拍賣 Sinningia Pink Tiger 種子一份(約20粒)(暫停)

作者: 襲人 發表于 2008-7-24 10:40:01
1232 8
因為沒辨法聯絡翦翦風,所以將團購的種子拍賣,詳情請看以下網址
http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
Sinningia Pink Tiger  種子一份(約20粒)
請注意 : 因為採收超過一年發芽率偏低
開始時間為:即時開始
結束時間為:7月26日下午6時正

若截止時間內有多位花友出價,且出價一樣,
則以出價較先者投得;花友可隨意競投,不設限額。

成功競投的花友須於是次競投結束後48小時內以ATM/櫃檯存款到所指定的銀行賬戶,
並必須保留入數收據以作交收時核對之用,
如交收時未能出示收據,或結束後48小時內未收到花友短信通知已完成過數,會被取消資格,
其位置將由後一位競投相同物品的花友取代,恕不另行通知。
銀行賬戶將會在競投完畢後以PM形式通知成功投得的花友。

扣除成本$18之外,收入 100% 捐園藝館
Sinningia Pink Tiger   種子一份(約20粒)
(底價$20,每次叫價為$5,價高者得)
請在此出價及排隊:
1.

交收方法:只限郵寄,郵寄 (請 PM 我取地址, 另請自備回郵及於信封寫上註明網名 & 分享物品名稱 )(

jellyfishy 發表於 2008-7-24 10:46:16 |顯示全部樓層
1. kim $20
回復

chris 發表於 2008-7-24 10:57:04 |顯示全部樓層
這隻 pink tiger 好多人都發唔到, 大家要留意
回復

襲人 發表於 2008-7-24 10:58:57 |顯示全部樓層
比chirs提醒左我....貼返個告示先
回復

jellyfishy 發表於 2008-7-24 11:20:07 |顯示全部樓層
yi.... 咁即係要好定要好呢?!
回復

celiaw 發表於 2008-7-24 13:08:12 |顯示全部樓層
我1粒都發唔到
回復

chris 發表於 2008-7-24 13:14:15 |顯示全部樓層
原帖由 celiaw 於 2008-7-24 13:08 發表
我1粒都發唔到

我發到而家得d 毛add2icon
回復

heiheimama 發表於 2008-7-24 16:06:03 |顯示全部樓層
收採超過一年,其實個台灣賣家都唔應該賣...不如呢隻唔好賣啦,大家都難做.~
回復

襲人 發表於 2008-7-24 21:43:49 |顯示全部樓層
嗯嗯.....呢個先收起個post先
如果有人真係好想要先開返^_^
回復