bun bun恐怖經歷

作者: 雍正 發表于 2008-7-20 14:04:08
7318 74
Fleur 發表於 2008-7-21 15:37:26 |顯示全部樓層
唔知點解, 今朝瞓醒諗起條4腳蛇, 好驚, 最驚佢條長尾...
回復

maggielawkm 發表於 2008-7-21 15:58:07 |顯示全部樓層
我岩岩買左3 盤AV 返黎~ 未換泥~ 
而家一望到佢地都驚驚地~ 
聽日換泥時可能仲驚~ 
不過係公司換~心理壓力都冇咁大
起嘛唔洗驚捉佢唔到之後~ 夜晚會返黎搵我
回復

danica 發表於 2008-7-21 15:58:33 |顯示全部樓層
嘩, 好恐怖add12icon , 樓主都犀利, 可以活捉 佢  由bunbun帶佢回家, 一路上佢都隱身得好好, 沒有被發覺, 隻小昆蟲好唔簡單
回復

南瓜妹 發表於 2008-7-21 17:05:58 |顯示全部樓層
蜥蜴bb?看得我心惊肉跳!
看到有同学说可爱,我是爱不上它。
回復

SUM 發表於 2008-7-21 19:30:08 |顯示全部樓層
以後換泥都係小心D!
回復

littlejojo 發表於 2008-7-21 20:10:57 |顯示全部樓層
好嘔呀...搞咩有d咁既野架...咁鬼大隻...add9icon
之前仲係bun bun買左好多盆av...
好彩我之前果d唔見有咋...唔係實嚇死....add12icon
回復

農夫 發表於 2008-7-21 20:19:59 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-7-20 14:38 發表
我都唔會係繽 x 買 av 了, 最多都係買貓或喜陰, 番到屋企就 cut個頂芽消毒後重種, 其他全部都掉晒, 一了百了

好放法,請問種得番既成數大嗎?
回復

花貓貓 發表於 2008-7-21 22:40:27 |顯示全部樓層
超級好恐怖呀!add12icon  我都好耐沒有在繽繽買野了, 最怕買番來一定要做餐死,
仲要攪好晒,都唔知係生係死.add8icon
回復

JJCC 發表於 2008-7-22 12:22:39 |顯示全部樓層
咁細盤都養到條蟲咁大, 好嚇人姐~

我自從係bun bun見過佢地買d AV有蟎毒後, 巳經唔再係佢地到買野~
個次盤 AV 中心點硬晒呔, 蟎毒傳播又快, 真係買番屋企等於送自己d花入ICU, 咪攪我~
回復

siboney 發表於 2008-7-22 21:56:08 |顯示全部樓層
初頭仲以為係蚯蚓,睇真d真係嚇鬼死
回復

幻海 發表於 2008-7-23 13:48:41 |顯示全部樓層
我多數幫襯發叔買花, 但想入d迷岩, 和花貓,so 走左去bun bun,入了5盆..
見到你們各位話要換泥,消毒...於是照做,嚇屎死,標冷汗,因為我最怕就是...蟲蟲,紅色,繞著d根
環繞一週/可能唔只,總之好驚..好驚,
咪攬我,都喺幫 襯返發叔..
回復

ace0101 發表於 2008-7-23 15:52:37 |顯示全部樓層
草龍唔係好驚,吸血嘅奇乸就恐怖D
回復

草民 發表於 2008-7-23 16:39:40 |顯示全部樓層
石龍子黎架,貼去寵物版D人實話好野黎
http://www.tesri.gov.tw/content/wild/wild_crawler_01_4.asp
回復

Tony 發表於 2008-7-23 16:51:55 |顯示全部樓層
唔係好得人驚姐~~好得意喎~~我鐘意喎~~add14icon

回復

jay 發表於 2008-7-23 21:32:16 |顯示全部樓層
買AV送石龍子?
下次係BUNBUN賣AV一定要換泥.
回復