份 )
19. 百里香 ( 還餘下 6份 )
22. 洋蔥 ( 還餘下 6份 )
明天去入數(入咗數,PM咗)

回復

PACO 發表於 2008-7-31 18:43:47 |顯示全部樓層
原帖由 PACO 於 2008-7-29 13:13 發表
29/7已過數^0^
我想要以下的,THAMKS!!
1. 黃色四季豆 ( 還餘下 10份 )
2. 綠色四季豆 ( 還餘下 10份 )
3. 椰菜花 ( 還餘下 10份 )
4. 西芹 ( 還餘下 10份 )
5. 草莓 ( 還餘下 10份 )
6. 沙律菜(混合) ( 還餘下 10份 )
...

我收到啦 唔該版主!!不過你比錯咗隻西蘭花我,冇所謂啦種多次!!
回復

RANIE 發表於 2008-8-2 10:31:22 |顯示全部樓層
版主, 唔該晒, 我已經收到啦, thanks !
回復

MarRose 發表於 2008-8-2 22:18:02 |顯示全部樓層
版主, 我已經收到啦, thanks !
My mama wants some seeds for her garden , I will transfer money to you on Monday !
Here is my MAMA wants list :
黃色四季豆 ( 還餘下 4份 )
綠色四季豆 ( 還餘下 5份 )
西芹 ( 還餘下 6份 )
燈籠椒 ( 還餘下 7份 )
辣椒2(小辣) ( 還餘下 8份 )
辣椒 ( 還餘下 9份 )
沙律菜(混合) ( 還餘下 1份 )
百里香 ( 還餘下 3份 )
甜羅勒 ( 還餘下 6份 )
草莓 ( 還餘下 5份 )

Transfered , thank you so much !

回復

chongchi 發表於 2008-8-3 06:08:37 |顯示全部樓層
請問還有種子嗎 ?我想買:3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 15, 20. Thank you.

版 主 :今早已過數,請查收.

回復

SUM 發表於 2008-8-3 08:08:39 |顯示全部樓層
版主,唔知重有冇呢,我想要
2. 黃色四季豆 ( 還餘下 4份 )
3. 綠色四季豆 ( 還餘下 5份 )
4. 西蘭花 ( 還餘下 6份 )
6. 西芹 ( 還餘下 6份 )
10. 燈籠椒 ( 還餘下 7份 )
11. 辣椒2(小辣) ( 還餘下 8份 )
13. 沙律菜(混合) ( 還餘下 1份 )
17. 青瓜 ( 還餘下 6份 )
18. 蜜瓜 ( 還餘下 7份 )
21. 草莓 ( 還餘下 5份 )
回復

SUM 發表於 2008-8-3 08:41:54 |顯示全部樓層
想問如果唔得閒去銀行,用網上過數得唔得?
回復

EddieOR 發表於 2008-8-3 13:27:44 |顯示全部樓層
原帖由 chongchi 於 3-8-2008 06:08 發表
請問還有種子嗎 ?我想買:3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 15, 20. Thank you.

原帖由 SUM 於 3-8-2008 08:41 發表
想問如果唔得閒去銀行,用網上過數得唔得?

可以,所有存款我也會到銀行核實
但你需要提供存款日期、存款金額、備考(即參考、Reference)
回復

SUM 發表於 2008-8-3 15:09:41 |顯示全部樓層
EddieOR 唔該o西!
我已過數,date: 3.8.2008 time: 15:13 ref: N80300032128
回復

xanniex 發表於 2008-8-3 22:36:03 |顯示全部樓層
我明天也會網上過數,唔該晒
回復

suecsm 發表於 2008-8-4 10:02:35 |顯示全部樓層
版主,還未收到.....再等多兩日先
回復

xanniex 發表於 2008-8-4 12:18:30 |顯示全部樓層
EiddeOR
過左數,
date: 4.8.2008 time: 08:42
ref: 4131
$16

tks
回復

小孩子 發表於 2008-8-4 19:09:51 |顯示全部樓層
你好!

1. 黃色四季豆    x2
2. 西蘭花        x1
3. BB紅蘿蔔      x1
4. 沙律菜(混合)x2
5. 百里香        x2
6. 甜羅勒        x2

如果已經無哂或者唔夠的話就以呢個次序代替啦,唔該哂
1. 青瓜
2. 椰菜花
3. 甜羅勒
4. 西芹

今日已經入左數了
存款日期:04AUG2008 15:47
存款金額14
備考:5E80
回復

athernas 發表於 2008-8-4 20:40:03 |顯示全部樓層
原帖由 athernas 於 2008-7-31 16:29 發表
4. 西蘭花 ( 還餘下 7份 )
5. 椰菜花 ( 還餘下 5份 )
6. 西芹 ( 還餘下 8份 )
7. BB紅蘿蔔 ( 還餘下 3份 )
8. 櫻桃蘿蔔 ( 還餘下 4份 )
9. 法國紅白白蘿蔔 ( 還餘下 15份 )
17. 青瓜 ( 還餘下 8份 )
18. 蜜瓜 ( 還餘 ...

收到喇,唔該晒.
不過青瓜 同蜜瓜每样得兩粒,我就要好被心機同好小心種喇.
回復

EddieOR 發表於 2008-8-4 20:53:23 |顯示全部樓層
因為瓜類大約得 20 多粒,所以每人分 2 粒,
真不好意思。
回復

SUM 發表於 2008-8-5 22:48:14 |顯示全部樓層
收到啦!真係低到爛,thank you!
回復

EddieOR 發表於 2008-8-6 00:05:56 |顯示全部樓層
其他收到種子的會員也記得要回覆通知聲
回復

MarRose 發表於 2008-8-6 11:31:24 |顯示全部樓層
收到啦!Thank you so oooo much !
回復

angelpui 發表於 2008-8-6 17:09:42 |顯示全部樓層
8/5 CHECK左信箱,未收到,睇來打風要再等多一日,唔該晒
回復

chongchi 發表於 2008-8-7 19:57:47 |顯示全部樓層
種子收到了,唔該.
回復