六月版聚

作者: Audrey 發表于 2014-5-1 12:44:27
8221 232
Audrey 發表於 2014-5-5 21:34:24 |顯示全部樓層

出聚名單 (Audrey版主決定出席人數, 如有任何問題/爭議, Audrey版主保留最終一切決定權)
1)  Audrey (1)
2)  Audrey (2)
3)  yipman
4)  puni3577
5)  Melb (要早退, 當晚有要事, 但都想參與...5點到, 未能一起食飯, 抱歉)
6)  April 104
7)  chau_lyc
8)   silicon
9)   PercyMKLau
10) timtimhappy
11) claudiatang(期待已久)
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
14) JoanneBB
15) lameric
16) ppchu(1)
17) ppchu(2)
18) george (謝謝你)
19) 阿火(還未知道是否出席到,暫時報住名先!)
20) him211(我都報名,但未知可否能出席到,因剛轉新工,我都好想參與)
21) sasock
22) N-Blythe (很高興大家又見面了)
23) munglo(可能因工作要早走,但都好想參與,報住名先)
24) orik
25) almond17 x1
26) almond17 x2
27) sonc9 (代留位)
28) mego (多謝安排!)
29) wnf1990(暫時報名先,未知是否能出席)
30) 哈里波波
31)
32)
33)
34)
35)
36)
37)
38)
回復

Audrey 發表於 2014-5-7 21:14:05 |顯示全部樓層

出聚名單 (Audrey版主決定出席人數, 如有任何問題/爭議, Audrey版主保留最終一切決定權)
3)  yipman
5)  Melb (要早退, 當晚有要事, 但都想參與...5點到, 未能一起食飯, 抱歉)
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
15) lameric
20) him211(我都報名,但未知可否能出席到,因剛轉新工,我都好想參與)
21) sasock
23) munglo(可能因工作要早走,但都好想參與,報住名先)
24) orik
30) 哈里波波
31) syslog
32)
33)
34)
35)
36)
37)
38)
回復

Audrey 發表於 2014-5-8 12:22:07 |顯示全部樓層

3)  yipman
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
15) lameric
21) sasock
24) orik
30) 哈里波波
31) syslog
32) minmin  (guest of honour)
33)
34)
35)
36)
37)
38)

WOW....管理員都出席呢﹗  發表於 2014-5-8 12:38
回復

Audrey 發表於 2014-5-8 12:41:49 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-5-8 12:22
出聚名單 (如人數超過24, Audrey版主決定出席人數, 如有任何問題/爭議, Audrey版主保留最終一切決定權)
1 ...

claudiatang     WOW....管理員都出席呢

係呀!
非常多謝 minmin 答允出席!

正呀 !! 大姐萬歲 !! 久仰大名管理大大 !!!  發表於 2014-5-8 18:21
回復

Audrey 發表於 2014-5-8 18:28:56 |顯示全部樓層
ppchu   正呀 !! 大姐萬歲 !! 久仰大名管理大大 !!!

你哋多D支持 園藝館,
聚會多D版友參加,
先可以請 管理大大嘛!
回復

BenLau 發表於 2014-5-8 19:43:38 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-5-8 12:22
出聚名單 (如人數超過24, Audrey版主決定出席人數, 如有任何問題/爭議, Audrey版主保留最終一切決定權)
1 ...

哇! 最近園藝館好HIT
回復

Audrey 發表於 2014-5-8 19:45:43 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-5-8 19:43
哇! 最近園藝館好HIT

全賴大家支持!
回復

JenniferC 發表於 2014-5-12 09:38:43 |顯示全部樓層

見到近日落大雨落得咁恐怖,再幻想下去到稻城旅行落雨又狼狽又掃興,都係唔好急於6月雨季去,雨季過後10月去睇紅葉好d。

出聚名單 ( Audrey版主決定出席人數, 如有任何問題/爭議, Audrey版主保留最終一切決定權)
3)  yipman
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
15) lameric
21) sasock
24) orik
30) 哈里波波
31) syslog
33) JenniferC
34)
35)
36)
37)
38)

Welcome!  發表於 2014-5-12 17:55
回復

tonylhk 發表於 2014-5-12 09:56:53 |顯示全部樓層

出聚名單 ( Audrey版主決定出席人數, 如有任何問題/爭議, Audrey版主保留最終一切決定權)
3)  yipman
8)   silicon  (當晚有要事, 未能一起食飯)
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
15) lameric
21) sasock   
24) orik
30) 哈里波波
31) syslog
34) Tony (真好!可以向各位學習^^)
35)
36)
37)
38)

Welcome!  發表於 2014-5-12 17:56
回復

Audrey 發表於 2014-5-13 12:54:43 |顯示全部樓層

3)  yipman
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
15) lameric
21) sasock   
24) orik
30) 哈里波波
31) syslog
35) Li Tang-Kee (香港仙人掌會會長 guest of honour)
36) SamanthaNg
37)
38)

好嘢﹗.................  發表於 2014-5-14 09:34
歡迎李sir呀!大姐魅力沒法抵擋!  發表於 2014-5-13 21:13
回復

SamanthaNg 發表於 2014-5-14 21:55:27 |顯示全部樓層
想請問是否人數太多, 我被除名了?
回復

Audrey 發表於 2014-5-14 21:57:40 |顯示全部樓層
SamanthaNg 發表於 2014-5-14 21:55

我毋除過任何人喎。
立即加上去。

@@ 是嗎, 我入來看有沒UPDATE INF 點知自己個名唔見左, 有勞修改, 謝謝!  發表於 2014-5-14 22:05
回復

Audrey 發表於 2014-5-14 22:06:57 |顯示全部樓層
SamanthaNg 發表於 2014-5-14 21:55

睇翻舊帖,許是 copy 帖子時出錯,SORRY!

沒事, 有勞了!  發表於 2014-5-14 22:08
回復

Audrey 發表於 2014-5-15 00:32:28 |顯示全部樓層

The Euphorbia Club Samantha Ng 可是妳?
回復

jasonhk 發表於 2014-5-16 12:20:52 |顯示全部樓層
新手報名
之前玩開水草
回復

Audrey 發表於 2014-5-16 16:48:59 |顯示全部樓層
jasonhk 發表於 2014-5-16 12:20
新手報名
之前玩開水草

剛中午注冊,立即報名,
謝謝你嘅熱心!
就係太新嘅版友,
完全毋出過帖同上相,
下次再參加吧!
回復

大植物 發表於 2014-5-18 15:36:29 |顯示全部樓層
3)  yipman
12) 紅寶石公主
13) 肥熊熊
15) lameric
21) sasock   
24) orik
30) 哈里波波
31) syslog
35) Li Tang-Kee (香港仙人掌會會長 guest of honour)
36) SamanthaNg
37)大植物(支持版聚! 但因為仲未知新工既安排,所以先報住名先)
38)

Welcome!  發表於 2014-5-18 15:41
回復

heldyng 發表於 2014-5-18 17:12:36 |顯示全部樓層
支持版聚,可惜我一早已經BOOK咗機票去台灣,希望下次能夠JOIN到

Never mind!  發表於 2014-5-18 17:13
回復

sonC9 發表於 2014-5-20 00:49:31 |顯示全部樓層
遲了回覆
謝謝版主的安排, Thz almond17 代留位, 我會出席的

謝謝出席。  發表於 2014-5-20 09:18
回復

八王爺 發表於 2014-5-22 23:05:58 |顯示全部樓層
嘩!三圍了!

早晨,三圍...............  發表於 2014-5-23 08:58
回復