請問大家有沒有NDS

關閉 [複製鏈接]
作者: edward 發表于 2007-6-19 23:54:56
2536 9
小弟想買遊戲機不知買NDS好還是PSP好~
請大家比d議建~
jellyfishy 發表於 2007-6-20 09:00:54 |顯示全部樓層
我新買了nds, 感覺上D 遊戲無咁激, 唔上身.
回復

cross 發表於 2007-6-20 09:50:06 |顯示全部樓層
原帖由 kimmy 於 2007-6-20 09:00 發表
我新買了nds, 感覺上D 遊戲無咁激, 唔上身.

你講唔上身
我會想像一下水母上身跳跳舞機的樣
回復

bchai 發表於 2007-6-21 01:12:56 |顯示全部樓層
nds is more suitable for girls and PSP is more suitable for boys
回復

xchoix 發表於 2007-6-21 11:37:20 |顯示全部樓層
nds' games have more variations.
psp is like a portable PS. still the same types of games.
回復

kokotiger 發表於 2007-6-22 00:57:14 |顯示全部樓層
我自己比喜歡NDS多D,遊戲玩法都多D~
PSP買左半年就放左比朋友~
回復

minmin 發表於 2007-6-22 01:09:57 |顯示全部樓層
我都有nds,比較襟玩d,因為有touch screen,真係多好多game玩..
而psp可以用嚟聽歌睇戲,好似唔實際,而且過落部機都好煩..
回復

edward 發表於 2007-6-22 01:59:22 |顯示全部樓層
而nds  d遊戲如何得到~
回復

Exodus 發表於 2007-6-22 02:50:13 |顯示全部樓層
NDS既game....合法就梗係去買..
右腦達人行行企企玩左一個月就爆左
唔合法就...大把地方d/l...
回復

jellyfishy 發表於 2007-6-25 23:50:56 |顯示全部樓層
水母終於都番到來喇~~
min sir 搞乜你換左個address唔promote 下架?!!!!  等我以為個網又上唔到!

針哥~  你有d 字好細細喎~~ 嘻

你有無msn 呀? 可唔可以send D 好game 來玩下呀?? 水母low b, d ... game 都唔多好玩~
回復