lolo你睇吓Sinn. Mark Twain佢哋幾好生養

作者: tata 發表于 2007-8-23 16:09:32
6479 75
Fonica 發表於 2007-9-5 23:40:13 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-5 23:18 發表

仲..仲話認真
好在e+少人online 乍... 比人笑死呀

邊個敢笑你喎...呢個Forum個個都知你.....
回復

lolo 發表於 2007-9-6 01:00:46 |顯示全部樓層
GOODluck20x,
你d icon真係好攪嘢
一路睇一路笑
回復

lolo 發表於 2007-9-6 01:06:34 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:12 發表

http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s%5Fpic/Images/擦汗.gif 唏~ 叫 sonia 咪得囉,唔駛加板主啦!!!
原本想開個限一級花友的貼子,因為數量不多,所以想悄悄地分享,
在他日種到收集到種子再正式分享俾其他版友。 ...

好感動你哋記得我

如果係限制post比較好
再allow ayclui/我或其他特許者參與回帖  咁可行嗎
回復

ayclui 發表於 2007-9-6 09:12:45 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2007-9-6 01:06 發表

好感動你哋記得我

如果係限制post比較好
再allow ayclui/我或其他特許者參與回帖  咁可行嗎  

好感動你哋記得我 ----> 我重感動呀 lolo ~
有得參與回帖已經好好啦
回復

bchai 發表於 2007-9-6 22:56:38 |顯示全部樓層
我就嚟俾你地毒死啦 ,d迷岩又會咁得意嘅,攪到我今日又要去灣仔揾解藥,最慘係是找到一棵 no name 迷岩 ,你們的迷岩&超迷岩在那裹買的呢? 話我知等我去找解藥啦!
回復

tata 發表於 2007-9-6 23:55:46 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2007-9-6 22:56 發表
我就嚟俾你地毒死啦 ,d迷岩又會咁得意嘅,攪到我今日又要去灣仔揾解藥,最慘係是找到一棵 no name 迷岩 ,你們的迷岩&超迷岩在那裹買的呢? 話我知等我去找解藥啦! ...

bchai,
咪又係上次嗰度.................我都有啲小苗, 要唔要啲試吓?
回復

Fonica 發表於 2007-9-7 00:00:46 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-6 23:55 發表

bchai,
咪又係上次嗰度.................我都有啲小苗, 要唔要啲試吓?

Krista係到周圍引誘人
回復

soniamok 發表於 2007-9-7 11:02:08 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-7 00:00 發表

Krista係到周圍引誘人

Krista  唔係又引誘人,佢係想放返 d 空位出黎,培育新生命~ 岩唔岩呀 Krista
回復

tata 發表於 2007-9-7 11:03:14 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-7 11:02 發表

Krista  唔係又引誘人,佢係想放返 d 空位出黎,培育新生命~ 岩唔岩呀 Krista

sonia,

你真係知我心意喇
回復

Fonica 發表於 2007-9-7 11:05:54 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-7 11:03 發表

sonia,

你真係知我心意喇

不過Krista post 親出嚟嗰d都好引誘呀
回復

soniamok 發表於 2007-9-7 11:08:51 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-7 11:05 發表

你要拎多 D 定力出黎至得喇~
回復

Fonica 發表於 2007-9-7 11:23:13 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-7 11:08 發表

你要拎多 D 定力出黎至得喇~

係呀係呀,見到你地d post.....一定要夠定
我一定要努力.............遲d引誘返你地先得...........等我呀
回復

tata 發表於 2007-9-7 11:25:07 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-7 11:05 發表

fonica,

等佢哋大啲俾啲你試吓啦, 因為佢哋的生育最適溫約21-26度,如果你種喺露台唔知得唔得呢? 我嗰啲種晒公司嘆冷氣
回復

Fonica 發表於 2007-9-7 11:32:40 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-7 11:25 發表

fonica,

等佢哋大啲俾啲你試吓啦, 因為佢哋的生育最適溫約21-26度,如果你種喺露台唔知得唔得呢? 我嗰啲種晒公司嘆冷氣

我淨係敢將啲貓貓同喜蔭放出露台 ~ 因為佢地無咁怕熱....我每晚都會走出去睇吓佢地,一有唔妥就搬返入屋內觀察.....其他唔熱得既都係係屋內既
回復

tata 發表於 2007-9-7 22:36:39 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-5 22:53 發表

Fonica 今次因為都是種子,而且數量好少呀(10粒都未必有),所以想先由種育高手先接,
待成功發芽再分享,另外暫時我手上的 Mark Twain 同魚骨仔都有花蕾了。
如有結種子也會分享,可能要你稍等一下啦 ...

sonia,

where are you ar?
回復

bchai 發表於 2007-9-7 23:15:58 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-6 23:55 發表

bchai,

Thank you so much!!
回復