[義賣] 矽藻土

關閉 [複製鏈接]
作者: candyafr 發表于 2008-6-30 15:25:50
2480 23
[義賣] 矽藻土 30g/包 x 5包(即時)
[義賣] [價高者得] 矽藻土 30g/包 x 5包
* 是次義賣是為「香港園藝館非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽基金」籌募經費

開始時間為:即時
結束時間為:7月2日早上9時正

若截止時間內有多位花友出價,且出價一樣,
則以出價較先者投得;花友可隨意競投,不設限額。

成功競投的花友須於義賣結束後48小時內以ATM /櫃檯存款到下列所指定的銀行賬戶,
並必須保留入數收據以作交收時核對之用,
如交收時未能出示收據,或結束後48小時內未收到花友短信通知已完成過數,會被取消資格,
其位置將由後一位競投相同物品的花友取代,恕不另行通知。

「香港園藝館非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽基金」戶口:
恒生銀行  359-385291-882(Wong Sai Man)(此乃minmin戶口)

** 有關「香港園藝館非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽基金」詳情,
請看http://hkplants.com/viewthread.php?tid=14886&extra=page%3D1

每包起價$30,(每次叫價為$5,價高者得)
請在此出價及排隊:
1.
2.
3.
4.
5.

交收方法:面交或郵寄,郵寄者需自付回郵信封。
ChrisTsui 發表於 2008-6-30 15:42:02 |顯示全部樓層
請在此出價及排隊:
1. ChrisTsui ($30)
2.
3.
4.
5.
回復

peeseela 發表於 2008-6-30 17:43:44 |顯示全部樓層
請在此出價及排隊:
2. peeseela ($30)
3.
4.
5.
回復

keroppihung 發表於 2008-6-30 19:15:09 |顯示全部樓層
請在此出價及排隊:
3.keroppihung ($30)
4.
5.
回復

aqua 發表於 2008-6-30 19:18:26 |顯示全部樓層
請在此出價及排隊:
4.Aqua($30)
5.
回復

yen 發表於 2008-6-30 22:42:32 |顯示全部樓層
請在此出價及排隊:
4.Aqua($30)
5.yen ($30)
回復

ChrisTsui 發表於 2008-7-2 14:46:43 |顯示全部樓層
今日用匯豐提款卡過唔到數去恆生,係唔係有最低銀碼限制?add3icon
回復

peeseela 發表於 2008-7-2 14:58:41 |顯示全部樓層
原帖由 ChrisTsui 於 2008-7-2 14:46 發表
今日用匯豐提款卡過唔到數去恆生,係唔係有最低銀碼限制?add3icon

要去恒生銀行用匯丰提款卡過數.
回復

keroppihung 發表於 2008-7-2 14:59:06 |顯示全部樓層
我星期六過數可以嗎???因為未出糧,但我要定了~
回復

ChrisTsui 發表於 2008-7-2 15:01:57 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2008-7-2 14:58 發表

要去恒生銀行用匯丰提款卡過數.

我兩間都試過~都係唔得 add8icon
回復

lammanfung 發表於 2008-7-2 15:06:51 |顯示全部樓層
原帖由 ChrisTsui 於 2008-7-2 14:46 發表

也有可能你還宋設定可以從你的銀行戶口轉賬到第三者的銀行戶口。
回復

lammanfung 發表於 2008-7-2 15:07:57 |顯示全部樓層

亦有可能用ATM轉賬有最低轉賬額的限制。
回復

peeseela 發表於 2008-7-2 15:25:24 |顯示全部樓層
剛打去匯丰問, 用柜員機不設下限. 上限5萬.
回復

ChrisTsui 發表於 2008-7-2 15:29:11 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-7-2 15:06 發表

也有可能你還宋設定可以從你的銀行戶口轉賬到第三者的銀行戶口。

但係我以前試過ok架,真係晒頭 add2icon
回復

ChrisTsui 發表於 2008-7-2 15:31:24 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2008-7-2 15:25 發表
剛打去匯丰問, 用柜員機不設下限. 上限5萬.

唔該你呀~add6icon
我上網 check過自己個戶口冇問題喎~
放工再試另一部 ~
回復

aqua 發表於 2008-7-2 20:23:15 |顯示全部樓層
入咗數啦
回復

yen 發表於 2008-7-2 20:57:41 |顯示全部樓層
我入咗數哪
DSC01509 (Small).JPG
回復

ChrisTsui 發表於 2008-7-2 23:57:12 |顯示全部樓層
candy, 終於過到數啦,但係收據字體好矇,我可唔可以寄比你/放大後fax比你?
我係o係2/7  23:12過數, ref : 5200
用手機影o左相,矇上加矇 add11icon

其實係完全睇唔到,sorry呀!

其實係完全睇唔到,sorry呀!
回復

candyafr 發表於 2008-7-3 12:33:43 |顯示全部樓層
原帖由 keroppihung 於 2008-7-2 14:59 發表
我星期六過數可以嗎???因為未出糧,但我要定了~

OK,記得啊
回復

peeseela 發表於 2008-7-3 14:42:57 |顯示全部樓層
已入數, 請各方人仕查收.
矽藻土 $30 (Small).JPG
回復

12下一頁