好多小問題

作者: 阿袁 發表于 2008-7-20 08:05:52
1971 7
「 B I U 字體 大小 Align Left Align Center Align Right Url Email Image Quote Code 簡單功能 Remove Format Unlink Undo Redo Ordered List Unordered List Outdent Indent Float Left Float Right Table Free 」..................呢 d 功能全部冇晒 ; 默認表情冇晒 ; 撿視帖子功能冇晒!.................老細:係時候執執佢 啦, 麻煩晒!

minmin 發表於 2008-7-21 09:59:56 |顯示全部樓層
我沒有這問題呀,包括用(ie同firefox),這應該是你browser的問題,你再查查看!!
回復

cross 發表於 2008-7-21 10:33:56 |顯示全部樓層
我用firefox
睇下個表情
未命名 - 3.gif
回復

minmin 發表於 2008-7-21 10:39:35 |顯示全部樓層
只要你按默認表情的連結,表情會show出嚟,下次都會正常!
回復

cross 發表於 2008-7-21 10:41:49 |顯示全部樓層
原帖由 minmin 於 2008-7-21 10:39 發表
只要你按默認表情的連結,表情會show出嚟,下次都會正常!

但係唔應該一黎就show出黎嫁喇咩
我日日都見空白= =
回復

阿袁 發表於 2008-7-22 11:04:45 |顯示全部樓層
原帖由 minmin 於 2008-7-21 09:59 發表
我沒有這問題呀,包括用(ie同firefox),這應該是你browser的問題,你再查查看!!

哦.......我衹是用家唔識點Chk , 看來真的要找師父check 下先得囉 ..... 麻煩晒 minmin !
回復

minmin 發表於 2008-7-22 11:44:40 |顯示全部樓層
試下windows update,看看有沒有得更新.
或者轉用firefox,這個我建議!!
回復

阿袁 發表於 2008-7-22 18:01:45 |顯示全部樓層
原帖由 minmin 於 2008-7-22 11:44 發表
試下windows update,看看有沒有得更新.
或者轉用firefox,這個我建議!!

小弟也不知什樣搞 , 一 Click 入 去佢就打出“  網頁發生錯誤  ”....要等幾秒後才可回復正常而上面的問題都維持, 不能使用!...^-^ 但我 Click去其他網站時如情迷 , 田園那些完全係冇問題就係唔知點解 .................................... !
回復