嘉蘭球根 Gloriosa 完並己捐款.

作者: josie 發表于 2014-4-26 13:09:30
962 5

物品: 嘉蘭球根 Gloriosa      $95

交收方法/地點時間:           郵寄 (買家請留意要自行承擔郵寄風險) 另加五元包裝及郵費
                                           或面交(強烈建議)上午十時前或下午七時後 / 沙田至牛頭角站沿線 / 花墟 PM約
前面
嘉蘭 (Small).jpg
後面
嘉蘭1 (Small).jpg

注意事項:
1 .請花友登記後,48小時內PM本人確定交收日期時間或取入數銀行戶口資料。
2. 交收前請提早一日通知以便準備。
3. 花友交收時請自備購物袋, 請付現金不設找續。
4. 請申請者自行找尋種植方法。
5. 植株是種植在戶外,請自行決定是否需要消毒處理, 介意勿拍。

當中收益指定5%捐贈 "香港園藝館"作經費
☆桃仔☆ 發表於 2014-4-26 14:59:26 |顯示全部樓層
請問係咩顏色架
回復

Tony 發表於 2014-4-26 15:44:51 |顯示全部樓層
我要         

多谢惠顧!  發表於 2014-4-26 18:43
回復

Melb 發表於 2014-4-30 10:27:50 |顯示全部樓層
你好, 請問還有沒有嘉蘭球根 Gloriosa?

如有,我有興趣. THANKS

這棵植物要攀藤,佔好多地方,你屋企俾你種咩?  發表於 2014-4-30 23:52
唔好意思, 沒有了...如下季有通知你..  發表於 2014-4-30 13:19
回復

Melb 發表於 2014-4-30 13:21:31 |顯示全部樓層
謝謝你
回復

josie 發表於 2014-5-10 13:12:30 |顯示全部樓層
己入數...兩單一齊入左添, 唔好意思,  今個POST $5捐款.

58.5 (Small).jpg
回復