分享Rob's humpty doo 側芽一份(完)

作者: may55 發表于 2014-5-14 11:25:30
703 9

Rob's humpty doo 無根側芽一份

交收方法: 面交(只限平日星期一至五, 西鐵沿線, 太子或香港站交收, 時間6:45-7:00pm。)

注意事項:

1.  非先到先得,曾分享給我的花友優先。
2.  側芽送出與否,本人有最終決定權。
3.  蟲害/病害引致損失,本人恕不負責。
4.  收到側芽後,必須在帖中回覆確認。
5.  不接受上述要求者請勿申請。

成功申請者: wingwing

評分

查看全部評分

WingWing 發表於 2014-5-14 11:29:39 |顯示全部樓層
請問是否av?

如果是, 我排隊呀!

tks

請pm約交收時間.  發表於 2014-5-14 13:59
回復

pekklewin 發表於 2014-5-14 11:31:15 |顯示全部樓層
好想排, 唔知午間時間可以嗎 ?
回復

chancc 發表於 2014-5-14 12:01:54 |顯示全部樓層
1. chancc, thanks
回復

WingWing 發表於 2014-5-14 12:08:40 |顯示全部樓層
整理下先, 咁樣啱唔啱?

1) wingwing 如果av, 我排隊呀!
2) pekklewin 好想排, 唔知午間時間可以嗎 ?
3) chancc, thanks
回復

boyboylo 發表於 2014-5-14 12:30:36 |顯示全部樓層

4)boyboylo, thanks
回復

sfish 發表於 2014-5-14 13:11:19 |顯示全部樓層
5. sfish, thanks
回復

waimcw 發表於 2014-5-14 13:55:53 |顯示全部樓層

5. sfish, thanks
6.) waimcw, thx
回復

WingWing 發表於 2014-5-14 14:22:58 |顯示全部樓層
謝謝may55, 已pm
回復

WingWing 發表於 2014-5-20 23:49:22 |顯示全部樓層
已交收,謝謝May55的分享!
回復