大家好!!

作者: tea 發表于 2008-6-30 15:08:28
1336 7
我好耐無上來啦....耐到連個名都無咗!!
近日想種番av,所以上來睇睇
嘩.....大家都種得好靚!!
我想用一樽hi-freah 換D小苗OR中苗....(但要綠色花),大家有興趣嗎?
lammanfung 發表於 2008-6-30 15:40:43 |顯示全部樓層
可惜我沒有綠花AV,但我記得筲箕灣那裡好像有這種AV賣。
回復

pearl413 發表於 2008-6-30 15:45:15 |顯示全部樓層
hello, 你係舊朋友?
我有Ma's frogland 多wor, 唔bb ka la, 你要嘛? 不過地點要就到我wor..
回復

tea 發表於 2008-6-30 16:02:23 |顯示全部樓層
hi pearl413,
sorry,Ma's frogland 我都鍾意ga,
但有花痴更早pm我.....!
回復

pearl413 發表於 2008-6-30 16:36:40 |顯示全部樓層
唔緊要啦, 我都無諗住要你樽hi-fresh, pure sharing jar.. 你有就ok la
回復

george 發表於 2008-6-30 17:49:02 |顯示全部樓層
原帖由 tea 於 2008-6-30 15:08 發表
我好耐無上來啦....耐到連個名都無咗!!
近日想種番av,所以上來睇睇
嘩.....大家都種得好靚!!
我想用一樽hi-freah 換D小苗OR中苗....(但要綠色花),大家有興趣嗎? ...

tea,
好耐無見啦,近來好嗎?
你的頭像,嘻嘻,是否312(166變種)啊?
回復

tea 發表於 2008-6-30 19:50:15 |顯示全部樓層
原帖由 george 於 2008-6-30 17:49 發表

tea,
好耐無見啦,近來好嗎?
你的頭像,嘻嘻,是否312(166變種)啊?

hi george,
係啊.....好耐無見,都是一樣.
你呢??有時間打理?還是花花有越種越多?
回復

Fleur 發表於 2008-7-3 01:55:11 |顯示全部樓層
好正嘅312, 千辛萬苦, 我嘅312葉(某君增送)終於有小小葉, 亞TEA, 你會唔會喺送葉俾我果嗰某君呀?
回復